Μέρα ντροπής στο Μαξίμου. Παρέδωσε την πατρίδα στις γυναι-ΚΟΥΛΕΣ, ο ευάλωτος πρωθυπουργός. Συστήνει εθνική επιτροπή ομοφυλόφιλων, την ώρα που η χώρα ανατινάζεται από αμαρτίες, σκάνδαλα και εγκλήματα. Κύριε Μητσοτάκη, κάτι σίγουρα δεν πάει καλά μαζί σας…

Κοινοποίηση:
exofillo18-3

Banner_6Years_1000X500

Τεύχος 1851, 6 ΧΡΟΝΙΑ αυτόνομης , ανεξάρτητης  κυκλοφορίας, με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς  λογοδοτούμε και μόνον εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια Αλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό της Πέμπτης 18 Μαρτίου 2021 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

alitheia-aima-banner

ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 6 συνεχή χρόνια.  Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους αλλά και τους χειρότερους, «καινούργιους».

teaser18-3

Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε…

opisthofyllo18-3Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα- πάγκους σούπερ μάρκετ ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

***Έχουμε ανοικτό ΠΟΛΕΜΟ με την πολιτική Κόζα Νόστρα κι αυτό θα πρέπει να γίνει από όλους αντιληπτό. Γι΄αυτό ενισχύστε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ την εφημερίδα μας, το μόνο ΜΜΕ που δεν προδίδει τους αναγνώστες του.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. βαφτησε ενα παιδακι.!!!ΔΕΝ εκανε και 10 ΦΟΝΟΥΣ ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ.

  2. μαλλον….για αυτο… τον ειχε…διωξει….η γρια η πολωνεζα…
    ή μηπως για κατι χειροτερο…τυπου…γεωργιαδη…
    ε…?

  3. Ποιος είναι ο υπάλληλος που έκανε κουμπαρια το Γεωργιαδη κ που δουλεύει ?

  4. Καλό σας μεσημέρι. Στέφανε και Μακελειό,για μας και όσους δεν έχουν πρόσβαση για το βιβλίο του Μπακογιάννη, μπορείτε να κάνετε κάποιο θέμα σχετικά με το ποιος μεσολάβησε να έρθει ο Κοσκωτάς στην Ελλάδα και του έκανε αρχικά “δημόσιες σχέσεις”στην Ελληνική κοινωνία ώστε να”δικαιολογηθεί” για τις”δοτές”επιχειρήσεις που απέκτησε και θα αποκτούσε στην συνέχεια…..ΓΡΑΜΜΗ, ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΡΉΤΗΣ,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ; Επειδή ο Συγχωρεμένος ο ίδιος ήταν αυτός. Τον έφαγαν γιατί ήταν υποχρεωμένος να καταθέσει γι αυτόν τον λόγο. Οι Αμερικανοί τα είχαν ήδη κανονίσει τα υπόλοιπα με τους νδούληδες και ειδικά αυτούς εις την Αγγλοτέραν. Πτώση του Παπανδροεβραίου-Μινέικο(έτσι έπρεπε να γίνει,διότι ως γνωστόν έπρεπε να παίζουν κεντροαριστερό ρόλο από τις στοές και της Βοστόνης και της Ανατολής)στρώσιμο εξουσίας στον τρισκατάρατο δρακουμέλ και με μπαμπά σατανοΜπούς πρόεδρο στο Αμέρικα……Αναγνώριση από Ελλάδα την επίσημη ύπαρξη του Ισραήλ ως κράτος!!!! Εισβολή Σαντάμ στο Κουβέιτ και απάντηση από ΝΑΤΟ με”Καταιγίδα της Ερήμου”. Αποστολή από Ελλάδα εναλλάξ των Φρεγατών Έλλη και Λήμνος με την δικαιολογία επίσημα από τον ίδιο τον δρακουμέλ “ως εξασφάλισης διεθνής υποστήριξης της χώρας στην εξωτερική της πολιτική!!!!”. Τα ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ;;;;;; :
    ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΣ: Σκληρή λιτότητα και φορολογία, αρχή μείωσης μισθών-συντάξεων, η αρχή της καταπάτησης των πραγματικών εργατικών δικαιωμάτων μέχρι αυτό που ζούμε ΣΉΜΕΡΑ, ενίσχυση οικονομίας με την “έναρξη”οικονομικών πακέτων “ντε Λώρ(δας)[Έτσι βαφτήσανε τα “μνημόνια του τότε”], ειδικά δικαστήρια σκανδάλων, προβολή συνεχώς της Λιάνη,αποπροσανατολισμός μεγάλος στη νεολαία μέσω ποδοσφαίρου(Κοσκωτας- Ολυμπιακός),έναρξη ιδιωτικών καναλιών, κινητής τηλεφωνίας….κλπ.
    ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΣ: Άνοιγμα συνόρων με Αλβανία, ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΘΈΜΑ, ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ,ΕΙΣΒΟΛΉ των πρώτων λαθρό εξ Ανατολικής, έναρξη παραχώρησης χαρτιών παραμονής σε όλους αυτούς και περισσότερη πίεση από τους τούρκους!!!!
    *****Συγκρίνετε το ΤΌΤΕ με το ΤΏΡΑ και ΘΥΜΗΘΕΊΤΕ: Ίδιο σκατόσωγο και σκατο-οικογένεια, ίδιος ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, ίδιοι οι οικονομικοί νταβατζήδες με τα παρακλάδια-κουμπαριές τους, ΊΔΙΑ ακριβώς τ’ απο-ΚΌΜΜΑΤΑ……κι ένας ντίγκι-Τράγκας να τους στρώνει το χαλί για να πατήσει η σατανο-ανώμαλη οικογένεια με όλο σχεδόν το”επιχειρηματικό”τους συνάφι!!!! “ΕΛ-ΕΛΙΑΛ”
    *ΣΙΓΆ μην ΑΝΕΒΕΊ*

