Μέτρα στην εστίαση: Όλα όσα ισχύουν για εστιατόρια, μπαρ, νυχτερινά κέντρα

Κοινοποίηση:
εστιαση

Από τη Δευτέρα 31/01 δύο από τα βασικά περιοριστικά μέτρα στην εστίαση αποτελούν παρελθόν. Πώς θα διασκεδάσουν σε εστιατόρια, μπαρ και νυχτερινά κέντρα το Σαββατοκύριακο οι πολίτες.

Μετά από ένα μήνα η διασκέδαση βρίσκει τους παλιούς της ρυθμούς, με τη μουσική να παίζει κανονικά πια στα μαγαζιά, τα οποία δεν χρειάζεται να κλείσουν αναγκαστικά στις 12 το βράδυ. Βέβαια, υπάρχει ένα βασικό μέτρο που παραμένει. Αυτό της απαγόρευσης των ορθίων στην εστίαση.

Έτσι, αναγκαστικά όσοι επιλέξουν κάποιο μπαρ για τη διασκέδασή τους θα πρέπει να πιουν το ποτό τους καθιστοί.

Ποια μέτρα ισχύουν ακόμα για εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους
Διπλή μάσκα σε σούπερ μάρκετ και στα μέσα μεταφοράς, αλλά και υποχρεωτική χρήση μάσκας σε όλους τους εξωτερικούς χώρους για όλους – εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους.
Πληρότητα 10% στα γήπεδα
Απαγορεύονται οι όρθιοι στην εστίαση
Ποια μέτρα ισχύουν μόνο για ανεμβολίαστους

Οι ανεμβολίαστοι δεν μπορούν να εισέλθουν σε κανέναν κλειστό χώρο. Για παράδειγμα, τα σινεμά και θέατρα είναι με 100% πληρότητα όμως μόνο για εμβολιασμένους, ενώ στην εστίαση μπορούν να καθίσουν μόνο στους ανοιχτούς χώρους με την επίδειξη αρνητικού rapid.

Υπενθυμίζεται ότι στη συνεδρίαση των ειδικών την περασμένη Τετάρτη δεν ελήφθη απόφαση για περαιτέρω χαλάρωση στα υπάρχοντα μέτρα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ο/Η Κανείς να μην πατήσει εστίαση μέχρι να πέσουν Μητσοτάκης και όλη κυβέρνηση ΝΔ λέει:

    Κανείς να μην πατήσει εστίαση μέχρι να πέσουν Μητσοτάκης και όλη κυβέρνηση ΝΔ.
    Όσο για αυτούς τους επιχειρηματίες στην εστίαση και σε λοιπές επιχειρήσεις καλά να πάθουν που δεν πάει κόσμος!!! Να κλείσουν!!!
    Ακούστε αυτά εδώ:
    Τράπεζες, καφετέριες, μαγαζιά λιανεμπορίου, γήπεδα και λοιπές επιχειρήσεις εστίασης και εξυπερέτησης και ζητούν ράπιντ τεστ και μετά ζητούν με θράσος αστυνομική ταυτότητα και άλλα έγγραφα λες και είναι μπάτσοι σε αστυνομικά τμήματα και γλύφουν τον Μητσοτάκη για να μην κλέισουν!!! ΝΤΡΟΠΗ!!! ΑΙΣΧΟΣ!!!!
    Κανείς να μην πατήσει εστίαση μέχρι να πέσουν Μητσοτάκης και όλη κυβέρνηση ΝΔ.

Comments are closed.