Μαγιορκίνης: “Δεν θα εμβολιάσουμε άμεσα τα παιδιά”! Στο μέλλον όμως;

Κοινοποίηση:
Ενημέρωση συντακτων υγείας για την πορεια της πανδημίας του κορονοιού. Παρασκευή 28 Μαϊου 2021 (EUROKINISSI / ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)

Ο Γκίκας Μαγιορκίνης απαντώντας σε ερωτήσεις, σχετικά και με την έγκριση του εμβολίου της Phizer από τον EMA, στα παιδιά ηλικίας 12 έως 15 ετών, τόνισε ότι τα παιδιά δεν έχουν παίξει πολύ μεγάλο ρόλο στην μετάδοση του κορονοϊού στη χώρα μας. «Δεν θα αρχίσει ο εμβολιασμός σε παιδιά στο αμέσως επόμενο διάστημα και δεν υπάρχει άμεση ανάγκη γι’ αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, ο ίδιος τόνισε ότι αυτοί που θα πρέπει να μην αμελήσουν το εμβόλιο μέσα στο καλοκαίρι και «να πάνε να εμβολιαστούν αν δεν το έχουν ήδη κάνει», είναι όσοι βρίσκονται στην ηλικία άνω των 65 ετών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Τι έγινε τελικά, αγόρασες μάσκα στη μαμά σου??

  2. Είτε άμεσα είτε αργότερα το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο. Τον πούλο θα πάρετε απο τους περισσότερους γονείς. Καμία σχέση δεν έχουν οι απομιμήσεις του DNA δηλαδή τα MRNA που υπάρχουν μέσα σε αυτά με τα εμβόλια για τις παιδικές ασθένειες που είναι δοκιμασμένα πολλά χρόνια, της παλιάς τεχνολογίας. Θα το χρησιμοποιήσουν ως επιχείρημα, θα σου πούνε όπως έκανε για την ανεμοβλογιά το παιδί έτσι θα κάνει και για τον κορωνοϊό π.χ.

Comments are closed.