  5. Είναι πασίγνωστο ότι Gey πολιτικοί,ηθοποιοί,ποδοσφαιριστές καί γενικά άτομα από τό σόου μπίζ καμουφλάρονται μέ εικονικούς γάμους.Ο γουρλομάτης είχε δίπλα του τήν Μαρέβα μέχρι τίς εκλογές.
    Εδώ τελειώνει ή αποστολή τής συμβίας κάι εξαφανίζεται.Στήν σελιδα 4 του σημερινού ¨Μακελειό”οί
    δύο Gey ό γκαβός καί ή δεσποινίς Γιατρομανωλάκη ανταλάσουν γλυκιές ηδονικές ματιές.Λατρεία μου κούκλο μου τό μιστακάκι σου μέ τρέλανε…
    Γιάννης Λάκων

  6. Εμεις δε γαμουμε? Τι εγινε στο πηγαδι κατουρησαμε?

  7. Die Wahlprüfung ist ein Grundrecht = Το τεστ / η εξεταση, τo τσεκαρισμα εκλογών είναι θεμελιώδες δικαίωμα. ποιοι ειναι αυτοι που μετρανε τις ψηφους?? ποιος τους ελεγχει?? ποιος εποπτευει την διαδικασια??

  8. Και οι 300 θέλουν εκτέλεση. Τέλος τα παραμύθια. Γάμησαν την Ελλάδα οι άεργοι και οι άχρηστοι.

  9. Μήπως όλα έχουν το σκοπό τους , μήπως κάτι πάει να γίνει με τις εκλογές και όλους αυτούς τους συμφερτούς;

  10. αντε να ερθει και η ποσοστωση για τους ανωμαλους 40% στις δημοσιες πολιτικες θεσεις , στο δημοσιο και ιδιωτικο τομες.Εχουν δικαιωματα οι ανωμαλοι .Το υπολοιπο θα ειναι 40% γυναικες και 20% αντρες !!!!!!

  11. Ο/Η έλεος, ως πότε θα σώζει ανθρώπους απο τα νύχια τουςς λέει:

    Μπείτε στο προφίλ του Αντωνιάδη τώρα ,κάνει έκκληση και προειδοποιεί τους γιατρούς, βοηθείστε τον κι εσείς με το να κάνετε άρθρο, αφήνουν έναν 30 χρονο άντρα απο τροχαίο στο έλεός του.

  12. H προπαγάνδα υπέρ της σεξουαλικής διαστροφής έχει μία συγκριμένη πηγή τους Εβραίους, δικός όρος η ομοφοβία,αντισημητισμός,ρατσισμός. Λόγω των αιμομικτών τους πρακτικών ταλαιπωρούνται από ποικίλες κληρονομικές παθήσεις μεταξύ αυτών και η διαστροφή του γενετησιου ενστίκτου.
    Ο Κούλης απλώς εκτελεί τις εντολές τους.

    1. ο κουλης δεν εκτελει απλως εντολες, προφανως εχει και κληρονομικο προβλημα.

Comments are closed.