Μέγα σκάνδαλο με τις προκλητικές αμοιβές στη νέα διοίκηση της ΔΕΗ – Οι μισθοί των GOLDEN BOYS [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
1

Μέγα σκάνδαλο του Κωστή Χατζηδάκη με διασπάθιση χρημάτων των Ελλήνων, που τα μοιράζει σε Golden Boy δικής του επιλογής στην ΔΕΗ. Μόλις ανέλαβε είπε ότι δεν θα ακριβύνει τους λογαριασμούς ρεύματος αλλά τελικά το ψέμα ήταν διπλό.

Και το ρεύμα ακρίβυνε και έβαλε χέρι σε € 200.000.000 ευρώ από το κοινωνικό μέρισμα των φτωχών Ελλήνων…
, όπως αποκάλυψε ο υφυπουργός δημοσιονομικής πολιτικής Θόδωρος Σκυλακάκης. στον ΑΝΤ1.

Ετσι η ΔΕΗ δήθεν «που είναι στο χείλος του γκρεμού» ήταν ένα ψέμα για πλουτίσουν οι εκλεκτοί της Νεας Δημοκρατίας σε βάρος του Ελληνικού λαού

πηγή πληροφοριών: kafeneio-gr.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. εαν η ΔΕΗ ανήκει στον ιδιωτικό τομέα κανένα πρόβλημα , εαν ανήκει στο δημόσιο είναι πολλά

  2. Αγαπητέ Στέφανε,

    Εντάξει ΔΕΝ Είναι και Υπερβολικές οι Αμοιβές Όπως Αναφέρονται στο Ρεπορτάζ του ΚΟΝΤΡΑ, ΜΗΝ Τρελλαθούμε και Τελείως. Πρόκειται για ΑΝΩΤΑΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ. Εξάλλου στο Τέλος του Ρεπορτάζ, Αναφέρεται Ότι οι Αμοιβές Αυτές Εγκρίθηκαν με Σκοπό να Προσελκύσουν Στελέχη από την Αγορά και Σαφέστατα Εννοεί τον ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ. Επίσης, για τους Γενικούς Δ/ντες Αναφέρεται, Ότι θα Έχουν Απολαβές 100.000 και 170.000 Ευρώ ( Δηλαδή, Περίπου 8.300 και 14.100 Ευρώ ) + Κάποια Bonus, Λογικό Είναι. Ποιο Στέλεχος που Εργάζεται στον ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ και Έχει Ανάλογες Αμοιβές θα Δεχθεί να Εργασθεί στο ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ;

    Κατά την Προσωπική μου Άποψη, ΔΕΝ Πρέπει να Εστιάζεται η Προσοχή στους Μισθούς + τα Bonus των Golden Boys στην Ελλάδα, Αλλά σε Όλη τη Μισθολογική Κλίμακα, Αρχής Γενομένης από τον ΚΑΤΩΤΑΤΟ ΜΙΣΘΟ, η Οποία Κλίμακα θα ΠΡΕΠΕΙ να Αναπροσαρμοσθεί ΠΛΗΡΩΣ, Ώστε να Συμβαδίζει με την Υπόλοιπη Ευρώπη.

    Ας Θεσπισθεί στην Ελλάδα ΚΑΤΩΤΑΤΟΣ ΜΗΝΙΑΙΟΣ ΚΑΘΑΡΟΣ ΜΙΣΘΟΣ στα 1.000 Ευρώ, ο Οποίος θα Προσαυξάνεται Ανάλογα με το Μορφωτικό Επίπεδο και την Εργασιακή Εμπειρία του Κάθε Εργαζομένου και θα Δείτε Ότι ΔΕΝ θα Υπάρχουν Αντιδράσεις για το Επίπεδο των Μισθών των ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ή ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ.

    Είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΟΓΙΚΟ, σε Κάποιον ο Οποίος Εργάζεται στην Ελλάδα, είτε με τον Κατώτατο Μισθό των 650 Ευρώ ΜΕΙΚΤΑ, με ΠΛΗΡΗ Απασχόληση, είτε με 300 και 400 Ευρώ, με ΜΕΡΙΚΗ Απασχόληση, να Φαίνονται Παράλογες οι Αμοιβές Αυτές και Είναι και ΠΡΟΣΒΟΛΗ, κατά Κάποιο Τρόπο. Για Αυτό Άλλωστε και Πολλοί ΈΛΛΗΝΕΣ οι Οποίοι Διαθέτουν τα Απαραίτητα Προσόντα, Αξιόλογο Μορφωτικό Επίπεδο, Πτυχία, Μετα-Πτυχιακά, Εξειδικευμένα Σεμινάρια, Εργασιακή Εμπειρία, να Εγκαταλείπουν την Ελλάδα προς Αναζήτηση Καλύτερης Εργασιακής Αποκατάστασης.

    Ευχαριστώ,

    Με Εκτίμηση,
    Πολλούς Χαιρετισμούς,

    Άγγελος από Μιλάνο

    1. Πρόκειται για μ@λακες που ξύνουν τον πισινό τους ολη μέρα…..μη τρώς σανό

Comments are closed.