ΜΠΛΟΚΑΡΕ Η ΕΛ.ΑΣ. ΤΗ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ! ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ! ΑΝΑΨΑΝ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
mploko_ellas2

Νέα ένταση επικράτησε νωρίτερα μεταξύ αστυνομικών και των αγροτών που είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν και να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους μέχρι η κυβέρνηση να πραγματοποιήσει τα αιτήματά τους.

Δείτε βίντεο:

Περίπου 40 αγρότες από την Χαλκιδική ξεκίνησαν στις 9 το πρωί από τον κόμβο των Μουδανιών πορεία με τα τρακτέρ τους με στόχο να πάνε στο Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης και να επιδώσουν ψήφισμα με τα αιτήματά τους. Οι αγρότες της Χαλκιδικής ανησυχούν κυρίως για τις αποζημιώσεις για την ακαρπία της πράσινης ελιάς  που αγγίζει -σύμφωνα με έρευνα του ΑΠΘ- το 90%.

Ωστόσο, στην εθνική Θεσσαλονίκης – Μουδανιών, στην περιοχή Λάκκωμα οι αστυνομικοί είχαν στήσει μπλόκο με κλούβα με αποτέλεσμα να μην τους αφήσουν να προχωρήσουν.

Τα τρακτέρ έκλεισαν αρχικά και τους δύο άξονες της οδού, προκαλώντας την διακοπή της κυκλοφορίας.

«Μας σταμάτησαν στο ύψος του Λακκώματος και μας είπαν ότι αν θέλουμε να παραδώσουμε το ψήφισμα στο Υπουργείο, θα πρέπει να πάμε με τα αυτοκίνητά μας και δίχως τρακτέρ. Έτσι, προχωρήσαμε ολοκληρωτικό αποκλεισμό της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Μουδανιών», είπε στο grtimes.gr ο πρόεδρος Αγροτικού Συλλόγου Ορμύλιας, Χρήστος Τσιπέλης.

Ωστόσο, οι αγρότες δεν το έβαλαν κάτω και άνοιξαν τα κάγκελα που είχαν τοποθετηθεί στην εθνική οδό και βρέθηκαν με τα οχήματά τους στα χωράφια επιθυμώντας να συνεχίσουν την πορεία τους!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΚΙΣΟΥΝ ΚΑΝΑ ΚΑΛΣΟΝ……ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΑ ΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΜΠΕΙ Ο ΜΑΡΤΗΣ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΝΑΙ ΚΑΝΑ ΞΕΡΟΚΟΜΜΑΤΟ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ Η ΕΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ ΠΟΥ ΕΒΑΖΕ ΤΑ ΜΑΤ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΙΖΟΥΝ ΤΑ ΛΑΣΤΗΧΑ………….

  2. Πρώτα σκότωμα τους μπάτσους και μετά τους πολιτικους μεχρι τα τρισέγγονα τους

  3. Που πας με 40 τρακτέρ, τόσα πηγαίνουν για να πιουν καφέ στα χωριά το πρωί.
    Αν δεν είναι 40 χιλιάδες με πορεία προς τα νότια, δεν πας πουθενά.
    Ποιο Μακεδονίας και Θράκης, σαν υποκατάστημα με ρούχα μου θυμίζει….

  4. Το εχουμε ξαναδει το εργο πολλες φορες.
    Θα τους γραψει στ@ της η Κουλα και θα ξαναγυρισουν πισω στις τρυπες τους.
    Κι αν επιμεινουν θα φανε καμποσο ξυλο απ’τα ματ και θα ληξει το πανηγυρι.
    Καλα να παθετε ζωντοβολα,ψηφισατε τη Μαφια,τωρα θα υποστειτε τις συνεπειες.

  5. Τόσα χρόνια ξέρουν καλά τι έκαναν τα 300 πολιτικά κοπρόσκυλα, εχουν μαντρώσει τα πρόβατα σε δύό μαντρια, ότι και να κάνουν τώρα είναι αργά? Φύγε εσύ, έλα εσύ? έτσι έχουν καταντήσει η ραγιάδες από μόνοι τους, δηλαδή κοματοσκυλα στον κάθε πολιτικό απατεώνα? Το φτιάξανε καλά το σύστημα μεταξύ τους, για να μην μπορεί κανείς να τούς ενοχλεί; Όλα είναι αγορασμένα από το πολιτικό σύστημα???? Μόνο μία επανάσταση θα μας έσωζε, αλλά από ποιον;;;???;;; Αφού τα πολιτικά γραφεία σε καθημερινή βάση είναι γεμάτα από ραγιάδες!??????

  6. Όταν ψήφιζαν Κούλη τι περίμεναν;;;;;; Πως θα γίνουμε Ελβετία;;;; Πως θα τους κεράσει και περγαμόντο η Κούλα;;;;; Καλά να πάθουν! 41% πήρε η Κούλα!!! Τώρα να την λουστούν κι αυτοί!

  7. Τα κοπρόσκυλα του μιζοτάκη,δεν αφήνουν κανέναν να διαμαρτυρηθεί για την χούντα που ζούμε,σκατά στο κωλόσογο

  8. Καλα το ξερουμε το εργο ή θα διαμαρτηρηθουν ηρεμα σαν ησυχα παιδακια και η κουλα θα τους γραψει στα αχαμνα της ή αν ενοχλησουν θα φανε ξυλο και θα γυρισουν πισω σαν βρεγμενες γατες

  9. Με 40 τρακτέρ δεν πας πουθενα. Οι όλοι έξω η καθίστε στα χωράφια σας.

  10. Πάμε παιδιά…ή τώρα ή ποτέ!δεν πάει άλλο!

  11. Τι 40 αγρότες και μαλακίες ρε. Θα τους κλασετε μια μάντρα εκεί στο Μαξίμου. Σας παίζει και εσάς για πλάκα ο Κούλης. Όταν οι πλειοψηφίες είναι βολεμενοι χρόνια τώρα για να γίνει κάτι χρειάζονται σε βάθος ανακατατάξεις. Καλά κρασιά.

  12. εδώ ο κόσμος κάιγεται και το νιμου χτενίζεται

  13. ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΙΑΣΟ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΝΟΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ!!!!! ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΦΙΑΛΤΗ ΙΟΥΔΑ ΙΣΚΑΡΙΩΤΗ ΕΒΡΑΙΟΣΚΥΛΟ ΜΑΣΩΝΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΤΗ ΝΤΟΡΑ ΠΗΡΕΣ ΠΡΟΔΟΤΑΡΙΟ!!!!!
    ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΟ ΓΟΥΔΗ!!!!!!!

Comments are closed.