Μέγκαν Φοξ: Σάλος με το αποκαλυπτικό φόρεμα, τα γλωσσόφιλα και τα… χουφτώματα μπροστά στις κάμερες

Κοινοποίηση:
δψδωδω

Μέγκαν Φοξ και Μασίν Γκαν Κέλι φαίνεται πως διανύουν μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της προσωπικής τους ζωής, αδυνατώντας να κρύψουν τον έρωτά τους.
Οι κακές, μάλιστα, γλώσσες υποστηρίζουν ότι το… παράκαναν στην τελευταία τους κοινή εμφάνιση στα Billboard Music Awards, καθώς αυτή του ροκ καλλιτέχνη σε μαύρη… απόχρωση, έβγαινε συνεχώς από το στόμα του, αναζητώντας εκείνη της εκρηκτικής ηθοποιού.
Η 35χρονη καλλονή εμφανίστηκε μάλιστα με ένα ιδιαίτερα αποκαλυπτικό φόρεμα, δίνοντας άλλη έννοια στο κοινότοπο, «άφησε ελάχιστα στη φαντασία», αλλά και επίσης ιδιαίτερα διαχυτική.
Παράλληλα, άφησε επίσης με το στόμα ανοιχτό όσους βρέθηκαν στην τελετή, αλλά και ολόκληρο το Διαδίκτυο ανοίγοντας το δικό της, για να «υποδεχθεί» τη μαύρη γλώσσα του συντρόφου της, ο οποίος δεν σταμάτησε να τη φιλά και να τη χουφτώνει ακόμα και μπροστά στις κάμερες.

Όπως και να έχει, η Μέγκαν Φοξ και ο εκκεντρικός Μασίν Γκαν Κέλι, ο οποίος βραβεύτηκε ως «ο καλύτερος ροκ καλλιτέχνης» της χρονιάς, μαγνήτισαν τα βλέμματα, αλλά και τα φλας των φωτογράφων, κερδίζοντας επάξια τον τίτλο του πιο «καυτού» ζευγαριού της βραδιάς.

Ακόμα και όταν χρειάστηκε να απομακρυνθούν ο ένας από τον άλλο, όταν π.χ. ο Μασίν σηκώθηκε για να παραλάβει το βραβείο του, δεν σταμάτησαν να επικοινωνούν με τα μάτια.

Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον του ζευγαριού, η σχέση τους στην αρχή ήταν φιλική απ΄ όταν μάλιστα ακόμα η Μέγκαν Φοξ βρισκόταν στα… τελειώματα με τον Μπράιαν Όστιν Γκριν, ωστόσο μέσα σε μόλις έναν χρόνο από το διαζύγιο, έχει εξελιχθεί σε άκρως… ερωτική.
Όπως άλλωστε έχει αναφέρει ο 31χρονος τραγουδιστής, στα μάτια της Μέγκαν Φοξ βρήκε τη «δίδυμη αδελφή ψυχή του», ενώ πρόσφατα γνώρισε επίσης τα τρία παιδιά που έχει με τον ηθοποιό του «Μπέβερλι Χιλς».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Πού το βρήκες αυτό το Σίχαμα με τη βαμμένη γλώσσα βρε Μέγκαν μου? Τι του βρήκες αυτού του Φλούφλη?
    Είναι Φλώρος. Φλωράντζα. Αχώνευτος. Αντιπαθέστατος. Γλίτσας. Γλοιώδης. Αηδιαστικός. Αποκρουστικός.
    Εσύ είσαι Κουκλάρα! Γυναικάρα! Συμπαθέστατη! Αξιαγάπητη!
    Σου αξίζει Πολύ Καλύτερος! Καλά Ξεμπερδέματα! Καλή Τύχη στον επόμενο!

  2. Αυτή η πουτ@ν@, πριν λίγους μήνες παρουσίαζε μία εκπομπή στο Viasat History της Nova, και έλεγε ότι ο Μέγας Αλέξανδρος είχε εραστή τον Ηφαιστίωνα. Ψόφο, ξεφτιλισμένο νεοταξικό σκουπίδι.

  3. Αυτή έχει 3 παιδιά, 3 αγόρια που τα ντύνει κορίτσια και τα παράτησε στον πρώην άντρα της για να γυρίζει με τον γκόμενο. Αυτά προωθεί η Νέα Τάξη πραγμάτων.

  4. Αυτή ή Γκιόσα , δεν είναι καλή ούτε για βράσιμο

  5. Η Μέγκαν Φοξ ωραία γκόμενα , αυτό. Τίποτα άλλο. Αμφιβάλλω αν αυτός ο χιπις γκόμενος ξέρει να γ@μάει. Κλασσικά τα λεφτά κηνυγά η γκόμενα.

  6. Δευτερατζα ήταν πάντα κιετσι παρέμεινε.
    Δεν φτάνει μόνο η ομορφιά. Δες Τζούλια…

  7. Καλά τα ξέρουμε αυτά για τα μάτια μόνο μετά που πάνε στη βίλλα τους αυτή τον κλάνει κατάμουτρα και εκείνος τρέχει στις ιερόδουλες για βοήθεια.

  8. Ο Αλεπουδιάρης έχει κατακτήσει τα πάντα. κάνει την παρουσία του εμφανή όπου και όπως μπορεί. Τα απανταχού γίδια που στηρίζουν και θαυμάζουν αυτά τα ανώμαλα πράσιτα είναι το πρόβλημα! Μολύβι πολύ χρειάζεται για να ξεκαθαρίσει το τοπίο…..

Comments are closed.