Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: «Την ημέρα του γάμου με τον Γκλέτσο ήμουν με ουίσκι και κόκα»

Κοινοποίηση:
lykourezou

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου θέλησε να μοιραστεί κάποια πράγματα για τη ζωή της μέσα από το Tik Tok αναφερόμενη και στην περίοδο των καταχρήσεων.

Έχει μιλήσει πολλές φορές ανοιχτά για το θέμα των ναρκωτικών και πώς ήταν εκείνη την περίοδο.

Αυτή τη φορά, θέλησε να δώσει απαντήσεις και για τον γάμο της με τον Απόστολο Γκλέτσο αλλά και την επιρροή του πρώην της στη ζωή της.

«Ήμουν 19 χρονών όταν παντρεύτηκα τον Απόστολο για 2 μήνες. Ήμασταν κάποιους μήνες πριν μαζί. Τη μέρα του γάμου ήμουν λιώμα από το πρωί που ξύπνησα στο Πόρτο Ράφτη και ήμουν με τις φίλες μου και ετοιμαζόμασταν.

Ήμουν όλη μέρα νηστική με ουίσκι και κόκα. Έπινα όλη μέρα ουίσκι και κόκα.

Προφανώς δεν ήμουν ευτυχισμένη με αυτό που πήγαινα να κάνω. Τέλος πάντων έγινε αυτός ο γάμος. Με το που πήγαμε να μείνουμε μαζί και ζήσαμε την πραγματικότητα άρχισα να φρικάρω. Άρχισα να σκέφτομαι τον πρώην μου με τον οποίο έκανα κόκες».

«Αναζητούσα την πρώην σχέση μου»
«Ήταν μια σχέση με drugs. Με αυτόν έκανα τα περισσότερα και την πολύ τρέλα. Δεν θα έκανα σχέση μαζί του αν ήμουν εκτός ναρκωτικών.

Εγώ όμως στο μυαλό μου ήθελα αυτόν τον άνθρωπο γιατί μου άρεσε αυτή η ζωή του αλκοόλ, της κόκας, του έξω.

Με το που έμεινα λοιπόν στο σπίτι με τον Απόστολο εγώ αναζητούσα την πρώην μου σχέση. Ένα βράδυ βγήκα, τον συνάντησα, το είπα στον Απόστολο και χωρίσαμε.

Εγώ γύρισα σε αυτόν τον άνθρωπο για να συνεχίσω τη ζωή της κόκας. Προφανώς δεν είχα πιάσει ακόμα τον πάτο».

@mariaelenilykourezou #FilmoraGoVideoEditor&Maker «ΚΑΘΑΡΗ ΖΩΗ»Κατευθύνω εγώ την Ζωή μου πια… όχι οι ουσίες! «ΚΑΘΑΡΗ ΖΩΗ»#FilmoraGoVideoEditor&Maker ♬ Deep house – TOKYO Lonesome Blue

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. ΠΕΡΠΑΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΜΑ……………..ΡΕ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΗ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΙΞΕ………………..

  2. ….κόκα, ουίκσι και σπέρμα…..ΠΡΟΤΥΠΑ της σύγχρονης Ελληνικής κοινωνίας.
    Το μόνο που απομένει είναι ο όλεθρος.

  3. Καλά κάνεις. Στα παπάρια μας. Άλλα παιδιά δεν έχουν μια φέτα ψωμί.

  4. Δυστυχως η ομορφιά της μάνας τρελανε τις κόρες……

  5. ΟΤΑΝ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑ Η ΜΟΝΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ. νομιζουν κατι ΗΛΙΘΙΟΙ γονεις (στυλ Λυκουρεζου) οτι αγαπη θα πει αλλο ενα …μυριο στο μαξιλαρι του παιδιου τους.
    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.

