Μάνα που ΠΕΝΘΕΙ για το παιδί της: «ΛΕΓΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ, τώρα είδαμε τι συμβαίνει»

Κοινοποίηση:
1

«Τα πιστέψαμε όλα. Δεν είμαστε θεωρητικοί συνωμοσίας – είμαστε κανονικοί, μέτριοι, συνηθισμένοι άνθρωποι, κάνουμε το σωστό, πηγαίνουμε στην δουλειά, πληρώνουμε φόρους, τηρούμε την νομοθεσία – αρκετά καλά μορφωμένοι, δεν αμφισβητούμε ποτέ τίποτα. Πιστεύαμε ότι οι άνθρωποι που δεν το κατάλαβαν και δεν έκαναν το εμβόλιο ήταν ανόητοι».

Αυτά είναι τα λόγια μιας μάνας που έχασε το παιδί της από το εμβόλιο!

Πολλοί άνθρωποι νιώθουν προδομένοι και απογοητευμένοι από τις κυβερνήσεις τους!

Με δάκρυα στα μάτια η μάνα λέει:

«Πιστεύαμε ότι οι άνθρωποι που δεν κάνουν το (εμβόλιο) είναι ανόητοι. Η κόρη μου είχε μυοκαρδίτιδα και καρδιακή ανεπάρκεια. Τώρα ανακαλύψαμε ότι είναι πολύ συνηθισμένη η μυοκαρδίτιδα και η περικαρδίτιδα, είναι εξαιρετικά συνηθισμένα, συμπτώματα -(παθήσεις), αφού κάνεις το εμβόλιο.

Ανεπιθύμητες παρενέργειες, δεν ήξερα τότε, δεν υπήρχε τίποτα, δεν υπήρχε τίποτα επάνω στο έντυπο συγκατάθεσης.  Δεν υπήρχε τίποτα.

(Η κόρη μου) δεν είχε τίποτα κακό εκτός από το αυξημένο μέγεθος καρδιάς από το φυσιολογικό. Η αιτία θανάτου δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί.

Οι γιατροί δεν θα δεχτούν ότι υπάρχει  πρόβλημα με το εμβολιαστικό πρόγραμμα. Είναι σαν να φοβούνται να πουν οτιδήποτε. Φοβούνται ότι θα χάσουν την δουλειά τους».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Είχαν ξαναγίνει γονιδιακές επεμβάσεις στους ανθρώπους το 1999. Και τα αποτελέσματα ήταν αυτά που ακούμε τώρα,πολυοργανική ανεπάρκεια,άγνωστη αιτία θανάτου,υγρό στα πνευμόνια,υπεραντίδραση του ανοσοποιητικού,ακόμα και συμπτώματα γρίπης. Τότε σταμάτησαν να τα χορηγούν και έγιναν έρευνες. Είχε πεθάνει ένα άτομο 18 ετών ο Jesse Gelsinger και τα θεώρησαν επικίνδυνα. Τώρα τα χορηγούν μαζικά και υποχρεωτικά.

  2. ρωτήστε και τους ανεμβολίαστους που χαροπαλεύουν στις ΜΕΘ τι λένε ….. η ανοησία των ψεκασμένων περισσεύει!

    1. Τους 80 αρηδες με υποκείμενα λες;;;χαχαχα…ακόμη και τώρα σανοφαγοι….

  3. Όταν είσαι μορφωμένος υποτίθεται ότι το ψάχνεις, καί είσαι υποψιασμένος, ειδικά τώρα που κάνει τόν πρωθυπουργό ο Κούλης,, καί πότε αγάπησε τόν άνθρωπο, τόν Έλληνα αυτός πού έχει κόψει συντάξεις, πού έχει ριμαξει τόν τόπο,, αυτός αγαπά τούς λαθρομετανάστες παρά τούς Έλληνες,, αποδεδειγμένα,, Πάντως τα συλλυπητήρια μου κυρία.

  4. Βρισκει η Κουλα και οι αυλικοι του και περνανε τον εκφοβισμο! Ο Θεος μας εδωσε μυαλο να ακουμε και να αξιολογουμε! Αμα αυτα ητανε μπολια ολος ο κοσμος θατρεχε να τα κανει!
    Κονομα, τζαμπα θανατικο ιδιως σε νεους ανθρωπους…..που να ιδρωσει ο κωλος της μιζαδορικης επιτροπης ? Τ ακους Κουλα?

  5. Τα έχει λόγο μπερδέψει η κυρία. Όταν είσαι μορφωμένος, δεν υπακούς τυφλά στους νόμους, αλλά τους εξετάζεις πρώτα μέσω της γνώσης και της κριτικής ικανότητας που σου έχει δώσει η μόρφωση.

  6. τωρα η μανα ΕΜΑΘΕ πως, στην επομενη ζωη της η κορη της ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΙΤΙΑ.
    η μανα ομως ΕΜΑΘΕ και κατι αλλο ακομη. Οτι ΑΝΟΗΤΗ ΗΤΑΝ Η ΜΑΝΑ ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΝΤΠ.

Comments are closed.