Μίνα Γκάγκα: Τα μέρη που κολλάνε οι περισσότεροι κορονοϊό – Οι εστίες υπερμετάδοσης

Κοινοποίηση:
Μίνα Γκάγκα

Η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα τόνισε οτι οι περισσότερες μολύνσεις κορονοϊού είναι από επαφές χωρίς μέτρα σε πάρτι, γάμους και τραπέζια.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας τόνισε ότι στις απλές κλίνες «πάνω από το 75% είναι ανεμβολίαστοι. Αυτό που βλέπουμε είναι ότι οι περισσότεροι από αυτούς που έχουν κάνει το εμβόλιο και νοσηλεύονται, είχαν εμβολιαστεί Φεβρουάριο-Μάρτιο και έχουν πιο ανίσχυρο το ανοσοποιητικό τους σύστημα».

«Υπάρχουν άνθρωποι σε μεγάλη ηλικία με πολλά προβλήματα, που το εμβόλιο είναι λογικό να μην είναι 100% αποτελεσματικό. Στις ΜΕΘ είναι κάτω από 10% το ποσοστό των εμβολιασμένων. Το εμβόλιο κάνει τεράστια διαφορά. Οι εμβολιασμένοι που μπαίνουν στις ΜΕΘ, είναι άνθρωποι με πάρα πολλά προβλήματα» τόνισε η κα. Γκάγκα.

Τρίτη δόση
Σχετικά με το ενδεχόμενο μείωσης του διαστήματος για τη χορήγηση της τρίτης δόσης, τόνισε πως αυτήν τη στιγμή είναι στους πεντέμισι μήνες.

«Η Επιτροπή θα εξετάσει την πιθανότητα να είναι μικρότερο το διάστημα χορήγησης της τρίτης δόσης. Ήδη είναι μικρότερο για τους ανοσοκατασταλμένους και όσους έχουν κάνει το εμβόλιο της Johnson & Johnson», ανέφερε η αναπληρωτής υπουργός Υγείας και συμπλήρωσε: «Το εμβόλιο είναι το καλύτερο μέσο που έχουμε για να προλάβουμε μία πανδημία. Είναι τεράστιο το ποσοστό της ασφάλειας που δίνει».

Μέτρα προστασίας
Όσον αφορά τα μέτρα προστασίας, η κα. Γκάγκα δήλωσε πως οι περισσότερες μολύνσεις «είναι από ανθρώπινες επαφές χωρίς μέτρα σε ένα πάρτι, σε ένα τραπέζι, σε ένα γάμο».

«Η Επιτροπή παρακολουθεί καθημερινά όλα τα δεδομένα, σε όλον τον κόσμο, τις εστίες μόλυνσης. Ρωτάνε τους ανθρώπους που μπαίνουν στα νοσοκομεία πού κόλλησαν και οι περισσότερες μολύνσεις είναι από ανθρώπινες επαφές χωρίς μέτρα, σε ένα πάρτι, σε ένα τραπέζι, σε ένα γάμο. Όχι στο μετρό ή στα ψώνια».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. γκαγκα για τα φράγκα την γ@@@σες την ιατρική. Κ. πολυ καλπαζαναλικι. καντο εσύ, γιατί δεν βλέπω καμία παρενέργεια, παρά μόνον σε κοινούς θνητους.
    Κ. ξέχασες περιστατικά οπως εγκεφαλικά, σκωληκοεδ….δες, καρδιές, συκώτια, στομάχια, τροχαία …. άιντε ουστ μαϊμού

  2. Ποια το είπε; Η κα Γκάγκα; Άρα δεν έχει καμιά σημασία. Μήπως να δοκιμάσει σε άλλο πεδίο η κα Γκάγκα; Εξάλλου έχει και ωραίο όνομα (Lady Gaga στα αγγλικά).

