Μίνα Γκάγκα: Την αποδοκίμασαν κατά την αναχώρησή της από το νοσοκομείο Λάρισας

Κοινοποίηση:
ΓΚΑΓΚΑ

Ομάδα ατόμων ενάντια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό για τον κορωνοϊό αποδοκίμασε τη Μίνα Γκάγκα. Το περιστατικό συνέβη έξω από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας κατά την αποχώρηση της αναπληρώτριας υπουργού Υγείας.

Συγκεκριμένα, εργαζόμενοι της «Επιτροπής Αγώνα Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας» κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού για τον κορονοϊό, αποδοκίμασαν τη Μίνα Γκάγκα, τη στιγμή που η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας έβγαινε από το κτίριο.

Δείτε το βίντεο του larissanet:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Σκ@τα επρεπε να της πεταξουν, της νεοταξιτισας

  2. Τι θελατε κυρια μου και μπλεξατε με τα σκατα? Για μερικων μηνων υπουργικη καρεκλα? Πειτε μας κατι και για τις παραπλευρες απωλειες συνανθρωπων μας που ειναι τριπλασιες απ αυτες του κοροναιου!

  3. Πριν λιγα χρονια εχασα τον πατερα μου στο σωτηρια.τοτε θυμαμαι ηταν επικεφαλης των πνευμονολογων η κυρια που μοστραρει την ωραιοπαθεια.Οι γιατροι εκει βλεπουν καθημερινα θανατους και φισικω τω λογω εχουν πορωθει στους θανατους.Αυτοι ναναι καλα και ας τους υπολοιπους…

  4. Πρέπει να βρεθεί ένας εισαγγελέας με κότσια και να πει ότι το ακαταδίωκτο είναι αντισυνταγματικό. Μετά θα δεις πώς θα ανοίξουν τα στόματα και ο ένας ακαταδίωκτος θα δίνει τον άλλον. Εδώ παραδέχονται ότι διαλύθηκαν τα νοσομομεία. Κρατήστε ήρωες υγειονομικοί που είστε σε αναστολή, σε λίγο θα βγουν όλα στη φόρα και κυρίως τι λεφτά έχουν πάρει τα λαμόγια από τις φαρμακευτικές. Γιατί είναι αδιανόητο οι φαρμακευτικές οι ίδιες να παραδέχονται παρενέργειες και τα λαμόγια οι λοιμοξιολόγοι και οι μητροπολίτες και μητροπολίτισες να λένε ότι δεν υπάρχουν. Από εκεί που θα χορταίνανε ελευθερία, θα χορτάσουνε μπόλι οι εμβολιασμένοι!

  5. τα παιδοβουβαλα που την προστατευουν γνωριζουν οτι ειναι αναλωσιμα… σιγουρα οχι χαφτες ειναι χωρις μυαλο ερχετε η αγια ωρα …

  6. η γκαγκα μας κουνα δαχτυλακι !! ποια ???η ΓΚΑΓΚΑ ????????

Comments are closed.