ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ! Ο Thomas Müller της Μπάγερν Μονάχου βγήκε μπροστά και έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για τα εμβόλια!(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
μιλερ

Ο Thomas Müller της Bayern Μονάχου και της Εθνικής Γερμανίας αποφασίζει να βγει μπροστά και να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για τα εμβόλια!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Ειλικρινά, πιστεύετε ότι τα συστεμικά media θα προωθήσουν τον Μίλλερ; Θα θαφτεί πάραυτα…

  2. Μπράβο στον παικταρά (κυριολεκτικά και μεταφορικά)

  3. Μπράβο και στον Μέιερ και στον Μίλερ. Να δω ποιος ‘Έλληνας γιατρός έχει ανάλογα @@ για να δημιουργηθεί και εδώ ένα αρχείο με τους αθλητές που πέφτουν νεκροί ή παθαίνουν σοβαρές παρενέργειες από τα θρομβόλια.
    Υπενθυμίζω τους ξαφνικούς θανάτους του Γέλοβατς της ΑΕΚ συνέπεια εγκεφαλικού και τον προχθεσινό θάνατο του 21χρονου παίκτη της Ηλιούπολης Αλέξανδρου Λάμπη που έπαθε καρδιακή ανακοπή μόλις στο 5’ του αγώνα και παρόλο την ύπαρξη απινιδωτή, κατέληξε λίγα λεπτά αργότερα.
    ‘Όλη η ομάδα της Ηλιούπολης είχε υποβληθεί σε καρδιολογικές εξετάσεις στις 19 Γενάρη και 4 μέρες αργότερα έκανε την ένεση…

  4. Φοβερός παιχταράς ο Μίλερ αλλά πάντα πλακατζής και κυρίως καλό άτομο. Έχει σηκώσει τα πάντα Μουντιάλ με την εθνική Γερμανίας. Και με την Μπαγερν 2 Champions League και μια ντουζίνα πρωταθλήματα, κύπελλα και super cup στην Bundesliga.

  5. Ο γιατρός τής γερμανικής Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Δρ,Τίμ Μέιερ τηρεί μητρώο γιά τούς θανάτους στό σπόρτ.Σέ αυτή τή λίστα καταγράφονται όλοι οί αιφνίδιοι θάνατοι πού έχουν σχέσει μέ τόν αθλητισμό.Ολες αυτές οί σπάνιες περιπτώσεις πρέπει όπωσδήποτε νά αναφερθούν καί νά αξιοποιηθούν.
    Γιάννης Λάκων

Comments are closed.