ΜΠΡΑΒΟΙ ΤΗΣ ΚΥΠ την ΕΣΤΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΝΟΤΗ. Εντολή Μαξίμου : “Δέστε τον πο@στη, τον δεξιό”! Τον “είχαν” έναν μήνα και τον παρακολουθούσαν. Επιχείρηση εξόντωσης αντιφρονούντων σε πλήρη εξέλιξη από τα κατακάθια της παρακρατικής Μαφίας σε συνέργεια με τον υπόκοσμο

Κοινοποίηση:
exofillo1-12

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό της Τρίτης 1  Δεκεμβρίου 2020 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ» το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ, 

-ΔΕΝ ανήκει σε κανέναν κομματικό και παραταξιακό χώρο, ούτε σε “σέχτες” παρακρατικών εκδοτικών μηχανισμών εγκλήματος, εκβιασμών, “πλυντηρίων”, “συμβολαίων”, διαφθοράς και προδοσίας.
ΔΕΝ τα παίρνει από κανέναν, το αποδείξαμε και το αποδεικνύουμε κάθε μέρα ακόμα και με ρίσκο της ίδιας μας της ζωής.

– ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 5 συνεχή χρόνια και 10 μήνες.

Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες και οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους  αλλά και στους χειρότερους «καινούργιους».

–Πάντα απέναντι στην εξουσία και σε κάθε κατασταλτική κρατική αρχή διαφθοράς και ψέματος εις βάρος του εθνικού και δημοσίου συμφέροντος.

Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας.

alitheia-aima-banner

Εθνικό είναι ότι είναι αληθινό

Αλήθεια είναι η αλήθεια του λαού

-Αυτοί που κρύβουν την αλήθεια, είναι εχθροί του λαού και οφείλουμε να τους ξεμπροστιάζουμε με το ρεπορτάζ και την δημοσιογραφική αποκάλυψη ως θεματοφύλακες-μαζί με την κοινή γνώμη- του λαϊκού συμφέροντος.

Κανένας- μηδενός εξαιρουμένου- δεν είναι πάτρωνας του ελληνικού πατριωτικού λαού. Κανένας δεν δικαιούται να τον καπηλεύεται. Την ιστορία πια δεν τη γράφουν οι αριστεροί, τη γράφουν οι Έλληνες αληθινοί πατριώτες κι όχι οι πολιτικοί μαφιόζοι, οι ψεύτες, οι τυχοδιώκτες και οι υποκριτές. Η Ελλάδα ανήκει μόνον στους αληθινούς Έλληνες και όχι στους νεόκοπους πολιτικούς αλήτες που στεγάστηκαν στα ψευδεπίγραφα λάβαρα της κονόμας, της συναλλαγής και του συμβιβασμού.

 

teaser1-12

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα- πάγκους σούπερ μάρκετ ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946- 357733 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν το σαμποτάζ , τις επαγγελματικές αλητείες αλλά και τη νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

opisthofyllo1-12

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

29 Σχόλια

  1. Ε, όχι και δεξιός…Ο ίδιος έχει πει πως έκανε αφισοκόλληση υπέρ ΠΑΣΟΚ. Μετά τραγούδησε το Βάρναλη και την “πλάση που έχει κοκκινήσει”. Μετά έγινε Χρυσή Αυγή. Ένα μόνο: έχετε προσέξει πως όλοι αυτοί οι ΠΟΛΥ ΑΝΤΡΕΣ, ποτέ, δεν έχουν πει “ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ. ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ. ΕΙΧΑ 2 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΟΠΛΟ ΜΕ ΛΗΓΜΕΝΗ ΑΔΕΙΑ.” Όλοι κοκοκοκοκοκο. Για κλάματα είναι.

