Μαμά με τα 12 παιδιά – Της λένε να κάνει «στείρωση» εκείνη όμως λέει ότι θέλει άλλα πέντε!

Κοινοποίηση:
images

Mια μαμά με 12 παιδιά αποκάλυψε ότι αντιμετωπίζει συνεχώς επιθέσεις από ανθρώπους που της λένε ότι πρέπει να κάνει «στείρωση» και να αναζητήσει «ψυχιατρική βοήθεια». Η ίδια πάντως λέει ότι θέλει να κάνει κι άλλα παιδιά.

Η TikToker @clutteredmother, η οποία έχει 36.400 και 545.800 likes, αναρτά συχνά βίντεο με τη μεγάλη οικογένειά της και συχνά δέχεται έντονη κριτική για το «φετίχ με τις εγκυμοσύνες».

Πρόσφατα έδωσε απάντηση με ένα βίντεο, γράφοντας: «Όταν οι άνθρωποι μου λένε ότι πρέπει να κάνω στείρωση». Κρατώντας πέντε από τα παιδιά της, λέει: «Αλήθεια, μπορώ να έχω άλλα πέντε τέτοια;».

Πολλά σχόλια στο πλέον viral βίντεο είναι υποστηρικτικά προς τη μητέρα, με έναν να γράφει: «Γιατί να τα παρατήσεις όταν είσαι καλή σε αυτό;».

«Έχω τρία και με ρωτούν πότε θα κάνω παραπάνω! Ποιος νοιάζεται, συνέχισε», έγραψε κάποιος άλλος.

Σε ένα ακόμη βίντεο, η μητέρα απαντά στο ερώτημα: «Τι σε κάνει να γελάς περισσότερο;»

ΣΤΟ ΠΟΔΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΚΟΛΑΣΗ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ(VIDEO)

«Όταν οι άνθρωποι μου λένε ότι είμαι ο λόγος που υπάρχει υπερπληθυσμός στον κόσμο», έγραψε σε ένα βίντεο στο οποίο χορεύει με τα παιδιά της.

Σε ένα άλλο, έγραψε: «Ο μπαμπάς είναι έτοιμος για το μωρό Νο 13», με αποτέλεσμα να πέσουν και πάλι βροχή τα σχόλια και κάποια να μιλούν για φετίχ του συζύγου της με τις εγκυμοσύνες.

«Υποτίθεται ότι αυτό είναι κάτι κακό;» αναρωτήθηκε κάποιος.

Άλλοι δεν ήταν και τόσο ευγενικοί με τους γονείς των 12 παιδιών. «Δηλαδή το να κάνει παιδιά είναι για εκείνον απλώς μια σεξουαλική απόλαυση. Σας παρακαλώ σταματήστε να κάνετε παιδιά», ήταν ένα σχόλιο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Μπράβο τους, γεννήστε κι άλλα να σκάσουν οι νεοταξίτες, έχουμε γεμίσει με ασιάτες και αφρικανούς που γεννούν σαν κουνέλια.

  2. Είναι υπερβολικό και κάθε τι που ξεπερνάει το μέτρο οπωσδήποτε δεν είναι και καλό…οι τύποι έχουν σοβαρή βλάβη στο μυαλό, πολύ κρίμα για τα παιδιά τους…

  3. Τα παιδιά είναι ευλογία και όποιος δεν θέλει απλά δεν ξέρει τι χάνει από την ζωή του.Μακάρι να ήθελαν και άλλα οι γυναίκες

  4. Έχει το δικαίωμα να κάνει όσα θέλει. Το ζήτημα που είναι η ανατροφή των παιδιών της βαραίνει την ίδια και τον σύζυγό της. Πάντως πολλές οικογένειες θέλουν να προβάλλονται με πολλούς τρόπους. Άλλη οικογένεια προβάλλεται με τα χρήματα που έχει. Άλλη προβάλλεται με τη προοδο των παιδιών της. Άλλη προβάλλεται με τα ντυσίματα και την κοινωνική προβολή. Ε!!!!!Αυτή θέλει να προβάλλεται κάνοντας πολλά παιδιά. Είναι και αυτή μια μέθοδος φιγούρας. Τέτοιες περιπτώσεις έχουμε και στην Ελλάδα, κυρίως σε Εκκλησιαστικούς κύκλους, όπου εκεί στο όνομα της πολυτεκνίας κάνουμε 7-8 -9 παιδιά και βάζοντας ΄΄μπροστά΄΄την πίστη συνεχίζουμε. Βέβαια η πολυτεκνία είναι ευλογία υπό προυποθέσεις. Δυο περιπτώσεις που γνωρίζω με 5 και 6 παιδιά, επειδή δεν έχουν οιονομική δυνατότητα, τα παιδιά κατά κάποιο τρόπο τα ζεί η ενορία που τους φέρνει φαγητό και ρούχα. Δεν ξέρω αν αυτό το πράγμα θεωρείται και ιδανικό. Πάντως γνωρίζω και οικογένεια με 8 παιδιά που είναι αξιοπρεπέστατοι και τρέχουν όλη τη ημέρα γι’αυτά τα παιδιά. Προσωπικά για μένα νομίζω ότι ο Θεός έδωσε και μυαλό και πρέπει να υπάρχει σύνεση σε αυτό το θέμα. Εν πάσει περιπτώσει ο καθένας όπως βολεύεται. Στο τέλος τέλος όλα για μια φιγούρα γίνονται, όσο και αν κοστίζει αυτό. Μπράβο στους πολυτέκνους, μπράβο και σε όσους έχουν 2 και 3 παιδιά. Περί ορέξεως ……….κολοκυθόπιτα.

  5. Μήπως ότι στη μία περίπτωση οι φωτογραφίες έχουν υποστεί επεξεργασία και στην άλλη όχι? Δε πάει κάπου αλλού το μυαλό μου……… 😉

Leave a Response