Μέχρι και τον Τσουκαλά “επιστρατεύουν” για να στηρίξουν τον εμβολιασμό, βλέποντας πόσο δύσπιστοι έχουν γίνει οι πολίτες απέναντι στους πολιτικούς και στους λοιμωξιολόγους (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
11111

Επιστρατεύτηκε’ και ο Τάκης Τσουκαλάς
Προφανώς, για να υπάρξουν οι απαντήσεις και η πειθώ, που απαιτεί αυτή η μερίδα του κόσμου, οι προβεβλημένοι ειδικοί επιστήμονες άρχισαν να επιστρατεύουν και τις ιδιόμορφες προσωπικότητες της ελληνικής τηλεόρασης, όπως ο γνωστός ‘σχολιαστής’ του παρασκηνίου των ποδοσφαιρικών αγώνων και γνωστός φανατικός οπαδός του Ολυμπιακού Τάκης Τσουκαλάς.

Τι συνέβη λοιπόν;
Ο καθηγητής Πολιτικής Υγείας του LSE Ηλίας Μόσιαλος, πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Σημίτη, ανέβασε στους λογαριασμούς του στο διαδίκτυο ένα βίντεο με πρωταγωνιστή τον γνωστό Τάκη Τσουκαλά, όπου ο τελευταίος απαντάει με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο σε έναν συνομιλητή του, ο οποίος είναι αρνητής του εμβολιασμού.

 

Δείτε το βίντεο:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Γερμανικά ΜΜΕ.Γερμανός βουλευτής επικρίνει τήν άρνηση εμβολιασμού από τό ιατρικό καί νοσηλευτικό προσωπικό.Γιατί δέν εμπιστοσύνη στά εμβόλια;Πρέπει νά ξέρουν,σάν ειδήμονες.πόσο επικίνδυνα είναι τά εμβόλια τού Εβραίου Μπουρλά.
    Γιάννης Λάκων

  2. Πανούργο το αίμα μας χεχε, με ααρών αβούρις με χαζοκούλις κινεί τα νήματα.
    Όλοι οι γκόιμ στη σειρά για το φαρμα(κα)κι χεχε

  3. Μάλλον πρέπει να την δείτε αλλιώς. Μέχρι και ο Τσουκαλάς έχει μυαλό. Θα έπρεπε ήδη να σας προβληματίζει αυτό αλλά για να προβληματιστείς χρειάζεται και μυαλό. χαχαχαχα

  4. ξεφτιλες.να κανει 500 εμβολια ο συγκεκριμενος χεστηκαμε

  5. Όταν Τσουκαλάς έλεγε τους Αντεξεκούμπο πίθηκους σηκώθηκε όλη η “δημοκρατική” κομπανία και τον σκυλόβριζαν φασίστα και ρατσιστή. Τώρα που ο Τσουκαλάς λέει αυτά που θέλουν να ακούσουμε τον διαφημίζουν και τον προβάλουν στα φατσοβιβλία τους. Άλλος ένας χρήσιμος ηλίθιος που κάνει τσάμπα την βρώμικη δουλειά.

  6. Φοβούνται την αντίδραση του κόσμου τον οποίο 10 μήνες κοροϊδεύουν και επιστρατεύουν οποιονδήποτε βγει να δηλώσει ότι θα κάνει το εμβόλιο.
    Από αντίδραση και μόνο δεν θα το κάνω.Μόνο αυτό μου έμεινε να τους πολεμήσω.

    1. Μπα μάλλον κάτι άλλο έγινε. Επιστράτευσαν τον πιο βλάκα για να δείξουν πόσο πιο βλάκες από τον πιο βλάκα, είστε εσείς.

Comments are closed.