  6. γελοιοτητες απο ενα ασχημο σουργελο, που εγινε γνωστο λογω του ονοματος του

  7. Εγω γιατι θυμαμαι οτι ο γκλετσος τη χωρισε γιατι πηγε κατι να του πει….
    Σιγα να μη τουπε για τον πρώην της

  8. Αγαπητή μου, λες ότι δεν σε κατευθύνουν πλέον οι ουσίες, χωρίς, όμως, να τις ξεχωρίζεις σε νόμιμες και παράνομες. Ερωτώ, λοιπόν: Καπνίζεις; ναι ή όχι; Διότι, όλοι οι ναρκομανείς, μόλις απεξαρτηθούν από τα ναρκωτικά, καταφεύγουν στο νόμιμο ναρκωτικό, που είναι το τσιγάρο και ουδείς τους κάνει παρατήρηση για την τελική απεξάρτηση και από αυτό. Το τσιγάρο είναι – συνήθως – προθάλαμος των ναρκωτικών. Αφού το έχεις δοκιμάσει, ζητάς και κάτι διαφορετικό, πλέον, έτσι για αλλαγή ή γιατί το θέλει η παρέα ή ….κλπ.

    1. Ε όχι και προθάλαμος των ναρκωτικών το τσιγάρο!Όλη η Ελλάδα τότε θα ήταν μαστουρωμένη…

  9. Εντάξει ρε παιδιά μην βαράτε! Δεν σας έκανε τίποτα η κοπέλα. Δεν καταλαβαίνω τι σημασία έχει εάν είσαι από πλούσια η οχι οικογένεια, όλοι μπορούν να μπλέξουν, απλα αυτοί που έχουν χρήματα κάνουν κόκα και οι άλλοι ηρωινη, ναρκωτικό και το ένα ναρκωτικό και το άλλο. Καλό είναι να μην μπλέξεις, αλλά αν μπλέξεις είναι θαύμα αν καταφέρεις να απαλλαγείς. Η κοπέλα το μόνο που κοινοποιεί είναι ότι κατάφερε να κερδίσει την μάχη και λέει πως όταν ήταν μέσα σε αυτό είχε χάσει τον εαυτό της. Μην σας παρασύρει το ταξικο μίσος και την πυροβολείτε.

  10. Αρχικά νόμιζα εννούσες ουίσκι με κόκα κόλα,μετά κατάλαβα.Όλα τα πλουσιόπαιδα,έτσι είστε,ναρκωτικά και ανωμαλίες

  11. Ρε τον κιαρατά τον Απόστολο, ψώνισε σβερκάδα, μην στεναχωριέσαι Τόλη, τώρα που θα βγει ο Τσίπουρας πρωθυπουργός θα σε κάνει υπουργό sex and drugs.

  12. Αν νομιζεις οτι παραδεχοντας το ξεπλενεσαι, κανεις μεγαλο λαθος. Ουτε βοηθας υποψηφια θυματα. Απλα διηγεισε τη ζωη σου, που δεν ενδιαφερει κανεναν.

  13. Συγχαρητηρια κοπελια που βγανεις …..ασπροπροσωπο το πατερα σου! Δουλευε για να απολαμβανετε τη…πρεζα!

    1. αυτο ειναι παντα το ζητημα του γονιου. Να μη βγαλει βλαμμενο παιδι

  14. ΘΥΜΑ της μητερας και του πατερα της…. τι να σου κανει το παιδι? οταν δεν εχει διπλα της τους γονεις να του δειξουν το ΔΡΟΜΟ … κριμα θυμα χωρις να φερει ευθυνη….

  15. Γι’αυτό του μιλούσε ακόμα η Ζωή. Και έπαιξαν και θέατρο μζ μετά. Και λέγαμε μωρέ μπράβο οι θεατρίνοι είναι υπεράνω, στον κόσμο τους. Ήξερε λοιπόν ότι έφταιγε η κόρη της.

  16. και γιατι΄δέν σε τσακώσανε μανδάμ η κόκα είναι ναρκωτικό πού είναι ο εισαγγελέας??ααα ξέχασα έχει δουλειά κυνηγάει τους ανεμβολίαστους.

    1. Χρήση έκανε, δε τα πούλαγε…… Σιγά το έγκλημα. Οι περισσότεροι εισαγγελείς κάνουν κι αυτοί κόκες, σιγά μη τη κυνηγήσουνε για αυτό.

  17. Κατι τετοια σουργελα εχουν μεινει πλεον στο Ελλαδισταν και τους βγαζετε και στα καναλια.

    1. Πρόσεχε ποιον χλευάζεις και τι, η ζωή δε ξέρεις τι “εκπλήξεις” θα σου φανερώσει. Ποτέ να μη κατηγορείτε αδύναμους ανθρώπους. Η κοπέλα άλλωστε είναι πλέον καθαρή κι αυτό απαιτεί μεγάλο αγώνα.

Comments are closed.