Μίρνα Φαφουτέλλη: «Να τα βάλετε με τα αφεντικά σας κ. Καλλιάνε, όχι με τους γιατρούς»

Κοινοποίηση:
images

Συγκλονιστική ανάρτηση γυναίκας που έχασε τον άντρα της: «Να τα βάλετε με τα αφεντικά σας κ. Καλλιάνε, όχι με τους γιατρούς»

Με μια συγκλονιστική ανάρτηση η Μίρνα Φαφουτέλλη, που έχασε τον άντρα της στις 15 Μαρτίου του 2024 μετά από νοσηλεία στο Αττικό Νοσοκομείο, απαντά στον Γιάννη Καλλιάνο και στο κατηγορώ του στους γιατρούς.

 Η Μίρνα Φαφουτέλλη αναφέρεται στη δική της εμπειρία από το νοσοκομείο, στο οποίο νοσηλεύτηκε ο εκλιπών σύζυγός της από τις 22 Φεβρουαρίου έως 15 Μαρτίου, ημέρα που πέθανε από οξεία μυελογενή λειχαιμία, στο Αττικό νοσοκομείο, στο ίδιο που νοσηλεύεται και ο πατέρας του βουλευτή της ΝΔ.

 

Σε αντίθεση με τον Γιάννη Καλλιάνο, η Μίρνα Φαφουτέλλη, περιγράφει τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες των ασθενών τους τη στιγμή που στους διαδρόμους γίνεται το αδιαχώρητο από τα ράντσα.

«Κανένα παράπονο δεν είχαμε, κύριε Καλλιάνε. Οι γιατροί και οι νοσοκόμες όμως είναι άνθρωποι και έχουν όρια. Τι να σου κάνουν κι αυτοί. Δεν είναι ούτε εκατόγχειρες ούτε εκατοπόδαροι», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της στο Facebook η Μίρνα Φαφουτέλλη και συνεχίζει:

 

«Μην τα βάζετε μ’ αυτούς. Βάλτε τα με τα αφεντικά σας που έχουν πει ότι αν είναι καταδικασμένος να πεθάνει κάποιος ας πεθάνει, άχρηστη θα του είναι η ακριβή φαρμακευτική αγωγή. Βάλτε τα μ’ αυτούς που αποψίλωσαν τα νοσοκομεία κι έτσι τα “δέντρα πεθαίνουν” και ξαπλωτά, αλλά και “όρθια” λόγω έλλειψης κλινών και προσωπικού».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

25 Σχόλια

  1. Πριν να χρειαστεί ΜΕΘ ο πατέρας του σαπιονουδουλου ήταν όλα καλά στα δημόσια νοσοκομεία…. Μόλις χρειάστηκε νοσηλεία τότε ζοριστηκε! Αυτός υπηρετεί τους υπευθύνους του θανάτου του πατέρα του και του γενικού μπουρδέλου του Ελλαδισταν! Πες τα στην Κούλα!!!!!! Οιμε!

  2. σωστη η κυρια,,μπραβο της,,,,,,αντι να κλαιγεται ο καλιανοακος να παει στο αδωνακο να τα πει,,,,,,ΑΝΤΕ

  3. στην φωτο ο ” τριαδικος θεος” χωρις δυναμη και ικανοτητα θαυματοποιησης…… ετσι ειναι η ζωη………

  4. Καλιανος: Αγαπητε φιλε αδωνι γεωργιαδη δεν φταις εσυ φυσικα για οτι συνεβη στο νοσοκομειο με τον πατερα μου…… Και ποιος φταει ρε γελοιε ; Μηπως ο ελληνικος λαος που βγαινεις και κλαιγεσαι στο λαο; Ουστ…. να μην πω χειροτερα

  5. ρε γυφτο τσιγγουναρε αν δεν εισαι ευχαριστημενος με το συστημα υγειας που εσυ με την κλικα της ΝΔ διαλυσατε, στην αθηνα υπαρχουν ιδιωτικα απ τα καλυτερα της ευρωπης. Πληρωσε ρε γυφτο να σωσεις τον πατερα σου οπως πληρωνουμε κι εμεις τους γιατρους εξω για τα παιδια μας και τους γονεις μας χωρις να εχουμε το μισθο το δικο σου

    1. δεν νομιζω οτι ο πατερας του γιου θα σωζονταν……….οπως ακουγεται τελικο σταδιο ασθενειων…… τα νεφρα….. οσο για τους ελληνες γιατρους ειναι πολυ καλοι. απο τους καλυτερους της ευρωπης ….. οσο και εαν απεχθανομαι το ανυπαρκτο ελλαδιστανικο κρατος και τα κατοικιδια του ελλαδοκουλισταν….. οι γιατροι ως επιστημονες απο τους καλυτερους…..

