Μαθητής ΕΠΑΛ στο Χαϊδάρι είχε όπλο στην τσάντα του

Κοινοποίηση:
3274690

Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. το μεσημέρι της Δευτέρας (29/1) συνέλαβαν έναν 16χρονο μαθητή, σε ΕΠΑΛ στο Χαϊδάρι.

Όλα συνέβησαν, όταν η διευθύντρια του σχολείου κάλεσε την Αστυνομία και αποκάλυψε ότι ένας από τους μαθητές είχε στην κατοχή του όπλο.

Οι Αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και συνέλαβαν το νεαρό αγόρι, καθώς βρέθηκε πάνω του, ένα πιστόλι 9mm.

Λίγη ώρα μετά συνελήφθη και ο πατέρας του 16χρονου μαθητή, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι ανθυπασπιστής του Πολεμικού Ναυτικού.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε και ναυτονομία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Θα γίνουμε όπως Αμερική κάποια στιγμή. Το κάθε καταπιεσμένο και βλαμμένο φασιστάκι, θα παίρνει ένα όπλο κι όποιον πάρει ο χάρος.

  2. ΑΝ ΕΛΕΓΧΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΙΑΖΟΜΕΝΟ ΣΚΥΛ@Λ@Ι ΠΟΥ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΜΗ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΑΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ , ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΕ ΑΚΑΛΕΣΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ …ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΟΧΙ 9ΑΡΙ ΑΛΛΑ ΜΠΑΖΟΥΚΑΣ , ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ , ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ , ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ , ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ, ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΑΠΟ ΒΑΡΙΕΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΚΑΘΟΤΙ ΤΟ 99% ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΑΦΟΥ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΙ Η ΛΕΞΗ ΕΜΒΙΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΗ …ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΑΡΦΩΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑ ….

  3. ΤΟ ΒΛΑΜΕΝΟΜΑΛΛΟΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ

    ΟΛΟ ΜΑΡΙΔΑ ΠΙΑΝΕΤΕ

  4. Πλησιάζει ο καιρός για το πρώτο mass shooting σε σχολείο της μπανανίας. Αναμενόμενο ήταν με τέτοια κατρακύλα.

    1. Φίλε Μπουφο να σημειώσω ότι το πρώτο mass shooting έχει ήδη γίνει στην χώρα μας πριν αρκετά χρόνια στον ΟΑΕΔ του Ρέντη αν θυμάμαι καλά..ένας μαθητής με δύο τροποποιημένα πιστόλια κρότου που μετά αυτοκτόνησε.. Τώρα αυτό που ζούμε είναι ένας συνδυασμός ανευθυνότητας των γονέων και της τραπ..

Comments are closed.