Μήπως να του στήσουμε και ανδριάντα δίπλα στο άγαλμα του Κολοκοτρώνη;; Nα μετονομαστεί η οδός Γλάδστωνος σε «Ζακ Κωστόπουλου», ζητά ο Ν. Ηλιόπουλος

Κοινοποίηση:
1

Να μετονομαστεί η Γλάδστωνος σε οδός Ζακ Κωστόπουλου αναμένεται να προτείνει στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Αθηναίων η παράταξη Ανοιχτή Πόλη.

Οπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο Νάσος Ηλιόπουλος, η μετονομασία της οδού όπου έλαβε χώρα η δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου είναι «το ελάχιστο που μπορεί να κάνει ο Δήμος Αθηναίων», προκειμένου «να συμβάλει και αυτός στον αγώνα για να μείνει η μνήμη του Ζακ ζωντανή».

Ο Νάσος Ηλιόπουλος, επικεφαλής της Ανοιχτής Πόλης, επισημαίνει ότι «ένα χρόνο μετά τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου το αίτημα για δικαιοσύνη παραμένει. Ταυτόχρονα όμως παραμένει και η ανάγκη να μη ξεχάσουμε».

Οδός Ζακ Κωστόπουλου: «Μια μικρή συμβολή στη σύγχρονη ιστορική μνήμη της πόλης»

Η μετονομασία της Γλάδστωνος, σε οδό Ζακ Κωστόπουλου, σύμφωνα με την Ανοιχτή Πόλη, θα συμβάλει επιπλέον «στον αγώνα για την ορατότητα και την κατοχύρωση των δικαιωμάτων της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας».

Καταλήγοντας, ο κ. Ηλιόπουλος τονίζει ότι «στο χέρι μας είναι να δημιουργήσουμε μια κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς, μια πόλη συμπεριληπτική με ασφάλεια για όλους και όλες. Η Ανοιχτή Πόλη θα προτείνει στο δημοτικό συμβούλιο την μετονομασία της οδού Γλάδστωνος σε οδό Ζακ Κωστόπουλου. Μία μικρή συμβολή στην σύγχρονη ιστορική μνήμη της πόλης».

Η ανάρτηση του Νάσου Ηλιόπουλου με την πρόταση για την οδό «Ζακ Κωστόπουλου»:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

28 Σχόλια

  1. https://www.youtube.com/watch?v=w1pcbOnDBEQ&list=LLLbjw1Julxkqu4pS75wImaQ&index=4
    Ξεφτιλες του ανθελληνικου τοξου ειστε η ντροπη της Ελλαδος!!
    Παλικαρε Ηλια ξεβρακωσε ολους τους αντιχριστους εθνομιδενιστες
    κατσαπλιαδες!.Ηλια αλανι γλεντα τους και παλι.
    νδ=μπλε συριζα με γραβατα.
    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΙΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

  2. Το ότι πατάνε πάνω σε έναν νεκρό για να κάνουν την προπαγάνδα τους , όπως κάνουν κάθε φορά δεν τους τιμάει και φαίνεται έτσι πόσο υποκριτές είναι ?

  3. Με το ίδιο σκεπτικό να ονομάσουμε την οδό 3ης Σεπτεμβρίου σε οδό Μανώλη Καντάρη (ήταν αυτός που δολοφονήθηκε από Αφγανούς για μια κάμερα τη μέρα που θα γεννούσε η γυναίκα του). Αλλά αυτόν ελάχιστοι τον θυμούνται.

  4. Μωρη πορδη παλι πεταχτηκες?Πανε να σε γλεντησει ο ταξικος λαθροσυντροφος σου μωρη πουστρα!paok antifa Δεν υπαρχει ρε τραβεστι!!Μονο Π.Α.Ο.Κ 1926 υπαρχει.Οδος τρυπιοκολιδων αναρχοσυριζαιων ανωμαλων ερμαφροδιτων.Αι στο διαλο σιχαματα..

  5. Έστρωσε την αρίδα του ο νάσος και η κουστωδία του, να μάθει ποιος ήτανε αυτός του οποίου το όνομα δόθηκε στο δρόμο; Μισούν την ιστορία. Θέλουν να ξεριζώσουν ότι έχει σχέση με το ελληνικό έθνος. Τους πονά. Τους προκαλεί αλλεργία. Τους αξίζει η επιστροφή στο 3% και η λήθη. Ή μάλλον όχι. Τους αξίζει να μείνουν στην ιστορία ως οι καταστροφείς της χώρας.

