ΜΠΑΤΣΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΔΕΡΝΟΥΝ ΣΑΝ ΣΚΥΛΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ. ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΘΕΛΕΤΕ; ΠΑΡΤΕ ΤΗ- ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Τραγικές εικόνες έξω από το ξενοδοχείο «ΑΙΟΛΙΣ»στην Καστοριά όπου λίγο πριν έληξε η διαδικασία κατάσχεσης με πρωτόγνωρο τρόπο για την περιοχή.

Μεγάλη αστυνομική δύναμη έξω από το ξενοδοχείο στην πόλη της Καστοριάς. Δικαστικός επιμελητής ξεκίνησε τη διαδικασία κατάσχεσης του ξενοδοχείου. ‘Όπως μας ανέφεραν οι ιδιοκτήτες εκκρεμεί ακόμα η υπόθεση τους.

Στο σημείο έχει έρθει και ασθενοφόρο σε περίπτωση που χρειαστεί να βγάλουν σηκωτό τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου.

Οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

70 Σχόλια

  1. Βάρα ηλίθιε μπάτσε,όταν πρόκειται για εγκληματίες αλλοδαπούς,εκεί κότες.Μόνο εκεί που σας παίρνει.Ο κόσμος σας βλέπει στο δρόμο και σας φτύνει,καλή ξαφνικίτιδα σας εύχομαι

  2. ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΡΕ ΚΙΟΤΗΔΕΣ;;;;

    ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ (ΜΠΑΤΣΟΙ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΕΠΙΜΕΛΗΤΕΣ, ΚΛΠ) ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ;;;; ΣΤΟΝ ΑΡΗ;;;; ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΝ;;;; ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ;;;;

    ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ!!!!

  3. χτεσ το βραδι σε ακτινα 50 μετρων απο το σπιτι μου,,,
    εσπασαν 2 μαγαζια και 1 αυτοκινητο…
    τον διοικητη τον εχω βγαλει σεντρα ηδη μια φορα!!!
    μαζευω στοιχεια να το ξανακανω οργανωμενα!!!

  4. Ας κάνουν μετά αναλύσεις γιατί είμαστε φασίστες…

  5. Οι μνημονιακοι, οι εμβολιασμενοι, οι υπέρ των πλειστηριασμών, οι υπέρ της αστυνομικής βίας αν τους ρωτήσεις στην συντριπτική πλειοψηφία τους είναι στο μαντρί της ΝΔ. Όχι ότι στα άλλα κόμματα δε υπάρχουν αλλά εδώ μιλάμε για 80%.

  6. Καλά κάνουν…ποιοι ψηφίζουν αυτά τα τομάρια που είναι στην βουλή….ποιοι??τα νοσοκομεία δεν έχουν γιατρούς και μηχανήματα….τα ματ όμως έχουν τα πάντα, επιγονατιδες,θωρακες,κλοπ,βόμβες,αέρια,πιστόλια,κράνη,αυρες κλπ ολα αυτα γιατί αν κάποιος αντίδραση τον γαμουν…δικτατορία νέας τάξης!!!

  7. Βλακες νεοέλληνες ραγιάδες θα είστε θα μια ζωή, εσείς που είστε υπέρ των πληστηριασμων είστε σίγουρα και υπέρ των εμβολίων κτλ δηλαδή λοβοτομημενα πρόβατα, από τα πρωτα πρόβατα που θα πάνε στην σφαγή..
    Ραγιάδες Τούρκοσποροι

  8. ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ….ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑΚΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΦΑΓΑΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ …
    ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ !!!!!!!!!!!!!!!
    ΡΕΜΑΛΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!

  9. Δεν λυπάμαι κανένα, ειδικά εκεί στην Καστοριά. 50 τις εκατό πήρε ο Μητσοτάκης στις εκλογές. Ας πρόσεχαν…

  10. Ας μην έπαιρνες δάνεια και ας τα ξεχρεωνες όπως συμφωνήσατε. Αλλά τι περίμενες, η νοοτροπία του Έλληνα “επιχειρηματια” ανέκαθεν ήταν το “ότι αρπάξει ο κωλος μας”. Οι άλλοι που φωνάζουν γύρω γύρω… γιατί “συμπασχουν” ;; Η μυρίστηκαν ότι έρχεται και η σειρά τους;

    1. ανακεφαλαιοποίηση 50 δις για τους νομιμους τοκογλυφους πληρωσε ο ελληνικος λαος. Τα λεφτα τους τα πηραν με το παραπανω. Δεν χρωσταμε μας χρωστανε. Μονο ενας ανθελληνας στηριζει τα ξενα fund και οχι τον φτωχευμενο και εξαθλιωμενο ( απο τις κυβερνησεις του) ελληνα.