    1. Γιατί να το παραδεχτεί βλάκα;;; Ο ίδιος το παραδέχτηκε , είπε τα έχω για προσωπική χρήση κάντε ότι πιστεύετε!! Τα υπόλοιπα ήταν εντολές της υπεράσπισης!! Αφού έτσι δικάζει το δικαστικό παραμάγαζο του Μαξίμου.
      Εδώ ο άλλος βρεθηκε Μ ένα βαπόρι ολόκληρο και δε δίνει εντολή κανείς να δικαστεί.
      Σκότωσε και όλους σχεδόν τους μάρτυρες, ένας έμεινε κι αυτός δε ξέρουμε τι τύχη θα ‘χει. Εσύ μπήκες στα παπούτσια του??τι θα κανες στη θέση του?? Ή κρίνεις εκ του ασφαλούς??Εσύ πως διορίστηκες καθηγητής δε μας είπες;;;;;;
      Και κανένας δε γεννιέται δεξιός . Πολλοί πίστεψαν στο ΠΑΣΟΚ για την αλλαγή!! Δεν είχε δικαίωμα να αλλάξει στην πορεία?? Εδώ ο Θεωδορακης του Πολυτεχνείου έγινε μετά δεξιός. Κι όσο για την πλάση που έχει κοκκινησει μπορεί να ναι κι από αίμα
      Και το αίμα ανήκει σ’ όλο τον λαό.

    2. Κι αυτόν θέλω να τον δειρω !! Όταν κρίνουμε τους άλλους καλά είναι ,τον εαυτό μας όμως ποτέ!! Άντε να καταρρεύσει η κυματοσυνάρτηση.

  2. Όσο και αν τα φώναζα από την βουλή ήταν αδύνατον να με πιστέψετε. Δεν μπορούσατε να διανοηθείτε το μέγεθος της προδοσίας και του μίσους από το ίδιο το πολιτικό προσωπικό της χώρας . Τώρα νομίζω τα καταλάβατε καλά. Και που είστε ο Κούλης ήταν αυτός που είπε στην βουλή εμένα ψεκασμένη πρώτα και τα ΜΜΕ τρελή και γραφική. Πρώτα επιτέθηκαν στην εκπρόσωπο του λαού. Τώρα το κάνουν ξεδιάντροπα στον ίδιο τον λαό.

    https://www.facebook.com/rachelmakri.b/posts/638900420137556?__cft__%5B0%5D=AZW7MHxEebYXH_9aIptwatmoqEKKkU7fEH1-7PzpyVRQlZZVTgLHOpCk8r-1DvpGEOKdc3jCkCG1SaaPuYkxgVd3yxirDBQVSeMPr_H-_X0VMqiq28jmR9d5S9qL1PQy_84EehLPNRbx4css18n1kywixyMV9YJTlKPb6CBr2zZlwENqmWDvUnrzXnbEWY7Sg56dfvMXC18T4jPCW8kmNtDZ&__tn__=%2CO%2CP-y-R

  3. Aμα τα νεοταξίκια της εβραιοσιωνιστικής παγκοσμιοποιημένης εξουσίας και τα εδώ τσιράκια των απανταχού Σόρρος σε βάλουν στο (μαύρο τους) στόχαστρο, δεν τη γλυτώνεις όσο διάσημος ή επώνυμος κι αν είσαι. ΄Η με τα ασφαλίτικα καρακώλια τους θα σου φυτέψουν στην τσέπη κοκκαίνες και άλλα ναρκωτικά για να στήσουν ψευδοκατηγορίες, που θα σε ατιμάσουν επαγγελματικά και ηθικά στα μάτια του πολύ κόσμου, ή (αν επιμένεις και δεν σιωπάς) θα αποπειραθούν ακόμη και να σε ξαπλώσουν χάμω με χρήση σιδερικών, σαν τον Χίο και τον Γκιόλια… Ζούμε στη μεγαλύτερη σιωνιστική δικτατορία όλων των εποχών, μόνο που δεν το έχουν πολυκαταλάβει οι κοιμισμένοι και αποηλιθιωμένοι λαοί

  4. Η ΚΥΠ ή Ευπ από την πασοκική δεκαετία του ΄80 έχει μετατραπεί σε ένα αντεθνικό οργανισμό στην υπηρεσία ξένων συμφερόντων έναντι, φυσικά, αμοιβής. Συλλέγουν επίσης πληροφορίες για εγκληματίες που το παίζουν επιχειρηματίες.
    Περιμένουμε αποτελεσματική κατασκοπεία και αντικατασκοπεία όταν εκεί υπηρετούν δεκάδες προδότες κομμουνιστές;
    Αυτοί για χίλια ευρώ είναι έτοιμοι να εργασθούν για λογαριασμό των Τούρκων και υπέρ κάθε άλλου εχθρού.

