Μαζέψτε τον – «Ξαναχτυπά» ο Ν. Φίλης: Πρόταση για εισαγωγή της γλώσσας των «μεταναστών» στα νηπιαγωγεία!

Κοινοποίηση:
filis-2

Μετά τα τουρκικά προτείνει τη γλώσσα των «μεταναστών»
Συνεχίζεται στην αρμόδια επιτροπή της Βουλή η συζήτηση επί του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας, με μία δήλωση του πρώην υπουργού Παιδείας, Νίκου Φίλη, η οποία θα συζητηθεί!

Συγκεκριμένα ο ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε τρεις τροπολογίες κατέθεσε στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Και οι τρεις αφορούν κατάργηση πρόσφατων νομοθετικών επιλογών της κυβέρνησης ΝΔ που έχουν βλάψει σοβαρά σχολεία και πανεπιστήμια.

Ωστόσο, ο Νίκος Φίλης δεν έμεινε εκεί!

Αναφερόμενος στις μητρικές γλώσσες που εισάγονται σε νηπιαγωγεία της Ευρώπης, δήλωσε:

«Στην Φινλανδία, υπάρχει μία πληθώρα ξένων γλωσσών και όχι η αγγλική μόνο. Η ρωσική για παράδειγμα. Όπως επίσης –και έχει σημασία αυτό- και οι γλώσσες των προσφύγων και μεταναστών που είναι στην χώρα αυτή. Αν είχε μια αξία να κουβεντιάζαμε σήμερα, την εισαγωγή όχι μια διδασκαλίας, αλλά μιας υποβοηθητικής διαδικασίας γλωσσικής στα νηπιαγωγεία, εκεί που υπάρχουν πολλά παιδιά προσφύγων και μεταναστών, θα ήταν η μητρική γλώσσα, η γλώσσα προέλευσης των προσφυγόπουλων».

Δείτε το βίντεο:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Ποιά μητρική γλώσσα βρε παχύδερμο; Υπάρχει γλώσσα Μάο Μάο; Να μάθουμε και στα νήπια πως να χρησιμοποιούνε το ρόπαλο, για να ταιριάζουν με τους Νεάτερνταλ που μας κουβαλήσατε. Είχανε μπουκάρει στον Έβρο κάτι λαθρό που δεν μπορούσε κανένας μεταφραστής να συνεννοηθεί μαζί τους. Ο Φίλης να ασχοληθεί με το λίπος του και να το βουλώσει! Δεν φτάνει που μας χαλάει το οπτικό μας πεδίο ανοίγει και τον βόθρο του που έχει για στόμα.

  2. Θα ακούσουμε και θα δούμε πάρα πολλά ακόμα. Αυτό είναι μια πρόγευση…

  3. Αν τό μυαλό τού Φίλη ήταν τόσο μεγάλο όπως η βοιδοκοιλιά του θά ήταν σήμερα πρύτανης στό πανεπιστήμιο τού
    Χάρβαντ.

  4. Καλα τα λεει ο ανθρωπος ρε φασιστικα ρεταλια, εμεις στην Αμερικη πως μαθαίνουμε την μητρικη μας γλωσσα εκτος της επισημης Αγγλικης. Παρτε το αποφαση αυτοι οι ανθρωποι εφυγαν κυνηγημένοι από κατι τρελους ψυχανωμαλους ισλαμοφασιστες που τους λεηλατουσαν και τους εσφαζαν ,χωρος εδώ υπαρχει για ολους και πρπει να ζησουμε ολοι μαζι ειρηνικα.

  5. τελικα τι θα γινει με ολους αυτους ? απο οτι βλεπω οι φορολογουμενοι πληρωνουν τους εφιαλτες που τρωνε τις σαρκες του εθνους

    1. Ναι ε; τοσα χρονια που ετρωγαν της σαρκες της ελλαδος κατι βιομηχανοι και πειρατες εφοπ ληστες πακτολους κρατικου χρηματος δανεικα και αγυριστα ηταν καλα;;;; ηταν και ελληναρες βλέπεις αυτοι ε;

  6. Άλλο ένα ανθελληνικό σκουπίδι .300 δε μας έφταναν .εχουμε και τους απεξω .Παγκαλε δεύρο έξω !καιρο εχω να σε ακούσω

Comments are closed.