  6. Ηρθε η ώρα να δρέψεις τους καρπούς του έργου σου και της παράταξης που υπηρετείς πιστά που είναι υπεύθυνη για το χάλι των νοσοκομείων, αλλά βέβαια όταν αυτά συμβαίνουν στους άλλους δεν πειράζει, ζήτω το καθεστώς του 41%, τώρα όμως που η κατάντια του Ελληνικού συστήματος υγείας χτύπησε την πόρτα σου διαμαρτύρεσε έτσι. Καλά σου λένε μην τα βάζεις με τους γιατρούς και το προσωπικό, τράβα να κάνεις παράπονα και κλ@σε τα Αρχ1 δι@ του Γεωργιάδη.
    Και για να ξεχνάς τον πόνο σου τραγούδα: και ΑΑΑ και ΟΥΥΥΥ και Δ@Π ΝΔ φκ.

  7. Καλά δείτε τις παθήσεις και τις επιπλοκές που περιγράφει το ανακοινωθέν του νοσοκομείου για τον πατέρα του και τι είχαν να αντιμετωπίσουν οι γιατροί εκεί!!!! και στην καλύτερη ΜΕΘ του κόσμου να είχε μπεί θα ήταν αναμενόμενο να συμβεί κάτι τέτοιο, επομένως δεν έπαιξε ρόλο κατά την γνώμη μου ότι δεν μπήκε στη ΜΕΘ από την προηγούμενη ημέρα!!! Πόσοι όμως έχουν την ευκαιρία να μπούν σε μια ΜΕΘ άν τους χρειαστεί??!!!!!!

  8. Η φωτό τον δείχνει να κάθεται στο γραφείο του,κάθιδρος απο την σκληρή δουλειά,να καμαρώνει την εικόνα της ανυπαρξίας του στο λάπτοπ και μια τεράστια αφίσα με την εικόνα του αριστερά να κοσμεί τον τοίχο του γραφείου του.Μόλις τελειώσει την σκληρή δουλειά,τον περιμένει στο πάρκινκ της Βουλής η απαστράπτουσα αμαξάρα του,ο αστυνομικός συνοδός θα του πάρει την ακριβή δερμάτινη τσάντα με τα κυβερνητικά ψεύδη που κρατά,θα του ανοίξει την πόρτα,διότι το χεράκι του είναι μουδιασμένο απο το φόρτο εργασίας.

  9. κανονικός γκει ο καλλιανος, κλασσικός δεξιούλης χριστιανός ΠΟΥΣΤΗΣ…

    πολυ κλάμα η κυρία να πούμε

  10. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ….ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΑΓΡΙΟΣ ΦΟΡΟΛΟΓΗΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΓΙΑΤΡΟΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΤΖΑΜΠΑ ΟΛΗ Η ΑΣΙΑ ΚΑΙ Η ΑΦΡΙΚΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΤΑΙ …….ΟΡΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΗ…

  11. Έχουν δίκιο όλοι οι άνθρωποι που τα βάζουν με τον άχρηστο μετεωρολόγο – βολευτή – δεκανίκι της ΝΤΠ, κύριε ευχόμαστε όλοι για τον πατερούλη σου, να τα καταφέρει, αλλά μέχρι εκεί, όλα αυτά που περιγράφεις γλαφυρά στον άλλο τον γλύφτη και γλοιώδη τον Ευαγγελάτο, είναι αυτά που υποστηρίζει το κόμα σου και όλα τα άλλα μαζί γιατί ίδιοι είσαστε, ούστ απο εδώ.

  12. ευγε!!! πεστα του κ@ριολη Νεο-φασιστοκρατη!!! η κονομα ομως του καιρο-σκοπου μετεωρολογου ειναι ΜΕΓΑΛΗ!!! ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!!!!! ΡΕ ΟΥΣΤΤΤΤ

  13. Τι κλαψουρίσματα είναι αυτά ρε;
    Εσύ έπρεπε να ασχολείσαι με τα προβλήματα των πολιτών όχι να μας τα πρήζεις κάθε λίγο και λιγάκι να λύσεις τα δικά σου.
    Καλά σου λέει η κυρία, έτσι είναι τα νοσοκομεία. Η κυβέρνησή σου τα έκανε όλο και πιο χειρότερα.
    Αλλά που να καταλάβεις εσυ …

Leave a Response