    Να μας συγχωρήσουν οι ολίγοι πατριώτες, που φιλοτίμως προσπαθούν…

  5. ένα φθηνό σόου είναι για αποπροσανατολισμό της μάζας!! ο Νότης ήταν στοχευμένος θα έπρεπε να πρόσεχε περισσότερο. με Κούγια θα καθαρίσει

  6. Επειδή ο αποτυχημένος Σερίφης του Μαξίμου και τα ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠ, -που τα πληρώνει ο Ελληνικός Λαός για να κάνουν την δουλειά τους και όχι για να παίζουν στον ΤΡΟΧΟ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ- έχουν σκυλιάσει μετά από αυτό που έπαθαν, αφού το φυσάνε και δεν κρυώνει με την εξαφάνιση κάτω από την μύτη και μέσα από τα χέρια τους του ΠΑΠΠΑ της Χρυσής Αυγής, την ώρα που μας έλεγαν στα δικά τους ΤΟΥΡΚΟΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ πως τους έχουν όλους στα 6 μέτρα.
    Έτσι λοιπόν, κάθε Έλληνας ΓΝΩΣΤΟΣ ή άγνωστος, που υποστήριξε το κόμμα, που τελικά ΔΙΩΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ (μια που οι γαλάζιοι σωτήρες έτρεμαν στο άκουσμα της ύπαρξης του) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΘΕΙ …
    β. τεζάρης
    ϶ϵλληνας ψηφοφόρος, βαναύσως φορολογούμενος και 365 ημέρες τον χρόνο, όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

  7. Πόσο άσχετος και καλοπροαίρετος είσαι; Ο άγιος Λουκάς συνιστά στους πιστούς να πίνουν καθημερινά Αγιασμό και για την οφέλεια του σώματος.Αφου είσαι άθεος γιατί ασχολείσαι με το Αμβρόσιο; Σας καίει …
    Καταλαβαίνω.

  8. Μου αρεσει που το ΜΑΚΕΛΕΙΟ ανεβαζει τα γραφτα του “Δοκτωρ Σπαζοκλαμπανιας”!! Τι λεει? Τιποτα!!!
    Και κοβει άλλα,αξια λογου.
    Ρε ΜΑΚΕΛΕΙΟ,τι ηθελες δηλαδη; Να δωσουν στον Νότη το βραβειο Νόμπελ??
    Μας λες οτι “τον εστησε” η ΕΥΠ.. Ειναι ακρως δεοντολογικο,ομως, να μας πληροφορησεις πόσα αλλα αυτοκινητα τσεκαρε η ΔΙΑΣ!
    Εγω οδηγαω μοτό. Σε ορισμενα μπλόκα, αγνοούν τελειως τις μοτο-ας περνάνε με 300- και σταματούν μόνον αυτοκινητα που τα ψαχνουν για όπλα και ντρόγκα! Και στο κατω-κατω, ενας φλογερος πατριωτης,δεν κυκλοφοραει με 2 γραμμάρια κοκας!! Τα δυο γραμμαρια,δεν ειναι για μια χρηση…
    Ελλαδα,χωρα κωλοχανειο. Οι Ελληνες,δεν ξερουν ακομα(!),τι ειδους Αστυνομια θελουν…
    Ο καθενας,θελει μια Αστυνομια κομμενη και ραμμενη στα μετρα του!
    Γιαυτο,καποια στιγμη, σου λεει ο αλλος: Αντε ρε μαλάκες..Το σπιτι μου,η οικογενεια μου και να πατε να γαμηθειτε!

