Μίκρυνε το στήθος της και ησύχασε το κορίτσι! Διχασμός στου θαυμαστές της! Κλέλια Θεοδώρου: Το (πρώην τεράστιο) στήθος της χωράει πλέον σε μπικίνι

Κοινοποίηση:
111

Η 26χρονη ελληνικής καταγωγής Βρετανίδα μοντέλο και ριάλιτι σταρ υποβλήθηκε σε πλαστική επέμβαση μείωσης στήθους, καθώς υπέφερε από έντονους πονοκεφάλους


Η Κλέλια Θεοδώρου που έχει ρίζες και από την Ελλάδα, γεννημένη και μεγαλωμένη στο Πλίμουθ της Αγγλίας, έχει εδώ και καιρό εκτοξευτεί στη δημοσιότητα της βρετανικής σόουμπιζ, μετά και τη συμμετοχή της στο δημοφιλές ριάλιτι σόου Towie.

Το 26χρονο μοντέλο που αναδείχτηκε και Μις Μεγάλη Βρετανία 2014, αποκάλυψε μέσω instagram απαντώντας σε ερωτήσεις των σχεδόν 169.000 followers της, ότι το εκ γενετής πληθωρικό στήθος της ήταν επί χρόνια το μεγάλο της πρόβλημα Η λύση της πλαστικής μειωτικής στήθους, την έχει κάνει πλέον να αισθάνεται πολύ πιο άνετα με το σώμα της.


«Έκανα μείωση στήθους στα 19 μου. Ήταν το καλύτερο πράγμα που έχω κάνει ποτέ» εξήγησε  η ίδια, σύμφωνα με τη βρετανική Sun «Μισούσα το στήθος μου. Πολλά κορίτσια θα σοκαρίστηκαν που το έκανα, αλλά όταν δεν μπορείς να αγοράσεις ωραία σουτιέν, κάθε είδους μοντέρνο μπικίνι, μπλούζα ή φόρεμα, είναι βασανιστήριο».

clelia

Μάλιστα αποκάλυψε: «Είχα φοβερό πόνο στον αυχένα που μου προκαλούσε συνέχεια πονοκεφάλους. Δεν μου κόστισε φθηνά η επέμβαση, αλλά άξιζε τα λεφτά της, για να μπορώ να φοράω ό,τι θέλω τώρα».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Αρχιδια έκανε μείωση στήθους . Το στήθος που είχε ήταν σιλικονούχο, δεν ήταν δικό της .
    Απλά, της δημιούργησαν τα ενθέματα προβλήματα και τα έβγαλε. Λογικό είναι να έχει πονοκεφάλους αν πιέζονταν κάποια νεύρα, αλλά το πιο πιθανόν είναι οι πονοκέφαλοι να αυτοί να μην έχουν καμία σχέση με το μεγεθος του στήθους, αλλά με την κακή μικροβιακή χλωρίδα του εντέρου της.
    Οι υπερβολικές τοξικές ουσίες που προέρχονται από την κακή λειτουργία του πεπτικού συστήματος και απεκκρίνονται από κακά μικρόβια του εντέρου, είναι βάσει μεταφυσικής, οι υλοποιημένοι δαίμονες των αρνητικών σκέψεων και συναισθημάτων μας.

    1. Οι πονοκεφαλοι ειναι απο το αυχενικο που απεκτησε απο τις πολλες ..πιτες.Πανω-κατω το κεφαλι κλαταρε ο αυχενας.

      1. χαχαχα
        θα συμφωνήσω απολυτα με τη διάγνωση του Δόκτωρα!!!

Comments are closed.