Μήνυμα Δημήτρη Γάκη σε Ντόρα Μπακογιάννη: «Είμαι κι εγώ ένας από τους 500 με πολλαπλό μυέλωμα»

Κοινοποίηση:
gakis

Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Γάκης αποκαλύπτει ότι είναι και ο ίδιος ένας ακόμη από τους 500 ασθενείς με πολλαπλό μυέλωμα και στέλνει το δικό του μήνυμα συμπαράστασης στη Ντόρα Μπακογιάννης λέγοντας ότι «Θα βγούμε νικητές»

Η πρωτοβουλία της κας Μπακογιάννη να αποκαλύψει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει φαίνεται πως ώθησε τον πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να μοιραστεί δημοσίως σε ανάρτηση του στο facebook την περιπέτεια υγείας που πέρασε και εκείνος.

«Πριν από τρεις μήνες, τον Ιούλιο, υποβλήθηκα σε αυτόλογη μεταμόσχευση μυελού των οστών από την ομάδα του κυρίου Δημόπουλου. Είναι μια άψογη, σε όλα της, ομάδα και πολύ καλοκουρδισμένη. Τα πράγματα πήγανε πάρα πολύ καλά και συνεχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλά και μετά την μεταμόσχευση».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΨΩΦΙΣΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΜΠΟΡΝΤΕΛΟΥ……….ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΧΑΡΑ

  2. Ο καθένας έχει δικαίωμα να διαχειρίζεται και να δημοσιοποιεί ή όχι κάποιο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Τραβά το δικό του γολγοθά όπως χιλιάδες άλλοι συνάνθρωποι μας! Η απορία μου είναι η εξής: ποιος ο λόγος δημοσιοποίησης; Χιλιάδες ασθενείς βαδίζουν ανώνυμα και καρτερικά τον μαρτυρικό δρόμο. Δεν τον δημοσιοποιούν….

  3. Εσείς πιστεύετε στους ιδιώτες γιατρούς !!!!
    «Επενδυτές» θα έλεγα εγώ.
    Η διαφορά είναι ότι σε αντιμετωπίζουν με μεγαλύτερη ευγένεια. Τίποτα άλλο. Άντε και αν έχεις λεφτά να κάνεις τη μεταμόσχευση σου εξασφαλίζουν λίγο χρόνο ακόμα γεμάτο κακή ποιότητα ζωής με αυξημένο τον καθημερινό κίνδυνο του θανάτου.
    Το αποτέλεσμα ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ.

  4. Κάποια στιγμή πεθαίνεις απότομα.
    Αυξάνεται η ευαισθησία του ανοσοποιητικού κι εκεί που δεν «εβλεπε» το μόσχευμα ως ξένο σώμα τώρα το ΒΛΕΠΕΙ. Τι αξία έχει να παρατείνεις μια τέτοια ζωή, που εσύ ο ίδιος εσωτερικά έχεις αποφασίσει ότι δε θέλεις πια;;;

Comments are closed.