  3. Ενώ ένα λεωφορείο με 85 άτομα ή μια σχολική τάξη με 35 πιτσιρίκια είναι μια χαρά……. Έτσι Lady Gaga ?????? Ούτε με τους λαθρομετανάστες τρέχει τίποτα γιατί είναι γερά και υγιή παιδιά όπως έλεγε και κάποιος δικός σας “ειδικός”……………

  4. Ώστε δεν είναι εστίες μόλυνσης το μετρό και γενικά τα μέσα συγκοινωνίας, όπου στοιβάζονται άνθρωποι ο ένας πάνω στον άλλο. Τι άλλο θα ακούσουμε, για να ξεπλύνουν τις ευθύνες ενός ελλιπέστατου κράτους που δεν έχει φροντίσει να παρέχει στοιχειωδώς ανεκτές και ασφαλείς συγκοινωνίες, για να μετακινούνται οι πολίτες στις εργασίες τους. Αλλά τι περιμένεις από άλλο ένα γόνο Καραμανλή, ΄΄Υπουργό Μεταφορών΄΄ τον οποίον όλα τα μέσα ενημέρωσης εκθειάζουν, παραβλέποντας την ανυπαρξία του.

  5. “Βασιλομανωλάκης”
    “Οί μετανάστες δέν κινδυνεύουν από τήν εξάπλωση τού κορωνοιού,διότι είναι νέοι καί παιδιά”
    Αυτά δήλωσε ό γνωστότερος ερασιτέχνης νεκροθάφτης τής Ελλάδας ο καθηγητής Σύψας τό 2020.
    Ενας σπουδαίος κορυφαίος κυβερνητικός σύμβουλος δέν κάνει λάθος.
    Γιάννης Λάκων

  6. Κουβέντα για τα μπουζούκια που τραγουδάνε. Κουβέντα και για τα γήπεδα που τραγουδάνε συνθήματα. Βλέπεις οι καναλάρχες είναι ιδιοκτήτες ολυμπιακού, παναθηναικού, παοκ. Ρε ποιος να σας πιστέψει ακαταδίωκτοι ψεύτες; όσο για τον αρχιμανδρίτη στο Άγιο Όρος που ζήτησε αστυνομία στα μοναστήρια, ούτε ο εξαποδώ να τον έβαζε. Αντίσταση μέχρι εσχάτων αντίχριστοι πουλημένοι μητροπολίτες.

  7. ΜΜΜ κα Γκαγκα! Απο εκει ξεκιναμε! Μιλαμε για χαλι των συγκοινωνιων εν πρωτοις! Κλειστοι σαρδελοποιημενοι χωροι αλλα εσκεμμενα ευλογατε τα αρχιδια του Καραμανλη μη χαθουνε και οι ψηφοφοροι! Παμε μετα στους λαθρο-καφρο! Οι υπολοιποι Ελληνες σιγουρα εχουνε παιδεια εμβολιασμενοι και μη, σεβονται τον εαυτο τους, την υγεια τους, τον συνανθρωπο τους!
    Αντε γιατι μας τα χετε πρηξει με τις σκοπιμοτητες σας! Παρτε μετρα οπως πρεπει για να πεισετε τον κοσμο τωρα που ληγουνε κι οι δοσεις των εμβολιων!

  8. Ποιο 10% βρε κάμπια, όταν ακόμα κι ο αρχιψεύταρος – “κάνω την τριχίτσα ΤΡΙΧΙΑ” – ΕΟΔΥ λέει πως αγγίζει το 20% το ποσοστό των πληρως φαρμακωμενων στις ΜΕΘ;;;
    Περαν αυτου, αυτα “ισχύουν” μόνο εδω, γιατί βλέπουμε σε όλη την υπόλοιπη Ευρώπη η συντριπτική πλειοψηφία (88-90% ++ ) είναι πλήρως τρυπημένοι – πάλι έχουμε τα πρωτεία στη “διαφορετικότητα” εμείς;;;
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ!!!!

  9. ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΜΑΣΚΕΣ ΦΟΡΑΝΕ ΟΥΤΕ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΔΙΝΟΥΝ ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΥΡΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕ?

Comments are closed.