ΜΠΡΑΒΟ σε αυτόν τον ΜΑΤατζή! Μας προκαλεί ΔΕΟΣ ο συγκεκριμένος ένστολος! Μακάρι να ήταν όλοι τους σαν και αυτόν! (ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
anarxikoi3

ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΣΗΜΑΙΑ

Ο αστυνομικός των ΜΑΤ σκύβει και μαζεύει την φθαρμένη ελληνική σημαία που προσπάθησαν να κάψουν αναρχικοί στην Θεσσαλονίκη, έξω από το Πολυτεχνείο. Αυτό το βίντεο πραγματικά συγκλονίζει. Μας προκαλεί δέος ο συγκεκριμένος ένστολος, ο οποίος σώζει το σύμβολο για το οποίο κάποιοι έδωσαν την ζωή τους. Πρόσφατο παράδειγμα ο ήρωας Κ. Κατσίφας, που εκτελέστηκε εν ψυχρώ από το καθεστώς των Τιράνων.

Δείτε βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Αρχιφύλακας είναι.
    Μπράβο παλληκάρι μου! Να σε χαίρονται η μάνα σου και ο πατέρας σου.

  2. Αλλη μια χρονια καπποτε αρχιφυλακας τον Ματ παλυ στο πολυτεχνειο αρπαξε απο τα ανθελληνικα μαστουροΠΡΑΚΤΟΡΟ παρταλα την σημαια πριν την καψουν και την τοποθετησε στο χωριο του στιν Μανη σε ιστο εχει ξαναγινει δυστηχος ειναι λιγοι αυτοι και οι εντολες τους ειναι καθαρα ανθελληνικες

  3. ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΤΗΝ ΤΣΟΥΡΟΜΑΔΗΜΕΝΗ ΚΟΤΑ ΤΟΥ ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΑΡΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ Μrs BOTOX ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΜΠΑΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΕΠΕΣΕ ΣΕ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑ.

  4. ΕΥΓΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΑΣ.ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ.

  5. Θα ειναι απο τους λίγους μπάτσους που δεν θα ειναι δειλός χρυσαυγιτης….

  6. Μπραβο ρε παλικαρε!!!
    Την στιγμη που οι μολοτωφ επεφταν βροχη γυρω του εκεινος πηγε και μαζεψε απο το δρομο την σημαια…τετοιοι ανθρωποι τιμουν το σωμα και την στολη που φορανε και ειναι αξιοι ΣΕΒΑΣΜΟΥ.
    Πιστευω πως πρεπει να βρεθει ο συγκεκριμενος ΜΑΤατζης και να τιμηθει γι αυτη του την πραξη απο την υπηρεσια που ανηκει!

Comments are closed.