Μήνυμα προς ανθέλληνες αλλοδαπά καί λαθρό! Προεκλογική ομιλία ΣΟΚ Βίτσα σε Πακιστανούς! Τι τους ΕΤΑΞΕ και τον ΚΑΤΑ-χειροκροτούσαν εν θερμώ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Προφανῶς καί δέν ἔχετε καταλάβῃ τί σημαίνει : Θεός τῶν Ἑλλήνων !
Ἀλλιῶς δέν ἐξηγεῖται τό ἀπύθμενο θράσος σας !

Το Σάββατο 23 Μαρτίου, δύο ημέρες πριν την εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου, ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής μίλησε στην …Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος.
Σε μια κατάμεστη αίθουσα, ο υπουργός, παρουσία μεταφραστού, μίλησε στο ενθουσιασμένο κοινό (!) για τα σχέδια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ εν όψει εκλογών…προσθέτοντας, ότι θα πάει (!) στο Ισλαμαμπάντ, όχι όμως για να γίνει δήμαρχος. 
 
Δείτε το βίντεο, ΑΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΕΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ…



ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΚΑΤΟΓΕΡΟΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΣ ΡΑΤΣΑΣ…

  2. Ο Βίτσας στην προσφώνηση προς αυτούς τους είπε οτι …λυπάται που τους μιλά στην Ελληνική γλώσσα!!!
    Κρίμα που δεν ξέρει Πακιστανικά, όμως μπορεί, όπως και οι σύντροφοί του, να μάθει τη γλώσσα τους αφού ενδιαφέρεται τόσο πολύ γι αυτούς, και επίσης αφού θα πάει στο Ισλαμαμπάντ άς πάρει μαζί του τους μυριάδες από αυτούς που βρίσκονται στην Αθήνα και σ όλη την Ελλάδα, και εκεί άς φροντίσει σε συνεργασία με τους κυβερνώντες να τους βοηθήσει στην οικονομία τους και όπως αλλιώς μπορεί.Στο κάτω-κάτω η Ελλάδα δεν είναι ούτε η μεγάλη και πλούσια χώρα, ούτε ο παράδεισος επί της γής για να σώσει όλους τους κατατρεγμένους!! Εξάλλου η χώρα μας υποφέρει χρόνια τώρα από τα μνημόνια, την ανεργία, τη φτώχια και την εγκατάλειψη και οι νυν αφέντες, (που είναι υποκριτές γιατί ενδιαφέρονται για τους αλλοδαπούς περισσότερο από τους Ελληνες και αυτό για τους ψήφους τους), αλλά και οι παλαιότεροι έχουν βάλει για τα καλά το χεράκι τους στο θάψιμο των Ελλήνων!!

Comments are closed.