Μέγκι Ντρίο: “Έχω αντιμετωπίσει πολλές φορές ρατσισμό λόγω Αλβανίας”

Κοινοποίηση:
3553813

Για το ρατσισμό που έχει βιώσει και, όπως λέει, συνεχίζει ακόμα να βιώνει, μίλησε η Μέγκι Ντρίο, σε συνέντευξη που έδωσε σε περιοδικό και τη Ρενέ Σαραντινού.

Ρατσισμό έχεις αντιμετωπίσει;

Έχω αντιμετωπίσει πολλές φορές ρατσισμό, μάλιστα τον αντιμετωπίζω ακόμα και τώρα.

Για ποιο λόγο;

Για την Αλβανία, για πολλά πράγματα… Ακόμα και από λεγόμενες “φίλες” μου, που μπορεί να έβαζαν κάποιες “ταμπέλες” μπροστά στο όνομά μου ή μπροστά στη δουλειά που έκανα τώρα στην εκπομπή “Ευτυχείτε”, οι οποίες με έλεγαν “πανελίστρια”, που κι αυτό εγώ το βλέπω σαν ρατσισμό.

Θεωρείς ρατσιστικό να σε αποκαλούν “πανελίστρια”;

Σε μια πρωινή εκπομπή, σε μια δουλειά όπως το πάνελ, να πεις “πανελίστρια” δεν μου αρέσει.

Πώς θα ήθελες να σε αναφέρουν;

Σαν ένα κομμάτι μιας εκπομπής, ένα νέο κορίτσι που κάνει ξεκίνημα στην τηλεόραση. Η έκφραση μερικές φορές είναι αυτή που κάνει τη διαφορά, όπως και οι λεπτομέρειες. Γι’ αυτό και μερικές κοπέλες, ειδικά από το GNTM, δεν είναι δίπλα μου αυτή τη στιγμή, γιατί δεν τις θεωρώ καν στο επίπεδό μου, ούτε στο IQ μου.

Βλέπω κάποιες συνεντεύξεις που δίνονται από πρώην συμπαίκτριές μου και λέω “κορίτσι μου, έχεις να μας πεις κάτι άλλο; Γιατί ένα μήνα μου εμφανίζεις αγκαλιές και φιλιά στα μπουζούκια”. Θα μας πουν κάτι για την καριέρα τους; Αν δεν έχεις, κάτσε σπίτι σου και μη μιλάς, μη δίνεις συνεντεύξεις. Αυτό έχει καταντήσει αηδιαστικό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. ΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΜΩΡΗ ΑΛΒΑΝΟΚ@ΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΡΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ????ΠΟΙΑ ΚΑΡΙΕΡΑ ΜΩΡΗ ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΠΟΣΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΟΥΝ ΕΚΕΙ ???? ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΞΥΜΝΑΔΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΒΡΩΜΟΦΥΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΑ ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ !!! ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΣΚΑΤΟΧΩΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΣΚΟΤΙΣΕΙΣ ΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ !!!ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΛΕΕΙΝΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ !!!!

  2. ΡΩΤΗΣΕΣ ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΕΑΥΤΟΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΧΟΥ ΚΑΚΟ ΟΝΟΜΑ?
    ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑΙ
    Ε ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΟΠΕΛΙΑ
    ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ Η ΠΡΩΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΟΥ ΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΓΊΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΦΙΛΟΞΕΝΗ?

  3. Αφού περνάς άσχημα γιατι δεν πας στήν αλβανία μωρή χαμούρα,ότι γουστάρουμε θα είμαστε αμα δέν σας αρέσει να σηκωθείτε να φύγετε.

  4. Τράβα ρούφα κάναν μύτο σκουπίδια θέλετε και σεβασμό , ναρκομανής όλοι οι κοκάκιδες στην show biz ο ρατσισμός σε μάρανε . πουταναριό

  5. Να πας στη χωρα σου μωρη που θα μας κανεις και υποδειξεις. Και νιωθεις κομπλεξικα επειδη ειστε κομπλεξαρες αλβανιαριδες! Τοσο χαλιες που πιστευετε οτι οι ελληνες εχουμε αλβανικες ριζες(!) Στα τσακιδια στη χωρα σου !

  6. Δεν υπαρχουν χειροτεροι ρατσιστες απο τους τηγανοκεφαλους, η χειροτερη φαρα, απλα.

  7. Μην στεναχωριέσαι παιδί μου. Κάποια στιγμή θα αναγνωριστεί η αξία σου και τότε θα σου κάνουμε αδριάντα έξω απ’ το κανάλι που σε ανέδειξε. Υπομονή. Μετά την Λίντα Ευαγγελίστα, την Αντριάνα Σκλεναρίκοβα έρχεται η Μέγκι Ντρίο η πανελίστρια.

