ΜΠΟΥΤΙ, ΓΟΒΑ ΚΑΙ Β@ΖΙ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ “ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΕΣ” – Κομμουνίστριες για… λιγούρια στην ομιλία του Τσίπρα [ΦΩΤΟ]

Κοινοποίηση:
5149106

Ομιλία στη ΔΕΘ παρέθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας το απόγευμα του Σαββάτου, παρουσιάζοντας σχέδιο 11 άμεσων μέτρων έκτακτης ανάγκης.

Το ενδιαφέρον όλων όμως δεν επικεντρώθηκε στον ανύπαρκτο και βαριεστημένο Τσίπρα που έδειχνε να μιλά με χρονοκαθυστέρηση αλλά στις συντρόφισσες wanna be ΤV περσόνες. Μιλάμε φυσικά για τις Αχτσιόγλου, Νοτοπούλου αλλά και την αστεφάνωτη που έβγαλαν όλα τα… προσόντα.

Δείτε τις φωτό της eurokinissi:

5149096 5149100 5149104 5149106 5149109

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. Ε καλα δεν εγινε και κατι φοβερο ..ενα κανονικο ντυσιμο ειναι.. , το φοβερο ειναι να βλεπουν μερικοι τα πιονια του προδοτη ως γκομεναρες.. (μετα τα μνημονια και μετα τη Μακεδονια).. σε μια χωρα με 10 εκατ κοσμο.. δε μπορουν να δουν καποιες που δεν ειναι με προδοτες ?? Τοσο τελειωμενες προβαταρες ειναι μερικοι ?? Ρωταω . Αυτο ειναι για μνημονια ως να σβησει ο ηλιος… (καλα το οτι εχουν περιφερεια ειναι αλλο θεμα ..μιας που λεει για λιγουρια… που πανε με ΄”ολες” …η για μερικους που κανουν σα λιγουρια)

  2. Στέφανε, δεν είμαι κρυπτοσυριζαίος, αλλά το να κυκλοφορούν έτσι είναι δικαίωμα τους!!! Σίγουρα γλεντάνε με τα λεφτά μας, αλλά και οι υπόλοιποι πολιτικάντηδες του κατοχικού τόξου με τα λεφτά μας γλεντοκοπάνε!!! Σε κάθε περίπτωση έχεις το δικαίωμα να διαφωνείς με το στυλ: “πουτανιά και γόβα”, αλλά σε παρακαλώ (όχι μόνο εγώ, σίγουρα και πολλοί άλλοι) σταμάτα αυτό το “αστεφάνωτη”, θυμίζει κουτσομπόλα της δεκαετίας του 1960!!! Πες την κυρά κατίνα ή νεόπλουτο κατιναριό ή όπως αλλιώς θες (υπάρχουν τόσες λέξεις να την περιγράψουν), αλλά αυτό το αστεφάνωτη έχει κουράσει…

  3. Η Αχτσιογλου τα πεταξε ολα εξω φόρα παρτιδα γιατι εδω και χρονια το παει για κρεβατωμα με τον Τσιπρα αλλα η Περιστερα κερβερος!

  4. ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΕΚΟΨΕΣ ΣΤΗΝ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ. ΝΑ ΜΗΝ ΣΧΟΛΑΙΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΝΔ. ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ

  5. Σιγά τις ωραίες..Η Ουράνια είναι καλύτερη..ουγκ

    1. …τα πιασίματα της Ουρανίας…δεν τα έχουν οι κοκκαλες….τι συζητάς; … Ουξ!!!

    2. Σαν το κορμί της Αλέκας σύντροφε δεν υπάρχει….

    3. Σιγά τις ωραίες..Η Ντορα είναι καλύτερη..ουγκ

  6. Να πιοι αποφασιζουν για το μελλον των παιδιων μας.

  7. Που να τον αφήσει να ανεβεί μόνος του! Το κέρατο θα πηγαινε σύννεφο αχαχχαχα

  8. Ωραίες είναι και εσείς εδώ μέσα κάθε τόσο μας τρομάζετε με την Πατούλαινα.

    1. Μην συγκρίνει τώρα, η πατουλενα είναι πραγματικά γυναικάρα για την ηλικία της! Αυτές εδώ είναι πολύ πιο κάτω..

  9. Τσιπραινα 1000 φορες πιο γυναικαρα από γκρρρραμποβσκι

  10. Δεν βλεπω καμια με μαντιλα και ανησυχω μηπως γιναμε φασιστες

  11. Μια χαρά είναι οι κοπέλες . Καλλιτερα να βλέπουμε αυτές παρά την Αλεξία Πατελη τον Μηταράκη και τον Κωνσταντίνου

Comments are closed.