Μέγκαν Φοξ: Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες της με ροζ μαλλιά στο Instagram

Κοινοποίηση:
megan

Η Μέγκαν Φοξ συνεχίζει να δημοσιεύει αρκετά αποκαλυπτικές φωτογραφίες της στα social media και να εμφανίζεται σε εκδηλώσεις σχεδόν ημίγυμνη.

Το βράδυ του Σαββάτου 10 Φεβρουαρίου, το μοντέλο επέστρεψε στο Instagram με νέες σέξι φωτογραφίες της. Η ίδια πήρε διάφορες πόζες, μεταξύ άλλων και πλάι στον Δημήτρη Γιαννέτο, που είναι εδώ και χρόνια ο hairstylist της. Με ροζ μαλλιά και ένα αποκαλυπτικό διαφανές σύνολο και ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά, η Μέγκαν Φοξ πόζαρε για τους 21 εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram.

Το «γυμνό» φόρεμα της Μέγκαν Φόξ

Η Μέγκαν Φοξ επέλεξε την πιο τολμηρή και… γυμνή εμφάνισή της για τα πάρτι των φετινών βραβείων Grammy, κόβοντας την ανάσα με το άκρως αποκαλυπτικό της φόρεμα στο 5o Jam for Janie GRAMMY Awards Viewing Party το βράδυ της Κυριακής (4/2). Η 37χρονη ηθοποιός φόρεσε ένα μίνι φόρεμα από μεταλλικό δίχτυ, με μερικές παγιέτες διάστικτες σε σημεία του σώματός της.

Κάτω από το μικροσκοπικό της φόρεμα φορούσε ένα εσώρουχο, ενώ ολοκλήρωσε το στυλ της με ψηλοτάκουνες γόβες, ενώ παράλληλα έκανε το ντεμπούτο της με τα νέα της ροζ μαλλιά σε απαλούς κυματισμούς. Η Φοξ «ανέβασε» την εμφάνισή της στο Instagram πριν από τη βραδινή της έξοδο, φωτογραφημένη από τον Jacob Webster, γράφοντας στη λεζάντα της ανάρτησης, «girl interrupted».

Η Φοξ πόζαρε επίσης με μία σειρά από δαχτυλίδια με την υπογραφή Simon G που έκαναν αντίθεση με το ροζ μανικιούρ της, ενώ η απόχρωση των νυχιών της ταίριαξε τέλεια με τη νέα απόχρωση της κώμης της που θύμισε σε πολλούς τη Barbie, όπως έγραψαν οι θαυμαστές της και στα σχόλια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Μυημένη και αυτή.. υποταγμένη στον όξω απο δω.

      1. Έχεις δει που με τον machine gun τον γκόμενο της πίνουν αίμα.
        Η Megan Fox μάλιστα μιλά για την “ιεροτελεστία” με τον Machine Gun Kelly σημειώνοντας πως, όταν λένε πως πίνουν ο ένας το αίμα του άλλου.
        Ψάξε το σε παρακαλώ πολύ.

Comments are closed.