  8. πρώτη φορά βλέπω στα χρονικά λαό να ντρέπεται και να το θεωρεί προσβολή και ρατσισμό όταν του λένε “Είσαι αλβανός/ίδα;” δηλαδή την χώρα που κατάγεται.Σαν να πούνε σε έναν “είσαι αμερικανός/ιταλός,γερμανός/γάλλος/έλληνας;” και να προσβληθεί…Πρώτη φορά το βλέπω αυτό,με δαύτους μόνο.Παράδειγμα χαρακτηριστικό:Πρίν 6 χρόνια είχα πάει στα ΚΕΠ να ρωτήσω κάτι και η κοπέλα υπάλληλος ρωτάει εντελώς ευγενικά μια κυρία κοιτώντας τα χαρτιά της απλά την ρωτάει “είστε από Αλβανία κυρία;” και αρχίζει η άλλη “τι ερωτήσεις είναι αυτές”, “θα σου κάνω μήνυση” κτλ.

    1. Εδώ πριν γίνουν έθνος τον περασμένο αιώνα θέλανε καλά καλά να απαρνηθούνε την διάλεκτο τους τα γκέκικα και τόσκικα και να δημιουργήσουν ως έθνος πλέον αλφάβητο δικό τους με επιρροές απ’ τις Μεγάλες τότε Δυνάμεις Αγγλία Γαλλία Γερμανία κλπ.. και οι Άγγλοι δεν το δέχτηκαν έτσι η διάλεκτος έγινε επίσημη γλώσσα του ατράνταχτου μέγιστου έθνους της Μ.Αλβανίας που εκτείνεται από την Λατινική Αμερική μέεεχρι την άλλη άκρη ως τα βάθη της Νάρνιας
      Να βλέπω και τον ασλàνι τον Λέοντα τώρα να λέει θα σας φάωωω
      “Whooot thhe faak “

  9. Ρώτα και τους Έλληνες της Χειμάρας τσουπάρα μου πόσα τσιφσα ροπ ακούνε απ’ τα πουτανόπαιδα σου και μετά έλα και μίλα για ρατσισμό άντε
    Αχάριστη Σακοράφα

  10. Δηλαδή, φταίμε εμείς που είναι αυτή Αλβανή? άλλο και τούτο!!!

  11. ΑΓΑΠΗΤΗ ΚΟΡΑΣΙΔΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΕΝΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑ ΣΟΥ Κ ΟΧΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΤΑΓΕΣΑΙ,ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΓΚΡΕΚΟ Κ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ?ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΚΟΜΗ Κ ΑΝ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΕΚΕΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

  12. Αμ δεν φταις εσύ,αυτοί που σου επιτρέπουν να λες όσα λες,απορώ με κάτι τέτοιες,αφού εδω αντιμετωπίζουν ρατσισμό γιατί δεν πάνε στην πατρίδα τους να κάνουν καριέρα;

    1. Γιατί η χώρα που μένεις ονομάζεται Ελλαδιστάν. Όλα τα ανθρώπινα σκουπίδια καταφθάνουν εκεί για να χλευάσουν τον νεοέλληνα ραγιά, με μνήμη χρυσόψαρου και να βγάλουν λεφτά κάνοντας αυτό που ξέρουν καλά, δηλαδή τίποτα!

      Ανεπάγγελτα σκουπίδια που γνωρίζουν πολύ καλά ή τους έχουν ενημερώσει αυτοί που τους στέλνουν ότι, ο ραγιάς δεν αντιδρά σε τίποτα. Τον ταΐζουν σκατά και αυτός σκύβει το κεφάλι. Εκχωρούν κυριαρχικά δικαιώματα της πατρίδας του και αυτός παρακολουθεί τηλεόραση και γήπεδο. Τεμαχίζουν την θάλασσά του και αυτός κρύβεται γιατί φοβάται να υπερασπιστεί τα δικαιώματα του!

      Του στέλνουν ορδές άγριων όρκ, που τους βαφτίζουν μετανάστες, καταλαμβάνουν την χώρα του και αυτός αρέσκεται σε επαναστατικά σχόλια σε σκουπίδια όπως Facebook, Instagram etc.

      Αυτοί λοιπόν που επιτρέπουν στο τρισάθλιο Αλβαναριό να συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο, δεν είναι άλλοι από αυτούς που βλέπεις γύρω σου και ζεις μαζί τους. Να είσαι βέβαιη ότι, ακόμη και η παρακμή έχει όριο και το όριο έχει ξεπεραστεί προ πολλλού στο Ελλαδιστάν του Παπανδρέου, του Σημίτη, του Σαμαρά, του Καραμανλή του Τσίπρα του Μητσοτάκη και των υπόλοιπων παιδιών………

      Τα χειρότερα έχουν έρθει!

Comments are closed.