  6. ουλα ταχε η μαριουρη ο φερετζες της ελειπε.

  7. Η κατρακυλα αυτης της χωρας δεν εχει σταματημο!!!!!!! Η τσιπροπαρεα εφερε στην επιφανεια ολα τα σκατα απο τον βοθρο αυτης χωρας!!!!!!!! Ακου να παρει το ονομα η οδος ενος ληστη, που δηθεν δολοφονηθηκε, λες και δεν ειδαμε το βιντεο!!!!!!!!! Αντε στο διαολο σκατοψυχοι με τα αρρωστημενα μυαλα που κουβαλατε!!!!!!!!

  8. οδος αγριοπο@στα!
    ειναι πιο ευηχο….
    ρε τι ακουμε σε αυτο το Μπανανισταν?
    ειναι δυνατον?
    ειναι πια δεδομενο εδω και καιρο οτι ο τσιριζα υποστηριζει οτι πιο παρακμιακο και περιθωριακο υπαρχει….
    ΟΞΩ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΕΣ!!!

  9. Α ΡΕ ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΔΟΛΙΑ ΧΩΡΑ !!!!! ΑΚΟΥ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΠ@ΥΣΤΑ ΣΕ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ???? ΑΦΟΥ ΒΓΑΛΑΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ???? ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΛΟΥΓΚΡΩΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ???? ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ Κ@ΛΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ Η ΦΥΣΗ???? ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΑΝ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΕΣ ΣΟΥΣΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΑΝΩΜΑΛΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ!!!!

  10. Να βάλουμε και από μια επιγραφή στις εισόδους της χώρας να γράφει εδώ διαμένουν μόνο πούστηδες . Δεν γαμιόμαστε λέω εγω όλοι με τα σιχάματα γύρω μας που θέλουν και δόξα να τους βλέπουμε γραμμένους και στους δρόμους . Πάντως εμένα το παιδί μου εάν βάλει σκουλαρίκι θα του κόψω το αυτί , εάν κάνει τατουάζ θα τον γδάρω στο σημείο και εάν γίνει πούστης θα τον τελειώσω όπως ξέρω εγω . Αυτά του τα έμαθα από νωρίς .Θα φύγω ήσυχος .

    1. Εμ βέβαια, μη ξεχαστεί τέτοιο σίχαμα, τέτοια πουσταρα!! Α ρε Παπαδόπουλος που σας χρειάζεται..ξεσηκώθηκαν οι αναρχοπουστροαπλυτοι με τον Τσίπρα και άντε να τους μαζέψεις…πίσσα και πούπουλα……

  11. Δεν μπορώ με αυτά που βλέπω να μην σχολιάσω . Είναι να σε πιάνει τρέλα . Θα ονομάσουμε σε μια οδό ένα όνομα επειδή ήταν κλέφτης ,τον έπαιρνε από πίσω ,ζουζουνιζε κι έκανε σοου ντυμένος τραβελι . Άστο διάολο επιτέλους . Πρέπει αυτοί οι άνθρωποι επειδή προκαλούν ή να μπουν στο τρελάδικο με καθημερινό ηλεκτροσόκ και ψυχοφάρμακα που θα ξεχνάνε πως τους λένε ή να στείλεις ματ με το ελεύθερο να τους σπάσουν χέρια πόδια και ζωές χωρίς να σκέφτονται τις επιπτώσεις . Αυτοί οι άνθρωποι έχουν ένα βαθύ ανθελληνικό σκοπό και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ενώ ζούμε σε μια χώρα απόλυτης ,μέχρι αηδίας ,ελευθερίας . Ή πληρωμένοι είναι ή τρελοί

  12. Καλύτερα ανδριάντας για τον Ζακ, πάρα για κανένα χρυσαύγουλο, σαν την αποτριχωμένη την Κλασιδιάρα.

    1. Καλο πουστρακι εισαι και του λογου σου αριστερο σιχαμα!

