“Μαλώναμε και με έλεγε αριστερό” – Τι είπε ο Λεβέντης για τον πατέρα του Τσίπρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
lebentis-bouli-10-5-19

Στον πατέρα του Αλέξη Τσίπρα αναφέρθηκε ο Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στη βουλή, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

“Μαλώνατε χθες για τα φρονήματα του Παύλου Τσίπρα. Εγώ επειδή έτυχε και τον έζησα, σας λέω ότι εμένα με έλεγε αριστερό, επειδή ήμουν πάντα φλογερά κεντρώος και πάντα υπέρ της απλής αναλογικής και δημοκρατικών απόψεων , ο πατήρ Τσίπρας μαλώναμε και με έλεγε αριστερό. Εκείνος τι ήταν δεν αποκάλυπτε. Τώρα αυτό που λέτε ότι έπαιρνε δουλειές επί χούντας, ακούστε κάτι. Επί χούντας όσοι έπαιρναν δουλειές, όλοι χάιδευαν τη χούντα. Όπως και σήμερα όσοι παίρνουν δουλειές, τι είναι αντίθετοι με την κυβέρνηση;” τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Διαβάστε στην Εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ που κυκλοφορεί στα περίπτερα, αναλυτικό ρεπορτάζ για τον πατέρα του Τσίπρα:

1.indd

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Είσαι καί λεβέντης είσαι καί μακακας πού από την μακακια τού κοπρολαου είσαι στην βουλή.

  2. Αυτοπτης μαρτυρας εν ζωη ….Τον ελεγε αριστερο …αρα αυτος ηταν κατι αλλο… και μαλλον θεωρουσε το αριστερος κατι κακο…αρα μαλλον ηταν χουντακλας η χαφιες της χουντας και δεν ελεγε για να κανει δουλιτσες με αυτην….Εδω βγαινει κοσμος και μιλαει βγαινουν χαρτια πρωτοσελιδα εφημεριδων…Ποσες φορες ακομα θα πεις ψεματα στον Ελληνικο λαο…ακομα και 2 βδομαδες πριν της εκλογες κοροιδευεις τους Ελληνες πολιτες μεσα στα μουτρα τους… Πας να βγαλεις τον Πατερα σου Καραισκακη ενω φενεται οτι εκανε αλλα….δεν εχεις ελεος εισαι ελεηνος ακομα και την ιστατη στιγμη της δημοκρατιας της εκλογες κοεοιδευεις τους φτωχους Ελληνες των μνημονιων που υπογραψες φαρδια πλατια ενος εσυ περνας ζαχαρη στα κοτερα και βιλες πλουσιων κυριων με ανταλαγματα δινεις κρατικες θεσεις για να παρεις τα εκατομμύρια απο τους νεκρους αντρες τους και χρηματοδοτεις το κομμα και την καρεκλα της εξουσιας σου παλιο αριβιστα της πολιτικης και της ζωης ερχεται το τελος σου.

Comments are closed.