  11. Στις προσεχείς εκλογές, για την υπεράσπιση της περιουσίας σου, ψήφισε Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ! Όλοι οι άλλοι έχουν προσκυνήσει τους τοκογλύφους.

    1. Τώρα μάλιστα, σώθηκες με τους “ΕΛΛΗΝΕΣ”. Όλοι τα ίδια σκατα είναι.

  12. αριστεροΜΠΑΤΑΧΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΔΩΣΤΟΥΣ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑΑΑ ΡΕΕ!!!
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΛΕΝΤΑΓΑΝ !!!!
    ΟΧΙ.
    ΔΕ ΤΑ ΕΦΑΓΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.
    ΞΥΛΟ-ΓΚΛΟΜΠ-ΚΛΩΤΣΙΑ-ΞΥΛΟ
    ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΝΔΡΕΑΣ ΣΑΣ ΞΑΝΑ !!!! χαχαχα
    *ΑΝ ΝΙΚΗΣΕΙ ΒΕΒΑΙΑ.

  13. ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ , και πολύ καλά κάνουν. Οσο τα γίδια – πρόβατα (συγνωμη απο τα πραγματικά ζώα), ΔΕΝ ξυπνάνε κ ψηφίζουν ΝΔ και Τσιπρο-πασοκο-κιναλ , έτσι θα είναι , φούλ στη δημοκρατία και στην ισονομία.

  14. Μαρία από το Πευκοφυτο Καστοριάς έλα να ζητήσεις ψήφο…. Ντροπή σου….

  15. Πουτάνες γιοι, κωλομπατσοι ανθέλληνες καθίκια, καρκίνο τομάρια

  16. Γ@ΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ Σ@Σ ΠΟΥΣΤΙΔΕΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΗΣΑΤΕ ΛΟΥΣΤΕΊΤΕ ΤΑ ΤΩΡΑ. ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ.

  17. Οι Τριάκοντα Τύραννοι συνιστούσαν μια ολιγαρχική κατοχική κυβέρνηση τριάντα ατόμων, η οποία διαδέχτηκε την αθηναϊκή δημοκρατία μετά το τέλος του Πελοποννησιακού Πολέμου. Διήρκεσε 8 μήνες, το 404 π.Χ.

  18. ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΟΥΛΗ ΜΕ ΤΑ 2 ΧΕΡΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΠΙΣΩ ΧΑΧΑΧΑΧΑ

  19. 50% δεν του δώσατε στης εκλογές ??????? λουστιτετων τώρα

  20. ΑΙΣΧΟΣ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΛΕΓΑΝΕ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ!!!

  21. Γιατί δεν λέτε καί πόσα λεφτά δανεικά και αγύριστα τσεπωσαν αυτοί που δείχνετε καί τί περιουσία έχουν καί δεν πληρώνουν; Μόνο όσοι δεν δανειστηκαμε ποτέ στην Ελλάδα είμαστε οι ηλίθιοι πού δεν τά μασησαμε καί νά κάνουμε μετά τους καημένους.250 δις χρωστάνε οι μάγκες δανειολήπτες καί οι μάγκες προς την εφορία καί γελάνε είς βάρος όλων των άλλων.Τα μισά να πλήρωναν η Ελλάδα θά ήταν σέ εξαιρετική θέση.

  22. Το μονο σωστο που θεωρω οτι ειχε πει ο……………….εθναρχης καραμανλης.
    ηταν οτι η Ελλαδα ειναι ενα απεραντο τρελοκομειο διοτι αλλιωε δεν δικαιολογειτε η μη αντιδραση μας σε αυτα τα τραγικα που μας σημβαινουν

