Μέχρι σε κεντρικά σημεία της Χαλκίδας έχουν φτάσει τα αγριογούρουνα

Κοινοποίηση:
sdvsvsdvs

Σε απόγνωση βρίσκονται οι κάτοικοι της νότιας Εύβοιας, καθώς είναι πλέον ανεξέλεγκτη η κατάσταση με την επέλαση των αγριογούρουνων, αλλά και τους τραυματισμούς, ενώ καταγγέλλουν ότι παρά τις εκκλήσεις να ληφθούν μέτρα, η Πολιτεία κωφεύει.

Μόλις πριν λίγες ημέρες ένας νεαρός κυνηγός κινδύνευσε όταν συνάντησε ένα κοπάδι με αγριογούρουνα στα βουνά της Καρύστου, που χωρίς μάλιστα να αντιδράσουν, το ένα τους επιτέθηκε και τραυμάτισε στο πόδι 28χρονο που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Πλέον και κάτοικοι στη Χαλκίδα, σύμφωνα με το EVIMA, επισημαίνουν πως τα άγρια ζώα φτάνουν μέχρι κεντρικά σημεία της Χαλκίδας, κάνοντας ανενόχλητα βόλτες στην παραλία ή τις γειτονιές, με τα ατυχήματα με αγριογούρουνα να έχουν γίνει καθημερινό φαινόμενο.

Τα αγριογούρουνα έχουν προκαλέσει προβλήματα και στους αγρότες της Εύβοιας, καθώς εμφανίζονται στα χωράφια και εξαφανίζουν καρπούς και καλλιέργειες, αναζητώντας τροφή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ ΜΠΟΥΡΤΖΟΒΛΑΧΕ; ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΥΝΗΓΟΣ ΕΓΙΝΕΣ ΘΗΡΑΜΑ Ε; ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΛΑΙΓΕΣΑΙ; ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΜΠΟΥΡΤΖΟΒΛΑΧΟΙ.

Comments are closed.