Μαζέψτε τον γέροντα. Πάλι έκοψε την αλυσίδα! Παπαδάκης εναντίον τηλεθεατή: “Θα σε βρω, θα σου κόψω τα χέρια” (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
papadakisex

Ο γέροντας του ΑΝΤ1, Γιώργος Παπαδάκης ξέσπασε κατά τηλεθεατή, ο οποίος σε μήνυμά του αναφερόταν με χυδαίο τρόπο στην οικογένειά του.

Έτσι λοιπόν, πήρε το λόγο και είπε: «Θα πω το ονοματεπώνυμό του και αμα θές κάνε μου… Τον Ανδρέα Λάτο, ο οποίος αναφέρεται στην οικογένειά μου με χυδαίο τρόπο. Κύριε Ανδρέα Λάτο θα ψάξω να σας βρω, όχι για να καθαρίσουμε. Άλλοι θα έχουν τον λόγο. Για να μπορέσετε να είστε αξιοπρεπείς απέναντι σε ανθρώπους που δεν γνωρίζετε. Για εμένα μπορείτε να λέτε οτι θέλετε, αλλά για την οικογένειά μου θα σου κόψω τα χέρια από εδώ πέρα. Και επειδή δεν μπορώ να το κάνω εγώ, είμαι κατά της βίας, θα το κάνει η δικαιοσύνη».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Ρε αντε κανε εκει καμμιά κλήρωση μπας και σου δωσουν κανα φραγκοδιφραγκο πεινάλα που 50 χρονια είσαι στα πραγματα και δε λες να ξεκολήσεις απ την καρέκλα.
    Σε είδαμε και ποσο αντρας ησουν τότε που ο κασι χτυπησε την καννελη και καλα της εκανε δλδ αλλα εσυ κοτα λυρατη δεν ηξερες που να κρυφτεις

  2. Σιγά τα αίματα παππού. Έπρεπε να είσαι σπίτι σου και δεν το έχεις καταλάβει!

  3. Τελικά η Μπαγια Αντωνοπούλου δεν μας είπε γιατί έφυγε από τον Παπαδάκη κι από συμπαρουσιάστρια βρέθηκε να κάνει ρεπορτάζ στο δρόμο…Ας ανοίξει το στόμα της κάποια στιγμή.

  4. Φορά τη ποδιτσα σου και έλα να μας κάνεις και εμάς ντα

  5. Όπως δημοσιογραφία της πλάκας. Θα του κόψει τα χέρια, αλλά με τι κατηγορεί την οικογένεια του δεν μας είπε……..

  6. Ποια δικαιοσύνη ρε αλητόγερε Παπαδάκη αυτή που σας επιτρέπει να εξαπατάτε με προπαγάνδα την κοινή γνώμη και συνείδηση των πολιτών; Άει χάσου σάψαλο

  7. Τελευταία, όπου υπάρχει αντιδικία, ο Σπανάκης πανταχού παρών!!

Comments are closed.