ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΣ ΖΑΜΠΟΥΝΗΣ; ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ; ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΥΛΗΣ ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΚΟΤΑΔΙ;ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΝΑΝ ΚΥΠΑΤΖΗ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΨΗ ΤΟΥ; ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ SIGNAL;

Κοινοποίηση:
xrysoxoidhs-1-750x430-1

Την ώρα που τα εγκληματολογικά εργαστήρια κάνουν «φύλλο και φτερό» τα πέντε κινητά τηλέφωνα του Βαγγέλη Ζαμπούνη για να φέρουν στο φως τις επαφές και τις συνομιλίες του, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας προσπαθούν να χαρτογραφήσουν το δρομολόγιο του κλεμμένου Lexus.

Α3

Αυτό που «καίει» περισσότερο τις Αρχές είναι να ανακαλύψουν πώς διέφυγαν οι εκτελεστές από την περιοχή του Χαϊδαρίου αφού εγκατέλειψαν το όχημα τους. «Είναι μια πολύ σημαντική πτυχή στις έρευνες που ξέρουμε ότι μπορεί να μας πάρει καιρό αλλά θα μας βοηθήσει πολύ» λέει αστυνομικός που συμμετέχει στις έρευνες «οπλισμένος» με υπομονή.

Μέχρι στιγμής πάντως οι έρευνας για το δρομολόγιο διαφυγής των εκτελεστών είναι στο σκοτάδι.

Α1

Μια ομάδα αστυνομικών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών έκανε έρευνα στο σπίτι του 44χρονου προσπαθώντας να εντοπίσουν κάποιο στοιχείο που θα μπορούσε να τους βοηθήσει αλλά, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν εντοπίστηκε κάποιο αξιόλογο στοιχείο.

Την ίδια στιγμή η άρση τηλεφωνικού απορρήτου τις επίμαχες ώρες της εκτέλεσης, αλλά και πριν από αυτή, είναι μια ακόμα ενέργεια που θα κάνουν οι διωκτικές αρχές προκειμένου να φτάσουν στο σημείο να «κατεβάσουν» την κουκούλα των εκτελεστών. «Σε αυτό το σημείο δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για το αποτέλεσμα της “σάρωσης” αλλά είναι μια κίνηση που θα γίνει ώστε να συνδυαστεί και με άλλα στοιχεία που θα βρούμε».

Τις επόμενες μέρες η σύζυγος του 44χρονου Βαγγέλη Ζαμπούνη, και μετά την κηδεία του, αναμένεται να καταθέσει στο τμήμα Ανθρωποκτονιών σε μια προσπάθεια να μάθουν οι Αρχές αν της είχε εκμυστηρευτεί κάποιον φόβο του ή η ίδια είχε αντιληφθεί ότι υπήρχε κάποιο θέμα που απασχολούσε πιο έντονα τον πατέρα των τριών ανήλικων παιδιών της.

«Με το ποινικό παρελθόν που είχε το θύμα της εκτέλεσης είναι πολύ πιθανό να έχει περισσότερα από ένα ανοιχτά “μέτωπα” και θα πρέπει να εξετάσουμε ποιο απ’ όλα θα μπορούσε να πραγματοποιήσει μια τέτοια εκτέλεση» λέει αστυνομικός που ασχολείται με την υπόθεση.

Τέλος, όπως έγινε γνωστό, κατά την διάρκεια του 2023 στελέχη της Οικονομικής Αστυνομίας αλλά και του υπουργείου Οικονομικών είχαν κάνει ελέγχους στα πρατήρια καυσίμων που φέρεται να ήλεγχε ο 44χρονος και διαπιστώθηκαν φορολογικές παραβάσεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ο Μισέλ μόνο για βοηθός κομμωτή κάνει, ουστ κοπριά.

Comments are closed.