Μαζικές λιποταξίες Ισραηλινών στρατιωτών αρνούνται να μπουν στην κρεατομηχανή της Γάζας – Διχογνωμία διοικητών για την εισβολή – Αναβολή λόγω ”καιρικών συνθηκών”! Ντάγκιν: δεν φταίει ο καιρός, διστάζουν οι ΗΠΑ γιΑ ολική ρήξη με παγκόσμιο ισλάμ

Κοινοποίηση:
israil

Μαζικές λιποταξίες Ισραηλινών στρατιωτών αρνούνται να μπουν στην κρεατομηχανή της Γάζας. Διχογνωμία διοικητών για την εισβολή. Αναβολή λόγω ”καιρικών συνθηκών”!

Υπάρχουν αναφορές για μαζικές λιποταξίες Ισραηλινών στρατιωτών, την άρνησή τους να συμμετάσχουν στον πόλεμο, μεγάλες διαφωνίες μεταξύ διοικητών που πιστεύουν ότι μια χερσαία εισβολή στη Λωρίδα της Γάζας είναι αυτοκτονία. (Ισραηλινό Κανάλι 10) Αναβολή της επιχείρησης λόγω ”καιρικών συνθηκών” αναφέρουν οι NYT! Ωστόσο η αναβολή μπορεί να έχει άλλη εξήγηση από τον καιρό σύμφωνα με το Ρώσο διανοητή Αλεξάντερ Ντάγκιν:

Η καθυστέρηση της επίγειας λειτουργίας μπορεί να έχει διαφορετική εξήγηση από τον καιρό. Υποθέτω ότι οι ΗΠΑ που παρατηρούν την ταχεία ανάπτυξη της εδραίωσης του μουσουλμανικού κόσμου σε αντιαμερικανική βάση διστάζουν αν το Ισραήλ θα πρέπει να το κάνει αυτό ή όχι. Ο υπολογισμός των άμεσων συνεπειών δείχνει πλήρη κατάρρευση της αμερικανικής πολιτικής απέναντι στον ισλαμικό κόσμο. Κανένας μουσουλμάνος δεν θα συμφωνούσε με την εθνοκάθαρση της Γάζας – Naqba 2.0. Πολλές χώρες, κινήματα και πρόσωπα θα αντιδρούσαν. Κάποιοι από αυτούς βίαια. Η Δύση γενικά αντιμετωπίζει ευθεία αντιπαράθεση με το παγκόσμιο Ισλάμ. Κανείς δεν μπορεί να μείνει ουδέτερος. Επίγεια επιχείρηση = διέλευση της τελευταίας γραμμής που χωρίζει ακόμα την ανθρωπότητα από την μη αναστρέψιμη διάσπαση, τον πόλεμο των πολιτισμών και την ολοκληρωτική καταστροφή.”

To Iσραήλ δεν έχει την πολυτέλεια να εμπλακεί σε μακροχρόνιο πόλεμο πρέπει ότι είναι να κάνει να το κάνει με συνοπτικές διαδικασίες αφού οι 300.000 έφεδροι που κάλεσε αν κρατήσει καιρό η διαμάχη θα λείψουν από άλλους κρίσιμους τομείς της καθημερινότητας και θα παραλύσει το κράτος.

Σύμφωνα με Ισραηλινό αξιωματούχο, το Ιράν μεταφέρει στρατηγικά όπλα (πύραυλοι) προς και μέσω της Συρίας. Σύμφωνα με 3 ανώτερους αξιωματικούς του IDF που επικαλούνται οι NYT, η επίθεση “κατά της Λωρίδας της Γάζας αναμένεται να είναι η μεγαλύτερη χερσαία επιχείρηση του Ισραήλ από την εισβολή στον Λίβανο το 2006”.

Ισραηλινό ραδιόφωνο στρατού: Μια γυναίκα στρατιώτης σκοτώθηκε και ένας στρατιώτης τραυματίστηκε ως αποτέλεσμα επιχειρησιακής δυσλειτουργίας κατά τη διάρκεια ναυτικής στρατιωτικής δραστηριότητας κοντά στα σύνορα με τον Λίβανο.

Πυρά από το Λίβανο το πρωί έκαναν 3 τραυματίες ο 1 σε κρίσιμη κατάσταση και τώρα το Ισραήλ βάλει στο Ν Λιβάνου. Η Χεζμπολάχ ανέλαβε τώρα την ευθύνη για την επίθεση με αντιαρματικούς κατευθυνόμενους πυραύλους στην πόλη Shtula κοντά στα σύνορα με τον Λίβανο, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός αμάχου και τον τραυματισμό άλλων 3-4.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: