Μέσα σε εκκλησίες μπαίνουν οι αλλοδαποί – Τρώνε και κοιμούνται!!! Χαμός στην Λέσβο (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Παράνομοι μετανάστες στην Λέσβο, κατέφυγαν σε νεκροταφεία και εκκλησίες προκειμένου να βρουν καταφύγιο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Ο/Η Μέσα σε εκκλησίες επιτρέπουν ανθρώπους χωρίς μάσκα λέει:

    “Μέσα σε εκκλησίες επιτρέπει η (δήθεν) Ελληνική αστυνομία, οι αρχές όπως και οι υπεύθυνοι κληρικοί διαχειριστές ακινήτων ναών να μπαίνουν οι λαθρομετανάστες εισαγόμενοι αλλοδαποί (γιατί έτσι ονομάζονται) – τρώνε και κοιμούνται”. Όπως είδατε δεν τηρούν τη νομοθεσία, δεν φοράν ιατρική μάσκα, δεν απέχουν μεταξύ τους στη καθορισμένη απόσταση, και δεν λαμβάνουν κανένα πρόστιμο και καμία σύλληψη. Η παρέα Ελληνική αστυνομία (δήθεν) και παπάδες (εξαγοράσιμοι πλέον οι περισσότεροι) είναι και πορεύονται μαζί. Χαρακτηριστικό παράδειγμα Εμμανουήλ Ε. Σφακιανάκης καταγωγής Χανιά Κρήτης πρώην διευθυντής της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος της Ελληνικής αστυνομίας που παρέδωσε παράνομα πλήθος κακουργημάτων στο Τμήμα Διοίκησης Εκπαιδευτικού Προσωπικού Δια Βίου Μάθησης της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (με διευθύντρια την Ελένη Αγαλοπούλου), Κατάρτισης και Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας, αξιόποινων πράξεων και κακουργημάτων της Μαρίας Κορύτσα του Δημητρίου πολιτική μηχανικός διευθύντριας 2015 του δημόσιου ΙΕΚ Κατερίνης και απευθειας διορισμένη διευθύντρια στο 5ο Γενικό Λύκειο Κατερίνης χωρίς να τηρεί τα απαραιτητα προσόντα (είναι μόνο πολιτική μηχανικός και αποτυχημένη), υποδιευθυντή 2015 ηλεκτρολόγο δημόσιου ΙΕΚ Κατερίνης Ιωάννη Καϊτανίδη του Γεωργίου, συμβασιούχων εκπαιδευτικών ΙΕΚ Κατερίνης, Εκκλησιαστικού Γηροκομείου Κατερίνης και του παπά πρωτοπρεσβυτέρου διευθυντή του Αθανάσιος Τσαρουχάς, αυτοαναγορευμένο “αρχηγό” της συμμορίας υβριστής συμβασιούχο εκπαιδευτικό Αποστόλης Μαλλάς από την Λεπτοκαρυά Πιερίας γνωστός και ως “ο νταής παλικαράς του ΙΕΚ Κατερίνης” που απειλεί μαθητές και επιχειρεί να τους τρομοκρατήσει ενάντια στη ζωή τους με το αυτοκίνητο του, έως και του Χρυσόστομου Κυραϊλίδη αντιδημάρχου τότε Κατερίνης που 15-10-2014 σε απάτη αγιασμό του δημόσιου ΙΕΚ Κατερίνης δακτυλογραφούσε ασταμάτητα πάνω στο τραπέζι του αγιασμού σε όλη τη διάρκεια μία ώρα και παραπάνω διπλά ακριβώς στο κληρικό που διενεργούσε το αγιασμό που τον κάλυψε ο Μητροπολίτης Πιερίας Γεώργιος Χρυσοστόμος γνωστός παθολογικά ψεύτης, ματαιόδοξος, τυχοδιώκτης και τυχάρπαστος.

  2. ΚΟΙΤΑ ΠΩΣ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ !!!ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΟΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ????ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΕΜΒΕΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΑΡΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟΠΟΔΑΡΟΥΣ !!!!

  3. Η ιστορια επαναλαμβανεται εαλω η πολις
    οπως τοτε ,βιαζαν ,σκοτωναν ,βεβυλωναν Εκκλησιες
    ετσι και τορα οι ιδιοι ειναι ,μονο που τορα κυριεψαν την Ελλαδα ,διχως να πεσει μια ντουφεκια
    χωρις να εχουν απωλειες
    απωλειες υπαρχουν μονο για τους Ελληνες των οποιων αρπαζουν την περιουσια ,βαβυλωνουν τις Εκκλησιες ,βιαζοθυν και σκοτωνουν γυναικες και παιδια
    ενω η πολι βρισκεται σε υπνο βαθυ και ονειρευεται οτι ειναι ελευθερη.
    Τα βλεπεις και ποναει η ψυχη σου αυτη τραυματιζουν τα βαθυ της ψυχης μας τα ιερα και οσια,
    η γη αυτη γεναει αγιους αλλα γεναει και εβδεληγμενα τερατα

  4. Kαλά τους κάνουν τα λαθροπιθηκια αφού δεν παιρνουν το νόμο στα χέρια τους τότε είναι άξιοι της μοίρας τους

  5. Ας τολμήσει να τα κάνει χριστιανός σε τζαμια αυτά. Η απόλυτη κατάντια και εξαθλιωση. Ας μου πει κάποιος, τι προσφέρει στον πλανήτη η ύπαρξη αυτών των υπανθρωπων;

  6. Πεταξτε τους εξω απο τις εκκλησιες και τα μνηματα τους ασεβεις κοπριτες και στειλτε τους στις πατριδες τους!!!!!! Φτανει πια αυτο το χαλι και η ανοχη!!!!!!! Στις πατριδες τους αν κανεις αυτα σε τζαμι η σε νεκροταφειο θα σε κανουν κοματακια και εδω τα κοπροσκυλα που εχουν αποθρασυνθει…..αλωνιζουν ανενοχλητα, διοτι δεν λειτουργει το κρατος, το οποιο καταδυναστευει μονο τους Ελληνες!!!!!!!!

  7. Γεια σου Κούλη πολυπολιτισμικε με τους βρωμιλους που μάζεψατε εσύ και ο Τσίπρας στην Ελλάδα. Ρε θέλετε κρέμασμα και οι δυο σας στο κοντάρι πάνω από τη Βουλη.

  8. Τά βλέπουν οι μασώνοι καί αγαλλιάζει η καρδιά τους.
    Γιάννης Λάκων

Comments are closed.