“ΜΠΟΝΤΙΓΚΑΡΝΤ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΗΓΑΙΝΟΦΕΡΝΕΙ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ΓΙΑ ΓΟΥΣΤΑ, Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΤ. ΙΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΥΣ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗ. ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΧΑΚΗ. ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑΜΕΙΟ”. ΒΑΡΙΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ ΣΤΟ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Η διαφθορά στο αστυνομικό σώμα λαμβάνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Και ουδείς μπορεί να τη σταματήσει, γιατί είναι όλοι τους άχρηστοι. Ο διοικητής του Α.Τ Ίου που συνελήφθη να τα παίρνει (30.000 από καταστηματάρχη), σωματοφύλακας του γιόκα. Του υιού του Κυριάκου. Γίνεται; Ναι, όλα γίνονται.

Παρακολουθήστε την εκπομπή στον παρακάτω σύνδεσμο και τις αποκαλύψεις που έγιναν από τον Στέφανο Χίο:

 

Εν των μεταξύ, σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο δελτίο, ο διοικητής  που συνελήφθη την Πέμπτη για χρηματισμό (με 30.000 ευρώ) από καταστηματάρχες του νησιού, είχε θεωρηθεί ύποπτος κι υπήρχαν καταγγελίες σε βάρος του για παρόμοιες μεθοδεύσεις του -προ τριετίας- στην Μύκονο. Μάλιστα τότε είχε απομακρυνθεί από το νησί κι είχε αποφασισθεί η δυσμενής μετάθεσή του σε άλλη υπηρεσία. Αρχικά είχε τοποθετηθεί σε αστυνομική υπηρεσία μικρού νησιού της επονομαζόμενης «άγονης γραμμής». Όμως φαίνεται ότι υπήρξε άνωθεν παρέμβαση από αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ υπευθύνου φρουράς υψηλών προσώπων (Μαξίμου και οδός Χίου) ώστε να επιστρέψει στην Μύκονο.

Κι αυτό με το δεδομένο ότι ο συλληφθείς, λόγω της στήριξής του από τον προαναφερόμενο αξιωματικό πολλές φορές λειτουργούσε κι ως συνοδός ασφαλείας VIP στο νησί των Ανέμων. Δηλαδή έλυνε κι έδενε με τις ευλογίες του πρωθυπουργού και της αυλής του. Ένας από τους κυρίους που τον κάλυπταν, είναι δίπλα στον ίδιο τον πρωθυπουργό.

 

Ακολούθως υπήρξε «συμβιβασμός», λόγω της άρνησης υπευθύνων της λεωφόρου Κατεχάκη να επανέλθει στην Μύκονο. Κι έτσι αποφασίστηκε να αναλάβει την θέση του διοικητή στο εν λόγω νησί όπου και συνελήφθη για δωροληψία από  έρευνες της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ.

Έντονο παρασκήνιο

Όπως σημειώνεται στο σχετικό ενημερωτικό έγγραφο της ΕΛ.ΑΣ «στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων και δεδομένων, με την εφαρμογή ειδικών ανακριτικών τεχνικών, προέκυψε ότι ο ιδιώτης προσέγγιζε, ως μεσολαβητής του αξιωματικού, επιχειρηματίες του νησιού και ζητούσε -30.000 ευρώ για κάθε τουριστική περίοδο, ώστε να μην βεβαιώνονται παραβάσεις στα καταστήματα τους.

Στη συνέχεια ειδικό κλιμάκιο αστυνομικών της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων πραγματοποίησε επιτόπια προανακριτική έρευνα στο νησί, στο πλαίσιο της οποίας εντοπίστηκε θύμα της παράνομης δράσης του αξιωματικού, από την οποία είχε απαιτηθεί το ποσό των 30.000 ευρώ. Ακολούθησε αστυνομική επιχείρηση κατά την οποία η καταγγέλλουσα σε προγραμματισμένο ραντεβού παρέδωσες τον ιδιώτη προσημειωμένο το χρηματικό ποσό των -30.000- ευρώ, το οποίο σε δεύτερο χρόνο παρέλαβε ο αξιωματικός, από επαγγελματικό χώρο του ιδιώτη.