    1. Οι Κυπατζήδες δεν σνιφάρουν κόκα για προσωπική χρήση?? Όχι όλοι, κάποιοι απ’ αυτούς?? Οι αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ με τ’ αλισβερίσια με τους λάθρο στο κέντρο της Αθήνας τι κάνουν?? Και γιατί κάποιος πατριώτης δεν έχει δικαίωμα να τραβάει γραμμές?? Είναι αντισυνταγματικό ???????
      Και δεν είναι αντισυνταγματικό να μη μπορείς να δουλέψεις , να ταξιδέψεις ή να γράψεις το παιδί σου στο σχολείο αν δεν εμβολιαστείς??
      Δεν είναι αντισυνταγματικό να μη μπορείς να κυκλοφορήσεις αν δε δώσεις αναφορά στο κράτος που πάς, δεν είναι αντισυνταγματικό να σε αναγκάζουν να κυκλοφορείς με μάσκα σε εξωτερικούς χώρους και ταυτόχρονα να βγαίνει ο Υπουργός προστασίας του Πολίτη να σου πετάει κατάμουτρα ότι ο ιός δεν κολλάει σε εξωτερικούς χώρους?? Που ζούμε ρε??
      Σε κάποιο δικτατορικό καθεστώς της Αφρικής??
      Ο καθένας έχει δικαίωμα να διαθέτει όπως αυτός θέλει το σώμα του από την στιγμή που δεν βλάπτει κάποιον άλλον!!!!
      Φυσικά και οι άλλοι έχουν δικαίωμα να τον κρίνουν.Όχι όμως να τον φυλακίσουν!!
      Είναι τουλάχιστον γελοίο, όλη η Show Bizz να είναι βουτηγμένη στη κόκα, ειδικά αυτοί που δουλεύουν στους Γαριδάκηδες, γνωστοί και μη εξαιρεταίοι και να συλλαμβάνουν
      «όλως τυχαίως» τον Νότη, που είχε προβλέψει εδώ και χρόνια από γνώση ίσως,
      τι θα συμβεί με την Νέα Τάξη Πραγμάτων!!!!!!!!
      Απλά επειδή τώρα που επιβεβαιώθηκε, ανέβηκε στην εκτίμηση ακόμα κι αυτών που τον κατηγορούσαν ως συνωμοσιολόγο ή τρελάρα, το καθεστώς των Αθηνών θέλησε να τον απαξιώσει στα μάτια τους και να τον εξευτελίσει. Οι ίδιοι είναι ξεφτίλες που μαζέψανε όλους αυτούς τους πισωγλέντηδες στους κομματικούς κόλπους τους και επιθυμούν να μας τους πασάρουν για φυσιολογικούς!!!

  9. Δολοφονία ξενοδόχου στη Σαντορίνη: Συνελήφθη ένας 20χρονος από την Αλβανία…..

  10. …..ΚΥΠΑΤΖΙΔΕΣ ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΛΙΓΟ ΚΟΚΑ….ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΦΑΓΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ!!

  11. Δεν με ενδιαφέρει αν βρέθηκαν 2 γρ κόκκα στο αμάξι του, ούτε με ενδιαφέρει επειδή οπλοφορούσε, γιατί ξέρουμε πολύ καλά αυτά τα 2 χαρακτηριστικά σε ποιά άλλα απίθανα άτομα μπορεί να βρεθούν. Με ενδιαφέρει η αντιμετώπιση της “Δημοκρατίας που νίκησε” που στην εποχή που έχουμε μπει, σε εξετάζει αν θα πας με τα νερά τους ή όχι, παντού. σε όλους τους τομείς κλάδους κλπ Θα σε μεταχειριστούν ανάλογα. Είμαστε στη τελική ευθεία του σχεδίου, είμαστε κοντά στο τέλος και έχουν βγει τα πράματα στη φόρα, έχουν αποκαλυφθεί αλλά δε τους νοιάζει γιατί ΠΡΕΠΕΙ να εκτελεστούν οι εντολές! Κοιτάτε τους εαυτούς σας γιατί θα βρεθείτε σε σταυροδρόμια αποφάσεων, τα μικρά παιδιά λυπάμαι που θα τα εμβολιάσουν κ μετά θα πέσει κλαθμός και οδυρμός με αυτά που ερχονται, η κατάσταση θα πάει έτσι νεκρωμένη μέχρι να εμφανίσουν σε 1-1μιση χρόνο ή λιγότερο τον μεσσία τους οι εβραίοι (μόλις μπεί το ισραήλ στην ΕΕ) να δώσει δωρεάν επιδόματα αχρήματα, με μονάδες, όσοι πεινάνε δηλ όλοι θα την πατήσουν. Ποιός Σφακιανάκης τώρα…

  12. Αμβρόσιε, ήσουν τυχερός που είχες ήπια συμπτώματα. Ο αγιασμός είναι για καθαγίαση ψυχών, δεν είναι αντιβίωση.

