Μέρκελ: “Υποχρέωση της ΕΕ να στηρίξει την Ελλάδα”

Κοινοποίηση:
merkel-covid-630x387

Μήνυμα στην Άγκυρα έστειλε η Άνγκελα Μέρκελ εκφράζοντας την ξεκάθαρη στήριξη της ΕΕ στην Ελλάδα στο ζήτημα της Ανατολικής Μεσογείου.

«Υποστηρίζουμε την Ελλάδα στην Ανατολική Μεσόγειο και δεν πιστεύουμε ότι πρέπει να υπάρξει περαιτέρω κλιμάκωση στις σχέσεις της με την Τουρκία και να μιλήσει η ΕΕ και με τις δυο πλευρές», είπε η Άνγκελα Μέρκελ κατα την διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Είπε ξεκάθαρα ότι οι χώρες της ΕΕ έχουν την υποχρέωση να στηρίξουν την Ελλάδα και πως όταν μιλήσει με τον Πρόεδρο Ερντογάν θα τον ενημερώσει για την στάση της ΕΕ. Είπε ακόμα ότι πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να λύσουμε τα προβλήματά μας με ειρηνικό τρόπο. Η Μέρκελ είπε ότι δεν θα μιλήσει σήμερα με τον Ταγίπ Ερντογάν αλλά τόνισε ακόμα ότι έτσι κι αλλιώς υπάρχει τακτική επικοινωνία με την Άγκυρα.
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Έχει ψιλιαστεί η γκιόσα πως μπορεί να φάει βέτο από Ελλάδα και Κύπρο για την Λευκορωσία. Παρ’ όλα αυτά για να της πάρεις κουβέντα κατά της Τουρκίας ούτε κρεμασμένη ανάποδα.

  2. “”Μήνυμα στην Άγκυρα έστειλε η Άνγκελα Μέρκελ εκφράζοντας την ξεκάθαρη στήριξη της ΕΕ στην Ελλάδα στο ζήτημα της Ανατολικής Μεσογείου.”” απο το μητσοτακουλεικο για εσωτερικη καταναλωση των ελληνοειδων………… με τις υγιες σας!!!!!!

  3. Όταν τα λόγια δεν γίνονται ποτέ πράξεις καλύτερα να μην ειπώνονται ξανά! Οι γνωστές αερολογίες απλά την ξεφτιλίζουν περισσότερο.

  4. Πώς με τα έξι υποβρύχια που δίνεις στον Τούρκο? αρχοντοκαριόλα?

    1. Αυτοί τα εργοστάσια τους φροντίζουν και τα κρατάνε ζωντανά και έτσι έχει και ο κόσμος τους δουλειά. Από την άλλη εμείς σαν πιο μαγκίτες είμαστε αγκαζέ και φωνάζουμε όλοι ενωμένοι και ενάντια. Τούτου δοθέντος κατεβάσαμε ρολά σε όλα τα εργοστάσια. Ντάξει μωρέ θα ‘ρθουν οι μαλάκες να κάνουν τα μπάνια τους και θα τους τα πάρουμε αλλιώς. Τσάκα την τσαπού τώρα.

      1. axxaxxaxaxaxaxa πολυ καλο…… “τσακα την τσαπου τωρα !!! ……. αχαχαχαχαχαχχα
        πολυ σωστα αυτα που λες…… “”Ντάξει μωρέ θα ‘ρθουν οι μαλάκες να κάνουν τα μπάνια τους και θα τους τα πάρουμε αλλιώς”” και αυτο σωστο με τα γκαρσονια της ευρωπης….. λυπητερο…

  5. Όπερ δει δείξαι κάθαρμα. Με έργα. Τρανταχτά. Τις μπούρδες κράτα τες για τον εαυτό σου τέρας.

Comments are closed.