  23. Η κατοικία είναι κάτι πολύ σημαντικό για τον άνθρωπο από τότε που ζούσε σε σπηλιές. Αφού g@m!$@√ την οικονομία όλα αυτά τα χρόνια οι οσφυοκάμπτες πολιτικοί και οι φίλοι τους, έφτασε η ώρα να g@m!$0u√ και την κοινωνική συνοχή ή αν θέλετε να την αποτελειώσουν. Όλοι σε ενταταλμένη υπηρεσία έβαζαν και από ένα λιθαράκι σε αυτό το έργο. Έτσι το φυτίλι άναψε με τους πλειστηριασμούς εν έτει 2023, μετά από 15 χρόνια οικονομικής ύφεσης και πολλών χρεοκοπιών…Θα βρεθεί λοιπόν “ο τρελός” που δεν έχει να χάσει τίποτα και ο δυναμίτης θα κανεί ΜΠΑΜ…Γιατί μέσα σε όλους αυτούς που κινδυνεύουν τα σπίτια τους, σίγουρα θα υπάρχουν και “τρελοί”. Στατιστική είναι…

  24. Σε λίγο σκάει κ η βόμβα με. Τον μέγα απατεώνα μπιζνεσμαν ΚΟΚΛΩΝΗ που πήρε κ κάτι μύρια από το κράτος επιδότηση για της λαμογιες που κάνει……Αλλος ΣιχαΜενιος…
    αντε τραβάτε κ εκεί να τραβήξετε κάνα βίντεο….. Αααα και να φωναζεται να μην τον συλαβουν γιατί το βράδυ πρέπει να δείτε το just of two of us…. Κατσαπλιαδες Έλληνες σας κλέβουν μέσα στα μάτια σας κ μυαλό κουκούτσι.

    1. ΟΣΟ ΜΠΗΚΕ Ο ΣΙΧΑΜΕΝΙΟΣ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΖΟΥ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΘΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ Η ΠΟΥΣΤΡΑ ΚΟΚΛΟΝΑΙΝΑ.

  25. Τι λες ρε νικολακι. Φτύσει τα μπούτια σου ρε γαλακτομπουρεκο. Οι καραμπίνες δεν θα βγουν. Εχουν ήδη βγει. Σύντομα θα τις ακούσετε.

  26. Μαλακες Ελληνες, καθιστε στους καναπεδες σας.Αλλα μη χαιρεστε, σε λιγο ερχεται και η δικη σας, δικημας σειρα! Αποφαση της ΝΤΠ ειναι μεχρι το 2030 κανενας Ελληνας να μην εχει δικη του περιουσια, ειτε χρωσταει ειτε οχι! Οταν ξυπνησουμε θαναι πολα αργα! Τωρα χρειαζεται αγωνας πριν ειναι οριστικα αργα! Ο πολεμος απο τα σκουλικια τους πολιτικους που μας κυβερνανε με εντολες της ΝΤΠ, ειναι εναντιον ΜΟΝΟ των Ελληνων! Δεν το βλεπετε? Ολα τα μετρα που παιρνουν ειναι εναντιον των Ελληνων.Αφορα κανενα τους λαθρομεταναστες και λοιπούς? ΟΧΙ! Δεν σας λεει τιποτα οτι εχουν ψηφισει ολοι μαζι την καταργηση της λεξεως ΕΛΛΗΝΑΣ και αντι αυτης θα χρησιμοποιειται το ΕΛΛΑΔΙΤΗΣ? Ουτε αυτο μας προβληματιζει? Ενα μενει να κανουμε οολοι μαζι οι Ελληναες.ή ΤΑΝ ή επι ΤΑΣ!

  27. Να πλήρωνε όταν έβγαζε. Όταν έπαιρνε δάνεια. Ο καθένας κάνει κουμάντο στα οικονομικά του. Και λίγα του έκαναν. Δεν έχεις να πληρώσεις; πουλά το. Είτε ΝΔ είτε Ηλίας ειτε Μήτσος. Ο νόμος είναι νόμος.

    1. Δεν έχεις ιδέα ούτε τι λένε οι νόμοι, ούτε πόσο παράνομες είναι οι τράπεζες, ούτε πόσο ηλίθιος είσαι γενικότερα.

  28. Μήπως το “μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι” που λένε τα κουμούνια, δεν είναι και τόσο λάθος;
    Αλλά συγγνώμη γουρούνια, γιατί εσείς έχετε και νοημοσύνη. Οι μπάτσοι απλώς εκτελούν τις εντολές των αφεντικών τους, όποιοι κι αν είναι αυτοί. Τώρα είναι ο εβραιοναζί μιζοδάκις.

