Μάθαμε πότε τελειώνουν οι μαραθώνιες διακοπές της ΠτΔ

Κοινοποίηση:
sake

Η επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας στη Λέσβο, από το περασμένο Σάββατο με αφορμή τον εορτασμό του Δεκαπενταύγουστο, σύμφωνα με πληροφορίες συνδυάζεται με ολιγοήμερες διακοπές έως και την Πέμπτη 20 Αυγούστου.

Χθες η κ. Σακελλαροπούλου επισκέφθηκε το γραφικό εκκλησάκι της Παναγιάς της γοργόνας, ενώ κάθισε σε ένα καφενείο στο λιμανάκι μαζί με τους κατοίκους για μία σπιτική βυσσινάδα.

Να θυμίσουμε ότι οι διακοπές της κυρίας Σακελλαροπούλου έχουν ξεκινήσει από τις 30 Ιουλίου όταν και μετέβη στη Νάξο. Η κρίση στο νοτιοανατολικό Αιγαίο και οι ναυμαχίες με το τουρκικό ναυτικό δεν ανησύχησαν καθόλου της ΠτΔ η οποία συνέχισε να διακοπεύει σα να μην τρέχει τίποτα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Από τι έχει κουραστεί και χρειάζεται διακοπές η κυρά κατίνα;;; Όλη μέρα στους καναπέδες είναι και στο τέλος του μήνα παίρνει την μισθάρα. Άρα μας κοροιδεύει μέσα στα μούτρα μας κάνοντας τέτοια ζωή, όταν συνάνθωποί μας ζουν με 350 ευρώ σύνταξη. Φτου σας να μην σας ματιάξουμε κοπ…….λα.

  2. Γιατί έχει καμία δικαιοδοσία;
    Εις γνωσιν μας την πληρώνουμε ….

  3. Τι συμβαίνει:Εχουν τέτοια εποχή αποκριές στή Λέσβο;Γιατί είναι τό Κατινάκι ντυμένο αποκριάτικα;
    Γιάννης Λάκων

  4. ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΙΑΡΚΟΥΝ ΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗ ΘΗΤΕΙΑ.

  5. Γιατί πιστεύει κανείς οτι μπορεί να αποτρέψει ή να κάνει κάτι για αποτροπή της πολιτικής Μητσοτάκη ? Διακοσμητικος ο ρόλος της ,δυστυχώς.

  6. ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ….
    αυτό το πράμα …..ειναι ο πρώτος πολίτης της ΕΛΛΑΔΟΣ ….ΚΑΤΑΝΤΙΑ – ΞΕΦΤΥΛΑ
    κίμ πάτα το κουμπί ΤΩΡΑ

Comments are closed.