ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ! Συγκινητικό μήνυμα αστυνομικού απ’ τις Καστανιές στους Έλληνες: “Εμείς σας φυλάμε, εσείς φυλαχτείτε μένοντας σπίτι”

Κοινοποίηση:
Webp.net-resizeimage-5-2

Με ένα βίντεο από την… πρώτη γραμμή στις Καστανιές, ένας αστυνομικός που μαζί με τους συναδέρφους του και τους στρατιωτικούς κρατούν απαραβίαστα τα σύνορα μας, στέλνει συγκινητικό μήνυμα σε όλους τους Έλληνες, για την… δοκιμασία που περνούν με την πανδημία του κορονοϊού.

“Εμείς σας φυλάμε, εσείς φυλαχτείτε. Μείνετε σπίτι”, αναφέρει μεταξύ άλλων ο Μιχάλης Αβέλλας από τα ελληνοτουρκικά σύνορα του Έβρου και ενώ πέφτει βροχή, ευχαριστώντας όσους του ευχήθηκαν για τα σημερινά γενέθλια του και τους ζητάει να προσέχουν και να προφυλαχθούν από τον κορονοϊό μένοντας σπίτι.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΗ: evros-news.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΤΗ ΦΥΛΑΤΑΙ……????ΚΑΡΑΒΙΕΣ ΜΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΘΕΜΕΡΑ…… ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟ ΣΥΜΒΑΛΗ ΣΤΙΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΣΤΙΝ ΑΘΗΝΑ ΜΑΛΑΚΚΑΣΑ ΩΡΟΠΟ ΣΕΡΡΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ………………………Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ???ΑΠΟΦΑΣΗΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΟΥΝ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΝΓΚΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΒΡΕΙΚΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΛΟΓΟ ΑΡΡΩΣΤΙΑΣ……….

  2. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΤΑ ΒΟΔΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ!!!

  3. Αδερφέ μου ΣΙδερένιοι Όλοι εσείς εκεί που φυλάτε ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ όχι μόνο την χώρα μας αλλά και ολόκληρη την Ευρώπη
    Σπίτι είμαστε, αλλά η έννοια μας πέρα απ’ την υγεία είναι ολόκληρη σε σας !

Comments are closed.