Μήνυμα-γρίφος από Β.Πούτιν για το 2023: «Εύχεται καλά Χριστούγεννα» στους Ευρωπαίους. Οι κρυφοί συμβολισμοί (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Russian President Vladimir Putin attends his annual end-of-year news conference outside Moscow

Σάλος έχει προκληθεί από το ρωσικό  τηλεοπτικά φορέα του RT το οποίο με ένα βίντεο «εύχεται» καλά Χριστούγεννα στους Ευρωπαίους.

Στο βίντεο φαίνεται μια οικογένεια να γιορτάζει τα Χριστούγεννα του 2021 και στη συνέχεια τα Χριστούγεννα του 2022, με τη διαφορά ότι τα δεύτερα είναι χωρίς ηλεκτρικό, θέρμανση και χωρίς πλούσιο χριστουγεννιάτικο γεύμα.

Το αντίθετο μάλιστα   το «γεύμα» είναι μάλλον… τραγικό.

Στο τέλος του βίντεο σημειώνεται:

«Χαρούμενα αντι-ρωσικά Χριστούγεννα, σε περίπτωση που τα ΜΜΕ δεν σας λένε που οδηγεί αυτή η κατάσταση».

 Να σημειωθεί ότι στο βίντεο η οικογένεια μένει σε σπίτι όπου έχουν σπάσει τα τζάμια. Ίσως η Μόσχα εννοεί πολλά περισσότερα από όσα μπορεί να φαίνονται.

Πετυχημένο ή όχι, το βίντεο απεικονίζει την πραγματικότητα. Και αυτή είναι  ότι ζούμε σε εποχές ευθείας ρήξης ΝΑΤΟ-Ρωσίας με ότι αυτό συνεπάγεται, για το μέλλον της ανθρωπότητας.

Ας ελπίσουμε για το καλύτερο το 2023.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. από λόγια και βίντεο δεν θα καταλάβουν, μόνο στην πράξη όταν πεινάσουν. Αμφίβολο και αυτό.

  2. Νόμιζα θα ευχόταν καλά Χριστούγεννα σε αυτούς που σκότωσε και από τις δύο πλευρές. Ενάμισυ μέτρο στούπος σκότωσε χιλιάδες ανθρώπους. Η κατάρα όλων των λογικά σκεφτόμενων ανθρώπων στην πλάτη του.

    1. Δηλαδή δεν σε ενδιαφέρει καθόλου, πόσους σκότωσαν οι ΝΑΤΟΪΚΟΙ στην Γιουγκοσλαβία? Και βέβαια χωρίς να δικαστεί κανένας ”Δυτικός”? Νομίζω ότι είσαι του ”συστήματος”, μετράς επιλεκτικά!! Ο Καντάφι, πόσα πυρηνικά είχε είπαμε? Με ”παράδειγματα” σαν και του λόγου σου η χώρα θα πάει κατά διαόλου!!!!!!!!!!!!!

    2. Δηλαδή δεν σε ενδιαφέρει καθόλου, πόσους σκότωσαν οι ΝΑΤΟΪΚΟΙ στην Γιουγκοσλαβία? Και βέβαια χωρίς να δικαστεί κανένας ”Δυτικός”? Νομίζω ότι είσαι του ”συστήματος”, μετράς επιλεκτικά!! Ο Καντάφι, πόσα πυρηνικά είχε είπαμε? Με ”παράδειγματα” σαν και του λόγου σου η χώρα θα πάει κατά διαόλου!!!!!!!!!!!! Ασφαλώς ΔΕΝ υποστηρίζω τον πόλεμο των Ρώσων!!!

    3. σου τα λεει ο Γιωργος Π. εσυ μονοπλευρα κοιτας σου ειπε για γιουγκοσλαβια αλλα σου θυμιζω και μεση ανατολη που μια ζωη απο τα πολυ παλια χρονια οι ευρωαμερικανοδολοφονοι των λαων σκοτωναν για να αρπαξουν τον ορυκτο πλουτο της καθε χωρας ειτε πετρελαιο ειτε χρυσος ειτε ορυκτα ξυπνα βλημα

    4. Ενώ οι ουκρανικες σφαίρες και πύραυλοι είναι ευλογημενα από άλλον Θεό. Και το Νάτο είναι θρησκευτική και. Ανθρωπιστική οργάνωση και αυτό είναι πάλι ευλογημένο από άλλο Θεό.
      Γιάννης

  3. Η Ευρωπη πληρωνει τις κυρωσεις που επεβαλε η συμμορια των αγγλοσαξονων εις βαρος της Ρωσιας.Μαυρες γιορτες θα κανουν φετος οι περισσοτεροι Ευρωπαιοι.

  4. Πήγαινε κ εσύ να ψάξεις το καλάθι της νοικοκυράς κ το ρεύμα.μην ξεχάσεις τα εμβόλια.

  5. Τι αηδία βίντεο είναι αυτό; Ειδικά στο τέλος που η μάνα μαγείρεψε το χαμστερακι
    Δεν ντρέπονται λίγο; Αισχος

  6. Το ότι έχουμε πληθωρισμό δραχμής στο Ευρώ είναι “φαντασία” ρε Σεφτελε;

  7. Ασε ρε ψωναρα κι εσυ που νομιζες οτι θα κρυωναν οι ευρωπαιοι και θα σε παρακαλουσαν…
    Δωσε τωρα στους κινεζους και τους ινδους τζαμπα φυσικο αεριο

    1. Τα αποθέματα είναι μέχρι τον Ιανουάριο μάστορα. Πλήρωνε τώρα εσύ το ακριβότερο ρεύμα στην Ευρώπη σαν μακάκας και άσε τον Πούτιν να βγάζει μια χαρά λεφτά όπου το πουλάει.

Comments are closed.