Μάλλον δεν θέλει να βοηθήσει – Η Mία Καλίφα βάζει σε δημοπρασία τα…  γυαλιά της για τη Βηρυτό (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
mia_kalifa

Η πρώην πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών, Μία Καλίφα βάζει σε δημοπρασία τα διάσημα γυαλιά της για να βοηθήσει με τα χρήματα που θα συγκεντρώσει τα θύματα της έκρηξης στη Βηρυτό.

Από την περασμένη Τρίτη, όταν η φονική έκρηξη -η ισχυρότερη μετά τη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι – ισοπέδωσε το λιμάνι της Βηρυτού και μεγάλο μέρος της πόλης προκαλώντας εκατόμβες θυμάτων, η Καλίφα κατακεραυνώνει μέσα από τους λογαριασμούς της στα social media την πολιτική ηγεσία της χώρας για την εγκληματική αμέλεια με το φορτίο του νιτρικού αμμωνίου και καλεί τους followers της (21,3 εκατ. στο Instagram!) να προβούν σε δωρεές. Αλλά την Πέμπτη αποφάσισε να δημοπρατήσει τα γυαλιά της στο eBay ώστε τα έσοδα να διατεθούν στο Λιβανέζικο Ερυθρό Σταυρό και τα θύματα της έκρηξης.

«Τα διαβόητα γυαλιά της Μία Καλίφα – Δημοπρασία. Το 100% των εσόδων θα πάνε στον Λιβανέζικο Ερυθρό Σταυρό και τις ακάματες προσπάθειές του στη Βηρυτό», έγραψε σε ανάρτησή της η 27χρονη πρώην πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών, που αποσύρθηκε πριν από έξι χρόνια, αλλά παραμένει μια από τις δημοφιλέστερες σταρ σε κορυφαία διαδικτυακή πλατφόρμα σχετικού περιεχομένου.

 


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

THE INFAMOUS MIA KHALIFA GLASSES – AUCTION. 100% of proceeds will benefit @lebaneseredcross and their tireless efforts in Beirut. I’ll be on IG live when the money clears to livestream the donation via wire transfer to LRC ♥️ I’ve never done an auction or used eBay before, hence the typo in the title from my dog walking across the keyboard, but please spread the word or bid, or donate to LRC. I’m just trying to get creative, there’s always more that can be done and this felt like a cheeky way to raise funds and make sure the conversation and attention doesn’t diverge from this crisis. Creeps are welcome, your money is just as green as ours! I’m putting the link in my bio for a few hours then changing it back to the Beirut Relief resources landing page. After that I’ll house the links/posts in a pinned memory for ready access. HAPPY BIDDING, YA FILTHY ANIMALS!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mia K. (@miakhalifa) στις

Πέρα από την συγκέντρωση χρημάτων στόχος της Μία Καλίφα είναι, όπως είπε, να επιστήσει με την δημοπρασία την προσοχή της κοινής γνώμης στην κρίση που αντιμετωπίζει ο Λίβανος. «Προσπαθώ να γίνω δημιουργική, υπάρχουν πάντα πράγματα που μπορείς να κάνεις κι αυτός ήταν ένας τρόπος να συγκεντρώσει χρήματα και να διασφαλίσω ότι δεν θα εκτραπεί η προσοχή από την κρίση αυτή. Καλοδεχούμενα και τα φρικιά, τα λεφτά σας έχουν την ίδια αξία με τα δικά μας», έγραψε. Μέχρι το πρωί της Δευτέρας η υψηλότερη προσφορά για τα διάσημα γυαλιά της έφθανε τις 83.100 δολάρια.

 

Πάντως αν ήθελε να βοηθήσει περισσότερο, η Καλίφα έχει ένα σωρό άλλα… αντικείμενα για να βγάλει σε δημοπρασία και με μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Η κοπέλα να κάνει αυτό που γνωρίζει καλύτερα από όλα… Να κάνει ένα δυναμικό comeback (πιστεύω ότι θα ξεπουλησει) και όλα τα έσοδα από την ταινία να τα διαθέσει όπως και η ίδια επιθυμη στων Λιβανεζικο ερυθρό σταυρό ή όπου αλλού θέλει.

  2. εχουνε φαει αυτα φλοκια επανω………….χαχαχα οπιος τα αγορασει μην ξεχάσει να τα βαλει στον κλίβανο.

Comments are closed.