ΜΠΛΙΑΧ! H αηδιαστική νέα μόδα των παιδιών στην Ισπανία έχει κάνει τις πισίνες… ακατάλληλες

Κοινοποίηση:
shutterstock_199310732

Τα ισπανικά μέσα έχουν βουίξει από ένα καινούριο trend που έχει κατακλύσει τη χώρα και θέλει τα πιτσιρίκια να αφοδεύουν στις δημόσιες πισίνες ξενοδοχείων και πάρκων αναψυχής.

Όπως μεταδίδει χαρακτηριστικά το El Periodico Mediterraneo, πολλές πισίνες στη Βαλένθια υποχρεώθηκαν να κλείσουν, με το προσωπικό να τρέχει να διαχειριστεί την άβολη κατάσταση με το μολυσμένο νερό.

Το φαινόμενο προκλήθηκε από άλλη μια εφηβική πρόκληση, αυτή τη φορά αν τολμάς να τα κάνεις σε πισίνα (Hacer Caca). Η οποία προκαλεί τα παιδιά είτε να αφοδεύσουν κατευθείαν μέσα στο νερό είτε, ακόμα χειρότερα ίσως, να τα κάνουν σε μια σακούλα και να την αδειάσουν κατόπιν στην πισίνα. Τα παιδιά μοιράζονται κατόπιν τα κατορθώματά τους online.

Δύσκολο καλοκαίρι για τους Ισπανούς…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Σκαστε ρε ηλιθιοι ουγκανοι μια χαρα τα παιδια σημερα,αντιθετως θα ελεγα ότι εσεις εισαστε η χειροτερη σαβουρα που υπαρχει στον κοσμο,αιντε πιθικοναζιδια!!!!

  2. Δεν έχουν ενδιαφέροντα…Ο κόσμος τους είναι 5- 6 ίντσες… έχουν κάψει εγκέφαλο..έχουν ράψει το κινητό στο ένα χέρι.. οπότε μόνο να χεσουν μπορούν…

  3. Να τους βάλουν να τα φάνε, να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος.

  4. Χωστε τους ενα αγγουρι στον κ@λο, γιατι οσο παιρνουν τα χρονια οι νεες γενιες απ’ οτι φαινεται ειναι και πιο αρρωστημενες!!!!!!!! Δεν παμε καλα!!!!!!! Δεν βλεπετε την αηδια με τα τατουαζ!!!!!!!!

Comments are closed.