ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ! ΧΑΡΑ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΤΟΥ! 88χρονος παίρνει πτυχίο από το Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας

Κοινοποίηση:
moudatsakis

Μια πολύ ιδιαίτερη παράδοση πτυχίου θα γίνει αύριο, Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022  από το Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, καθώς θα έχει την χαρά να απονεμηθεί στον 88χρονο, Δημήτρη Μουδατσάκη.

Ο κ. Μουδατσάκης, τυπογράφος στο επάγγελμα, είχε εγγραφεί στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας, τον Σεπτέμβριο του 2018, μετά από πανελλήνιες εξετάσεις, σε ηλικία 84 ετών, όπως αναφέρθηκε στα Ρεθεμνιώτικα Νέα(rethnea.gr).

Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στα τέσσερα χρόνια ακριβώς. Η επιτυχία του αποτελεί σπουδαίο γεγονός θέλησης και προσπάθειας αλλά και δύναμης και αποφασιστικότητας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. η γιαγιά μου ειναι 80 χρονών και τελειώνει την ιατρική και μάλιστα την νευροχειρουργική , ήδη έχει ξεκινήσει τις εγχειρήσεις ανοιχτού εγκεφάλου με απόλυτη επιτυχία δεν διαμαρτυρήθηκε ποτέ κανείς όλοι πήγαν στον άγιο Πέτρο τώρα μερικές φορές που θυμάμαι τρέμει λίγο το χέρι της αλλά ειναι μάλλον από το άγχος επίσης σε λίγα χρόνια θα πάρει και το μεταπτυχιακό της και μετά θα φύγει Αγγλία για να κάνει καριέρα

Comments are closed.