  29. Αυτα τα αίσχη ετοιμαζονται να συνεχισουν οι συριζαίοι ,με “αντιπολιτευση” τη Νεα Παιδεραστία … Οσο ο λαος τους ανεχεται,θα προχωρανε ολο και σε χειρότερα.Σημερα παιρνουν το σπιτι του ανθρωπου αυτου,αυριο εχουν σειρα οι επομενοι και οσοι νομιζουν οτι δε θα φτασουν σε αυτους ,ειναι βαθεια νυχτωμενοι. Ακομα και τα τομαρια οι εφοριακοι που σημερα παιζουν το ρολο του ρουφιανου, θα ερθει η ωρα που θα πανε σπιτακια τους,με συνταξη 480 ευρω (οσοι θα εχουν τα χρονια) . Και τοτε δε θα υπαρχει να τους υπερασπιστει κανεις. Οπως και ολο το Δημοσιο και οι Τραπεζες,που θα δουλευουν με κομπιουτερ τα παντα,ηδη το ξεκινησαν με την ψευτοπανδημια.

  30. Kάποτε λέγανε για τον Ηλία οτι άμα βγει θα τους δέρνει. Φάτε τώρα τα γκλοπάκια και μόκο!

  31. Όποιος ψηφίζει λάθος, τρώει το ξύλο πρώτος (κογκολεζικη παροιμία)

  32. Αστυνομία που λειτουργεί μονο για τους Έλληνες επιχειρηματίες οικογενειάρχες αν είσαι απατεώνας και έχεις μαύρο χρήμα η κυβέρνηση σε αγαπάει αν πουλάς ναρκωτικά είσαι ελεύθερος να δολοφονήσεις, Αστυνομία που συναλλάσσεται/συνεργάζεται με την Μαφία, Αστυνομία του Μητσοτάκη!!!
    Τι περιμένατε απο μια κυβέρνηση που βοηθάει αληθινούς ναζιστές φασίστες!!

  33. Καρκίνος σε κάθε μπάτσο. Καταπιεσμένες αδελφές.

  34. Όποιος ψηφίζει ΝΔ και δημοκρατικό τόξο ανοίγει την πόρτα στον διάλο και θα χει αυτά.

  35. μπραβο ρε σαινια συλλαβατε εναν εγκληματια αν ηταν αλλοδαπος λαθρεος θα ζηταγατε και συγνωμη απο πανω να χεσω την δημοκρατια σας και εσας μαζι λαμογια αμ οι αλλοι τα κουρδιστα μπατσακια κατορθωμα κανανε . κουλα με μαθηματικη ακριβεια το πας το θεμα για εμφυλιο υο πορνοκαναλα ομως δεν δειχνουν αυτα τα πλανα

  36. Αφηστε τα Αλβαναρια να σκοτωνουν Ελληνες στις καφετεριες και τους δικους μας βαλτε τους χειροπεδες. Στεφανε αυτο φροντισε να το δει ολη η Ελλαδα , να δουν με τι εχουν να κανουν τα τομαρια

  37. χα χα χα .Που τα τρωγανε τα λεφτα απο τις επιχορηγησεις πριν 20 χρονια ? Μετα αναγκαστηκαν και πηρανε δανεια για να συνεχισουν τη ζωαρα ους. Τωρα ηρθε η ωρα τους . Καλα να παθουν .Να βαλουν μεσα Πακιστανους να μεινουν μεχρι να το πουλησουν σε κανενα Σκοπιανο η Τουρκο. Καλη διασκεδαση.

  38. θα ξαναψηφισουν τους ανθελληνες 100%

  39. Όπως είπε πριν λίγες μέρες ο διευθύνων σύμβουλος της pfizer Μπουρλα ο κοβιντ ηταν μια πρόγευση για το τι θα επακολουθήσει.
    Έπονται και αλλά μέτρα ακόμη πιο δύσκολα εγκλεισμούς πλειστηριασμούς οικονομική εξαθλίωση .
    Δεν ξέρω αν αλλάξει κάτι στο μυαλό του Έλληνα αν δεν στηρίξει τον Ηλία Κασιδιάρη αλλιώς χαθηκαμε .

