Μάζης: Καταρρίψτε τα Τουρκικά drones (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
ΜΑΖΗΣ

Ο Δρ Ιωάννης Μάζης Καθηγητής Οικονομικής Γεωγραφίας και Γεωπολιτικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και Πρόεδρος του Τμήματος Τουρκικών Σπουδών και Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών μίλησε στο Kontra News 10 και απαίτησε την μάχιμη αντιμετώπιση της Τουρκίας.

“Να καταρριφθούν τα Τουρκικά drones” είπε αρχικά ο Ιωάννης Μάζης και πρόσθεσε: “Τα UAV προβαίνουν σε παραβιάσεις κυριαρχικών δικαιωμάτων και εθνικής κυριαρχίας. Μια κατάρριψη θα αρκούσε να βάλει τα πράγματα στην θέση τους”.

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. χαρτης με τα Σκοπια ως Μακεδονια από πισω…. αισχος

  2. κ. Καθηγητα εχετε ολο μου το σεβασμο για τις αποψεις σας αλλα δυστυχως η χωρα αυτη πια στερειται πατριωτισμου ειναι πληρης ωχαδερφισμου μεχρι να καταστραφει τελειως! Φωνη βοωντος εν τη ερημω μεχρι να ματαγινουμε γιουσουφια! Βλεπετε ειμαστε και καθολικα υποθηκευμενοι στους ναζι! Επομενως καθομαστε σουζα και κυβερνωντες και πολιτες!

  3. Ποιοι να τα καταρριψουν, οι χεστες που φοβουνται και την σκια τους;;;;;;;; Δεν τολμουν οι αχρηστοι να καταρριψουν ουτε τα μη επανδρομενα, με συνεπεια οι Τουρκοι να ..αλωνιζουν ανενοχλητοι πανω απο τα Ελληνικα νησια!!!!!!!

  4. Ελα φιλε Γιαννη…Δεν μπορουν οι κοτες να κανουν κατι θετικο.Εδω τα τουρκικα F-16 εχουν καμνει σουρωτηρι τον ενεριο χωρο μας πανω απο τα νησια και εμεις αγναντευουμε.Δωσε μια εντολη στους λεβεντες αεροπορους μας να σπρωξουν τα μεμετια στο βαθος της Μ.Ασιας(οχι τουρκιας).

Comments are closed.