Κατά την έξοδο του από τον χώρο ο αξιωματικός ακινητοποιήθηκε και σε σωματική έρευνα βρέθηκε και κατασχέθηκε το προσημειωθέν χρηματικό ποσό. Από την περαιτέρω έρευνα της υπόθεσης, προέκυψε ότι τον Μάιο του 2023, ο αξιωματικός απαίτησε και έλαβε μέσω του ιδιώτη, το χρηματικό ποσό των -1.000- ευρώ από ιδιοκτήτη ξενοδοχείου του νησιού, προκειμένου να μην προβεί σε αστυνομικό έλεγχο κατά τη διάρκεια οικοδομικών εργασιών που πραγματοποιούνταν στο ξενοδοχείο».

Με στελέχη των αρχών ασφαλείας να αναφέρουν ότι υπάρχει έντονο παρασκήνιο γύρω από την υπηρεσιακή πορεία του συλληφθέντα , τις πολυετείς υποψίες που υπήρχαν για την δράση του και την στήριξη της οποίας φέρεται να τύχαινε από άλλους ένστολους που κατείχαν σημαντικές θέσεις. Το Μαξίμου γνωρίζει. Ας μας απαντήσει.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Χτύπα Στέφανε τα λαμόγια της Καμόρας του μιζοτάκη του παιδέρα

  2. Τόση μεγάλη διαφθορά στην Ελλάδα, και οι Έλληνες ελπίζουν ή νόμιζαν ότι ο Μητσοτάκης θα τακτοποιήσει την χώρα.
    Αφού ο ίδιος ο Μητσοτάκης δεν αντιλαμβάνεται πόσο επικίνδυνος είναι ένας τέτοιος Αστυνομικός, να είναι φρουρός του παιδιού του, είναι άχρηστος και ως πατέρας.

  3. 11 ιδ.αστυνομικούς πληρώνει ο βδελοπουλος από την τσέπη του, έτσι λέει ο Άρης στο δελτίο, και μετά ξύπνησε? Όλοι τελικά μας περνάνε για ζώα ε SPINO???. Είναι πολλά τα λεφτά Άρη; Δεν μας έχεις εξηγήσει όμως ποιος βάζει τον μαμωνα και γιατί, και άσε ότι πληρώνει από την τσέπη του;;; Τελικά είναι μεγάλος πατριώτης? Ε αρηηηηηηηηη!

  4. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΞΑΝΘΙΕΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΝΑ ΘΡΕΨΟΥΜΕ

  5. Κτ ανάλογο δεν είπαν και για κάποιον σε αρχηγό επιτελείου; ότι καποιος χαλιφης στη θέση του χαλίφη κανονίζει μεταθέσεις όπως τον βολεύει; διαπλοκή μυρίζει όπως κιεδω

  6. Εκλογές 2023..σε εκλογικό κέντρο με 665 εγγεγραμενους περίμεναν 240 γτ οι υπόλοιποι είχαν πεθάνει αλλά τλκ ψήφισαν 386..ερχοντουσαν με 3 4 ταυτότητες οι ίδιοι..μουγκα όμως όλοι για να βγάλουν το ζαβό…ολα είναι συκε!!!!!

  7. Κλέφτες απατεώνες ,πολιτικοι, δημόσιοι υπαλλήλου, δημοσιογράφοι,κάθε λογής καρύδι στην Ελλάδα της Δημοκρατίας, ένα Βαθύ κρατος που δεν έχει πάτο…..
    ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ : δεν είδα, δεν ξέρω δεν άκουσα, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ’:Θα τα βάλουμε με όλους, με τους “μεγάλους” θα φτιαξουμε επιτελικό κρατος με διαφάνεια με κοινωνική στήριξη με αλληλεγγύη θα κατάπολεμησουμε την διαφθορά κτλ….. Πέρασε ήδη μια 4ετια
    τους κλασατε τα π@π@ρι@ ….
    Έχει πολλή σανό ακόμα για τα πρόβατα…

  8. Βγήκε ο …Τζανάκης και είπε ότι ανησυχεί για τον κορονοιό! Μιλάμε η χώρα κάηκε, η Θεσσαλία εξαφανίστηκε από τον χάρτη, οι γκέι θα κάνουν κουμάντο και θα υιοθετούν παιδιά, το χρέος είναι 400 δις και ο ακαταδίωκτος Τζανάκης ασχολείται με τον κοροιδοιό και όχι με τους θανάτους από αυτούς που μπόλιασαν χωρίς να το θέλουν κάποιοι γιατί εκβιάστηκαν! Άρχων οφικιάλιε με το φανελάκι, που εξαφανίστηκες που μέχρι και η Παγώνη είπε ότι δεν έπρεπε να τους βάζατε όλους θύματα κοροιδοιού;

  9. να παραγγείλω παρακαλώ:θα ηθελα 15 κιλα γιαουρτι και 24 κιλα ντοματες και 80 αυγα….