  40. Αυτη ειναι η αναπτυξη που υποσχοταν ο κουλης αντι να βοηθησει ρπιχειρηματιες στην επαρχια σκορπαει χρηματα για λαθρο χαριζει δανεια σε δικους του και χωνει σε επιχορηγησεις ολο δικους του που βγαζουν λεφτα απο μασκες εμβολια και αλλα Λυπηρα κατασταση Ας βαλουμε μυαλο και με την ψυφο μας να ψοφησουμε οσους μας βλαπτουν και καταστρεφουν την Ελλαδα μαςΝαδιωξουμε τα κορακια απο πανω μας

  41. Αν ο ιδιοκτήτης ήταν Ρομά ή Αλλοδαπός η Αστυνομία θα έκανε τα ίδια….;;;;

    1. Ναι ρε και χειρότερα,,,, τον 16 χρόνο ρομα εν ψυχρό τον καθάρισε ο μπάτσος, όσο για τους αλλοδαπούς όπου τους βρούνε τους πλακώνουν τους φουκαράδες… κόψτε αυτή την καραμέλα δεν πουλάει…

      1. Ξέρω τουλάχιστον 5 Αλβανους που εχουνε βγάλει ενα σωρό μαύρα φράγκα. Δύο απο αυτούς πήρανε γκαράζ σε πολυκατοικία κοψοχρονιά, τα μετατρέψανε σε σπίτια παράνομα, βάλανε καυστήρες, λαδώσανε τους πάντες και τα κάνανε και νόμιμα. Ναι ρε γάμησε τα, τους έχει ξεσκίσει το κράτος τους καημένους. ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ.
        Α ναι και κανείς φραπεδοτσιφτετέλληνας σαν κι εσένα δεν έκανε τπτ για να “μην μπλέξει”. Τέτοιοι είστε ρε βλάκες, τέτοιοι και χειρότεροι. Βλάκα ε βλάκα.

  42. Το ξενοδοχείο σύντομα θα περάσει σε βουλγαροσκοπιανούς ή σε Ισραηλινούς που πλέον μας επιτίθενται αγοράζωντας ακίνητα και δη ξενοδοχεία.

  43. Η Καστοριά πλέον ψηφίζει Ηλία Κασιδιάρη….

  44. Προχτές στην Καστοριά τον χειροκροτουσαν οι Καστοριανοι τον Μητσοτάκη…..

  45. Δεν πρέπει να μείνει κανένας μόνος του σε αυτό!Φτάσαμε στο τέλος!Ως εδώ!Πρέπει να ενωθούμε όλοι και να το σταματήσουμε!Σήμερα ο διπλανός μας,αύριο εμείς!

  46. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΚΥΡΙΑΚΟ!! ΜΠΛΕ ΜΑΡΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ!!! ΣΑΠΙΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝΟΥΣ ΣΤΟ ΞΥΛΟ!!! ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΜΥΑΛΟ!! ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ!!!

  47. Το θέμα είναι πολύ σημαντικό!
    Χρειάζεται ριζική αναδιοργάνωση η αστυνομία και δικλείδες ασφαλείας που δε θέλω τώρα να αναφέρω!
    Εκπαίδευση των αστυνομικών, σεβασμός στους πολίτες και γενικότερη αλλαγή νοοτροπίας.
    Ίσως είναι ένα θέμα που θα συνεχίσει να απασχολεί όχι μόνο στην χώρα μας.
    Χρειάζονται τομές στη χώρα ξεκινώντας από την αστυνομία!

  48. Μπραβο! Να ξαναψηφισετε παλι Νεα Δημοκρατια εκει στην Καστορια! Ζωα ε ζωα!

  49. Στις εκλογές η Καστοριά έδινε 50% στη συμμορία ΝΔ.
    Να τους ξαναψηφίσετε.

  50. Δεν υπάρχει σωτηρία σε αυτόν τον έρμο τόπο, εφόσον σήμερα βγήκε ο άλλος από την Θεσσαλονίκη στην εκπομπή του Σ.Χιου και είπε ότι ο “πατσας” Καραμανλής ήταν καλός και τέτοιες μακακιες,( και νέος άνθρωπος) για ποία σωτηρία να μιλάμε!!!????