    1. Ο ιός είναι κατά το “αξίωμα” μια πληροφορία για το κύτταρο και όχι ζωντανός οργανισμός άρα τα αντιβιοτικά δε έχουν καλή χρήση. Ο ιος ειναι αμφιλεγομενος ως προς την καθαροτητα του γονιδιωματος του, αφου ολα τα πανεπιστημια διεθνως και οργανισμοι παραδεχονται οτι δεν εχει πληρως απομωνωθει. Δηλαδη στην καλυτερη ειναι ο Ιος και κάτι άλλο μαζί. Ο ιος στις βασεις δεδομενων κατασκευαζεται / συμπληρώνεται ψηφιακα ψς υποθεση εργασιας. Δεν εχουμε ακομη την τεχνολογια πληρους αντικειμενικης καταγραφής του και παει στο “περίπου” το θεμα. Υπάρχουν βεβαια ουσιες κατα την παρατηρηση που μπλοκαρουν.

      Ο αγιασμος απο την αλλη ειναι προς ιαση ψυχων και σωματων, αναλογα με την περιπτωση. Σε καποιους δεν κανει τιποτα, δεν ειναι μαγικο νερο, σε καποιους αλλους με προυποθεσεις μπορει να κανει τα παντα, αναλογα με την καθαροτητα της καρδιας και της πιστης. Ο Θεος επιλέγει και αυτο ειναι το Κυριο Εργο Του επι των ανθρωπων. Οταν το καταλαβεις, τοτε μπορει να μαθεις και να προσπαθησεις περισσοτερο για να επιλεγεις, για προστασια και κυριως για σωτηρια αιωνιως απο την εφαρμογή της καταδικης των πολλων.

    2. Πόσο άσχετος και καλοπροαίρετος είσαι; Ο άγιος Λουκάς συνιστά στους πιστούς να πίνουν καθημερινά Αγιασμό και για την οφέλεια του σώματος.Αφου είσαι άθεος γιατί ασχολείσαι με το Αμβρόσιο; Σας καίει …
      Καταλαβαίνω.

  13. εμπρος ολοι μαζι να φωναξουμε δωστε την κοκα στο λαο.

  14. Η πολιτική απαξίωση είναι στόχος και σκοπός των παγκοσμιοποιητών. Το ερώτημα όμως είναι ότι μετά από αυτήν τι?? Ποιοι θα κυβερνούν?? Και άσχετο μεν αλλά μέσα σ όλα αυτά αναρωτιέμαι πόση διαφορά έχει πια το δικό μας πολιτικό καθεστώς απ’ αυτό του Ερντογάν??Και όταν λέω του Ερντογάν εννοώ του Μπαχτσελι και των γκρίζων λύκων!!
    Ας μην κοροϊδεύουμε κάτι που ίσως το ζήσουμε στο πετσί μας στον ίδιο ή και χειρότερο βαθμό!!

  15. Δεν είστε καθόλου συναισθηματικοί τύποι!!
    Τι να γράψω ,για τον Κούλη??? Δεν θα πάει σ’ εκλογές γιατί θα καταστραφεί περισσοτερο.
    Όλοι αυτοί προσπαθούν να κρατηθούν με νύχια και με δόντια ..
    Τι άλλο να σχολιάσω ?? Μόνο ότι ο Σορος είναι ένα υπεραιωνόβιο ερπετοειδες.
    Ο Τραμπ έχασε και το Εβραϊκό λόμπι θ αλωνίζει ανενοχλητο με εμφανέστερο τρόπο απ’ ότι αλωνίζε πριν!!