  13. ποια ειναι αυτα τα δικαιωματα των λοατκι που πρεπει να αναγνωρισουμε,

  14. Ούτε ιερό ούτε όσιο πλέον σε αυτήν τη χώρα.Πραγματικα λυπάμαι που βλέπω σε τι κόσμο πλέον θα μεγαλώσουν τα παιδιά μου…

  15. Βάλτε άγαλμα της Ουρανίας χρυσαυγουλα και του Τούρκου ηθοποιού που βάζουν δάχτυλο οι γυναίκες σας και σας κοροϊδεύει ότι έφτιαχνε τα γυαλιά του! Τουλάχιστον αυτός είχε τις μπάλες να κάνει ληστεία.. Οι γιοι σας μέχρι τα 40 κάθονται σπίτι με την μαμά..

    1. Και άπλυτος και γύφτος .μαλιστα .ειναι δηλαδή καλύτερο να κανεις ληστεία από το να μείνεις στα συγγενικά σου πρόσωπα . Αυτή είναι η λύση έγκλημα και απόλυτη αναρχία παντού . Γουστάρω και εγώ αναρχία θα πάω στο σπίτι της μάνας σου για ληστεία και βιασμό να χαρώ και εγώ την αναρχία λοιπόν . Πούστ…δες
      και γαμω την χα και τον ναζισμο ,μακάρι να σας βάλουν ναζιστες και αναρχικούς σε ένα νησί με τσεκούρια και σπαθιά να βγάλετε να μάτια σας μέχρι τελικής πτώσεως να γλιτώσουμε από άχρηστα πλάσματα

    2. Είχε τις μπάλες να κάνει ληστεία; ΧΑΧΑΧΑ!!! Όποιος έχει μπάλες δουλεύει ζώον όρθιο, οι τεμπέληδες και οι ανήθικοι κλέβουν. Ειδικά όσοι δηλώνουν αντίφα είναι ευνουχισμένοι γιατί κρύβονται πίσω απο όλο το παρακρατικό σύστημα. Ας μην σας βγάζανε οι πολιτικοί κάφροι σε χρόνο ντε τε απο το κρατητήριο και τότε θα βλέπανε όλοι τις μπιλίτσες σας και πόσο μάγκες θα το παίζατε. Κότες! Αν δεν ήταν στους Λοάτκι η Ζάκι θα περνούσε στα ψιλά γράμματα όλο το σκηνικό, αυτή είναι η αλήθεια. Η έννοια της δικαιοσύνης απέχει έτη φωτός απο εσάς και αυτό είναι η απόλυτη ξεφτίλα, απωλέσατε κάθε ανθρώπινη αξία και γίνατε ένα με τα σκατά.

    3. PAOK ΣΚΑΤΑ εισαι οχι θα βαλουν αγαλμα της μπουταροξεπεσμενης γριας εκει στην αριστοτελους αλλα τα ιδια ειστε ολοι εσεις οι αντιφαπουσταρες

    4. Μωρη πορδη παλι πεταχτηκες?Πανε να σε γλεντησει ο ταξικος λαθροσυντροφος σου μωρη πουστρα!paok antifa Δεν υπαρχει ρε τραβεστι!!Μονο Π.Α.Ο.Κ 1926 υπαρχει.Οδος τρυπιοκολιδων αναρχοσυριζαιων ανωμαλων ερμαφροδιτων.Αι στο διαλο σιχαματα..

    5. ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΒΟΥΛΩΝΕ ΡΕ ΕΡΜΑΦΡΙΔΙΤΟ ΓΙΑΛΑΤΖΙ ΠΑΟΚΤΣΗ!!

  16. Ούστ Πούστ…. που θές και ονοματοδοσία σε δρόμο. Καλά να πάθουμε για το πως μας κατάντησαν.

  17. ας την ονομασουν “οδο λουγκρας”
    ακουγεται κ ομορφα

  18. Θα έλεγα να βάλετε την πρωτομη δίπλα στον ήρωα του Κερατσινίου. Επίσης να βάλετε και κάθε εγκληματία για να μην ξεχνάμε τι κακό έκαναν. Δεδομένο βέβαια η λεοφωρος 17 Νοέμβρη η Δεκέμβρη η Γενάρη δεν θυμάμαι.. ηρωική εποχή…

  19. λούγκρα υμνεί τούς όμοιους του…

  20. Ας γίνει οτιδήποτε μπορεί να συμβάλλει στην αναγνώριση των δικαιωμάτων των μελών της ΛΟΑΤΚΊ κοινότητας αλλά όχι και να δοθεί σε ένα δρόμο το όνομα μιας κραγμένης ναρκομανούς αδελφάρας.

Comments are closed.