«Μία αγκαλίτσα για κάθε μωράκι». Το Χαμόγελο του Παιδιού ανοίγει σπίτι για εγκαταλελειμμένα μωρά

Κοινοποίηση:
4-37

Το Χαμόγελο του παιδιού ζητά βοήθεια για να ανοίξει το «Σπίτι του μωρού» για τα εγκαταλελειμμένα μωρά

Με τη δική μας συνεισφορά «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα ανοίξει μια στοργική αγκαλιά για κάθε εγκαταλελειμμένο μωρό. Ζητά τη βοήθεια μας για να ανοίξει άμεσα το «Σπίτι του μωρού».

Ο κύριος Κώστας Γιαννόπουλος αναφέρει:

«Το Σπίτι του Μωρού» γίνεται με την ευκαιρία της προσπάθειας να δώσουμε τη δυνατότητα σε κάποια μωρά που είναι παρκαρισμένα σε διάφορα Νοσοκομεία. Παιδάκια που έχουν προβλήματα υγείας. Μωρά τα οποία θέλουν μια αγκαλίτσα και θέλουν να πάνε σε μια πιο μόνιμη αγκαλιά, μιας οικογένειας. Να περάσουν ένα μεταβατικό στάδιο της φροντίδας υγείας.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Αυτα τα μωρά είναι γεννηματα ναρκομανών και φορέων του ειτζ . Θα έπρεπε να γίνεται υποχρεωτική στείρωση σε αυτά τα ζώα που τα γεννάνε . Θα έκανα ευχαρίστως χρηματικη δωρεά σε μια επιχείρηση που θα μάζευε όλα αυτά τα αποβρασματα για να τα στειρώσει.

  2. ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΣΕΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΕ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ ΠΑΛΙΟΒΡ@ΜΕΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΚΑΘΕΚΤΟ !!!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΕΙ???? ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΑΝΟΜΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ !!!!!

Comments are closed.