  16. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο παρά μόνον οτι μία απέραντη λύπη και θλίψη κατακλύζει τα πάντα γύρω μας!!!
    Για την χαμένη ανθρώπινη ελευθερία της έκφρασης και της ζωής. Για τις χαμένες ζωές στους πολέμους του παρελθόντος που θυσιάστηκαν για ένα καλλίτερο μέλλον, για τον ανθρώπινο πολιτισμό που χάνεται κάτω από την μπότα φασιστικών τεράτων, που
    «γιά το καλό του» τον δολοφονούν ψυχρά, χωρίς οίκτο, με στόχο όλη την συγκέντρωση πλούτου ,εξουσίας και δύναμης πάνω τους. Κρύος βαρύς χειμώνας έρχεται, ο πιο δύσκολος πικρός χειμώνας των τελευταίων δεκαετιών!!! Χωρίς γέλιο, χαρά, διασκέδαση, μουσική, θέατρο, τέχνες, γράμματα, δουλειά, χρήματα για βασικά αγαθά για πολλούς ανθρώπους!! Αυτά τα Χριστούγεννα ας ενωθούμε πιο πολύ από κάθε φορά με τις οικογένειες μας , χωρίς μάσκες, αγκαλιασμένοι μεταξύ μας παρακαλώντας τον
    ΘΕΟ , αυτό το υπέρτατο ον που διέπει όλη την δημιουργία, να μας ξαναδώσει πίσω την χαμένη μας ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ!!

  17. Και στον πόλεμο όλα για όλα κουβαλούσα πολυβόλα να σκοτώνονται οι λαοί για τ’ αφέντη το φαΐ!!!!
    Koίτα οι άλλοι έχουν κινήσει έχει η πλάση κοκκινίσει, άλλος ήλιος έχει βγει σ’ άλλη θάλασσα άλλη γη!!!!
    Άιντε θύμα άιντε ψώνιο άιντε σύμβολο αιώνιο
    αν ξυπνήσεις μονομιάς θα ‘ρθει ανάποδα ο ντουνιάς!!!!!

    1. Τι δουλειά έχει ο Σφακιανάκης με την κομμουνιστική προπαγάνδα? Αμάν πια, και “βούλωσε ο βόθρος” να σας πει κάποιος θα βρείτε την ευκαιρία να πετάξετε τα κομμουνιστικά τσιτάτα. Έχεις να πεις τίποτα για τα στρατόπεδα συγκέντρωσης των κομμουνιστών στην Σιβηρία που οι δυστυχισμένοι σπάγανε πέτρες και δουλεύανε στα ορυχεία και τρώγανε και μπερντάκι από τους σύντροφους κομμουνιστές? Άντε ψώνιο ακούμπα στο Ρόλεξ του Κουτσούμπα.

      1. θα ήθελα να βάλετε την απάντηση μου.
        Θεωρώ γελοίο αυτό που έγραψε!!
        Δικό μου είναι το σχόλιο ,δεν έχω δικαίωμα ν απαντήσω??

      2. Αυτού του είδους οι παρωπίδες εμένα δε με εκφράζουν. Αγράμματοι άσχετοι που δεν ξέρουν ότι το τραγούδησε ο Νότης.
        Τα εγκλήματα των αριστερών πάμπολα .
        Αλλά και των δεξιών λιγότερα μεν υπαρκτά δε.
        Εγώ έμαθα να ζω ελευθερη και να δέχομαι ότι μου αρέσει κι ότι μου ταιριάζει χωρίς ταμπέλες.
        Ο Θεωδορακης π.χ. έγραψε ασύλληπτα τραγούδια για μένα που αν δεν υπήρχαν οι συγκεκριμένες καταστάσεις εκείνη την εποχή
        δεν θα τα έγραφε ποτέ.
        Ο Θεωδορακης για μένα σα χαρακτήρας είναι απορριπτέος ,όμως όχι και η μουσική του!!
        Παίρνω από όλους ότι καλό μπορούν να μου προσφέρουν απορρίπτοντας τα κακά.
        Στο κινητό μου έχω τραγούδια του Θεωδορακη ,του Νότη ,metal , τα πάντα που μου αρέσουν. Η τέχνη και η ζωή ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ!!

  18. αμα ηταν αριστερος θα λεγατε πρεζονι και γυφτος τωρα ανακαλυπτεται συνομωσιες….. αντε πολυ αξια δωσαμε στον μασονο

    1. Αριστερους δν πιανουν ουτε για τ μετρα διασπορας τ κορονοιου τ θεμα δν ειναι τι εκανε κ τι ειχε μαζι του αλλα γιατι τν επιασαν ενω χιλαδες επωνυμοι κ πολιτικοι εινσι πρεζονια κ δεν τους ενοχλει κανεις. Για ποιο λογο τν επεσαν μονο σ αυτον; Γιδι ξυπνα

Comments are closed.