  10. Στέφανε ξεπάστρεψε τα πουστροκαθάρματα, το έθνος των Ελλήνων θα τους κρεμάσει, Ηλία σε στηρίζουμε, όσα χρόνια κι αν χρειαστούν.

  11. Στέφανε φτάνουν οι αναλύσεις. Βγες μπροστά με Ηλία και Μπέτυ για να γίνει Ελληνικός ο Δήμος Αθηναίων. Ο Ηλίας είπε για απελάσεις και σφράγισμα τζαμιών. Βγες μπροστά με Ηλία για να φανεί ότι τον Μπακογιάννη τον στηρίζει ο Ανταρσύα και οι λαθρομετανάστες γιατί μαζί ψήφισαν να μην έχει διαφημιστικά περίπτερα ο Ηλίας! Και να έχει ο Ανταρσύα που θέλει ανοιχτά σύνορα και βρίζει την Ελλάδα για το ναυάγιο στα διεθνή ύδατα έξω από την Πύλο και δεν βρίζει τους δουλέμπορους! Είναι η ώρα της αναμέτρησης Ελλήνων και ανθελλήνων. Στέφανε, σε ικετεύουμε, κατέβα με Ηλία γιατί σε αγαπάμε γιατί θα μπορούσες να γίνεις Πρωτοσσλτε και δεν έγινες. Όπως ο Ηλίας δεν έγινε Βοριδοπλευρογεωργιάδης που μέχρι τζαμί δέχθηκαν! Σε ικετεύουμε, κατέβα με Ηλία Στέφανε παλικάρι.

    1. Για να γινει αυτο που λες φιλε θα πρεπει να παρει αδεια……απο τον Βελοπουλο αφου τον εχει φατσα καρτα καθε μερα στο καναλι του Μαλλον και αυτο παει στο καλαθι οπως και αλλα!!!!!!!!!!!

  12. Ο Κασσελακης, ο Κασσελακης, ο Κασσελακης. Αλλά θέματα, αλλά προβλήματα δεν εχουμε; Τι είναι αυτό το κακο πια, όλοι να ασχολούνται με έναν λουσερ. Έλεος πια. Μόνο ειδήσεις δεν βλέπουμε εδώ στην Ελλάδα. Πρέπει να βλέπουμε ξένα κανάλια για να ενημερωνόμαστε τι γίνεται στον κόσμο.

    1. Μα να, ένας Kασσελάκης άγνωστος μέχρι χθες στους ¨Ελληνες της Ελλάδος παρά ταύτα ο τοιούτος αυτοαποκαλείται εκπρόσωπος των ομογενων της Αμερικής, δηλαδή, ποιών ομογενών? Αυτών που ρίξανε μαύρη πέτρα πίσω τους και δεν έχει πατήσει το πόδι τους ξανά στην Ελλάδα γιατί δεν έχουν λεφτά ούτε για εισητήρια ή τα εκατομμυριούχα φιλαράκια της μαμάς και του μπαμπά που τον στείλανε σιαδώ πακέτο συστημένο? Πριν λίγους μήνες έγραφε σε μια ΑθηναΪκή εφημερίδα στα Αγγλικά ότι γνωρίζει τον Μητσοτάκη από το 2012 και ότι του τρέφει μεγάλο σεβασμό. Δηλαδή, αυτός όταν ήταν 24 χρονών στην Αμερική, είχε σχέση με κοπέλα πέντε χρόνια, ο νους του ήταν στον Μητσοτάκη? Τι να πει κανείς? Αυτός πάει να τρελάνει τον κόσμο.

  13. Ποιος τολμά να αμφισβητήσει το ρεπορτάζ του κυρίου Χίου;
    Ειδήσεις γραμμένες με αίμα.

  14. Στέφανε ο κύριος Κασελάκης θα γίνει ο αυριανός πρωθυπουργός της Ελλάδας??? ποια η γνώμη σου???

  15. Χαχαχα!!!, έχετε δίκιο κύριε Σπίνο, οι τρελοί θα τρελάνουν τους λογικούς. Πότε θα γλιττώσουμε από όλους αυτούς τους ψεύτες.

Comments are closed.