Μάνα να σου πετύχει! Άφησε μόνα στο σπίτι τα τρία μικρά παιδιά της για μέρες

Κοινοποίηση:
dikasthrio-2-768x480

Μία μητέρα στην Κρήτη άφησε τα τρία ανήλικα παιδιά της μόνα στο σπίτι για μέρες, με αποτέλεσμα να κινδυνέψει η ζωή τους. Πληροφορίες αναφέρουν πως το ένα παιδί είναι τετραπληγικό και απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Cretalive πρόκειται για τρία μικρά παιδιά ηλικίας 5, 7 και 9 ετών. Γείτονες καταγγέλλουν πως τα παιδιά στην προσπάθειά τους να μαγειρέψουν παραλίγο να βάλουν φωτιά στο σπίτι στην Κρήτη.

Ύστερα από καταγγελία κοινωνική λειτουργός επισκέφτηκε το σπίτι την Παρασκευή και διαπίστωσε πως τα τρία παιδιά ήταν μόνα τους και η μητέρα άφαντη. Μάλιστα, τα δύο μικρά αδερφάκια είχαν επωμιστεί τη φροντίδα του τετραπληγικού αδερφού τους.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι και τα τρία παιδιά μεταφέρθηκαν για προσωρινή φιλοξενία στο νοσοκομείο, ενώ η μητέρα εντοπίστηκε και συνελήφθη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα η μητέρα φαίνεται να ισχυρίστηκε πως τα παιδιά είναι ικανά να φροντίσουν μόνα τον εαυτό τους.

Η υπόθεση εκδικάστηκε στο Αυτόφωρο, με την 33χρονη να καταδικάζεται σε ποινή φυλάκισης 2 ετών με αναστολή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Πήγε να φάει τις φούτσες της, μετα παιδιά της θα ασχολούνταν;

  2. Πού ήτανε; Ο πατέρας πού είναι; Συνέχεια οι μανάδες θα την πληρώνουν; Πόσο πολύ τις μισεί ο νόμος! Δεν τα έκανε μόνη της. ΝΤΡΟΠΉ!

  3. Αλλοι επιθυμουσαν να εχουν παιδια και δε μπορουν, αλλα μπορουν να τα αναθρεψουν σωστα και αλλοι τα παρατανε.Οι γυφτοι αραδιαζουν παιδια και τ’αφηνουν στη τυχη τους τη μαυρη.Ετσι ειναι η ζωη και πως να την αλλαξεις , αλλοι κλαινε κι αλλοι γελανε δηλαδη.απο τη βικυ μοσχολιου

  4. Να τα δώσουν σε γονείς που να τα αγαπάνε και που θα τα νοιάζονται

Comments are closed.