  51. Ότι ακριβώς έκαναν στην κατοχή οι ψευτοδεξιοί ψευτοπατριώτες.
    Πλιάτσικο.
    Αυτό χουν μάθει να κάνουν μια ζωή και να σας πουλάνε πατριωτισμό με την οκκά επειδή είστε τελείως ηλίθιοι νεοελληναράδες.
    Σας έλεγαν πως θα σας πάρουν τα σπίτια και τις επιχειρήσεις οι κουμουνιστές και τελικά σας τα παίρνουν οι Πάτσηδες της ΝΔ και οι Μητσοτάκηδες που δουλεύουν για τα Funds.
    Φτώχεια και δυστυχία σας έχει φέρει η συμμορία ΝΔ και οι Μητσοτάκηδες και εσείς νεοελληναράδες τους ψηφίζετε ακόμα για το ρουσφέτι το βόλεμα και το διορισμό.
    Εξαγορασμένος λαός είστε νεοελληναράδες που σας κυβερνούν συμμορίες.
    Ο Καρατζαφέρης δήλωσε πριν λίγες μέρες ως λαγός των Μητσοτάκηδων πως πρέπει να τα βρούμε με την Τουρκία γιατί κανείς δεν θέλει να χάσει το παιδί του σε πόλεμο.
    Γύρω γύρω σας την φέρνουν την συνεκμετάλευση με τους Τούρκους.
    Σας τα έλεγα εδώ και καιρό πως στη Γερμανία γίνονται αυτές οι συζητήσεις και πως ο Μητσοτάκης ζήτησε από τους Γερμανούς μεσολάβηση για να τα βρούνε με την Τουρκία για συνεκμετάλευση αποστρατικοποίηση νήσων κτλ.
    Σας πουλούσε πατριωτισμό με την οκκά η συμμορία ΝΔ και οι Μητσοτάκηδες αλλά στην πραγματικότητα ήταν πατριδοκάπηλοι και απατεώνες που λυμαίνονται τη χώρα μια ζωή.

  52. Δεν υπάρχει σωτηρία σε αυτόν τον έρμο τόπο, εφόσον σήμερα βγήκε ο άλλος στην εκπομπή του Σ.Χιου και είπε ότι ο “πατσας” Καραμανλής ήταν καλός και τέτοιες μακακιες,( και νέος άνθρωπος) για ποία σωτηρία να μιλάμε!!!????

  53. Αντί η αστυνομία να κυνηγάει δολοφόνους και συμμορίες που αλωνίζουν και να είναι στα σύνορα να τα φυλάει, συμπεριφέρεται με τέτοιο τρόπο σε έναν άνθρωπο που χρωστάει. Και μην πει κανένας για πλειστηριασμούς, γιατί οι πλειστηριασμοί πρέπει να ξεκινήσουν από τους μιζαδόρους και βιαστές του τάχα συνταγματικού τόξου που τα κόμματα τους χρωστάνε 1 δις όλα μαζί. Αυτά φανερά και αγύριστα, άμα βάλουμε και τις μίζες, τότε θα εξηγηθούν τα 400 δις του χρέους που όταν υποτίθεται είχαμε χρεοκοπήσει το 2010 ήταν 280 δις! Ξύπνα Έλληνα και πολέμα για την πατρίδα σου και για τα παιδιά σου. Οργάνωση και αντίσταση τώρα με πατριωτικά κόμματα, όχι τους αριστερούς του συστήματος.

  54. ΜΠΑΤΣΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΔΕΡΝΟΥΝ ΣΑΝ ΣΚΥΛΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ. ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΘΕΛΕΤΕ; ΠΑΡΤΕ ΤΗ- ΒΙΝΤΕΟ…Στέφανε, αυτό το βίντεο που παίζεις στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ, είναι από την έξωση πατέρα 4 παιδιών στην Καστοριά…Όχι από πλειστηριασμό…

  55. Η Καστοριά πάντα έδινε πάνω από 50% στη συμμορία ΝΔ.
    Θα σας έπαιρναν τα σπίτια και τις επιχειρήσεις οι κουμουνιστές έτσι σας έλεγαν και τελικά σας τα παίρνει η ΝΔ και οι Πάτσηδες.

    1. Αυτό ήθελα να γράψω με πρόλαβες φίλε μου. Οι κολλημένοι δεν εννοούν να καταλάβουν με τίποτα ότι εν έτει 2023 υπάρχουν μόνο δύο κατηγορίες ανθρώπων οι βολεμενοι με τον οποιοδήποτε τρόπο απ’τη μια και οι βιοπαλαιστές οικογενειάρχες απ’την άλλη. Αλλά δυστυχώς τα μυαλά τους έχουν μείνει ακόμα στον εμφύλιο. Αν τον βγάλουν και 2η τετραετία θα γελάω όταν θα τους παίρνει και τα σωβρακα.

  56. Οι πραιτωριανοί στο θεάρεστο- και το μοναδικό- έργο τους.

  57. Στον κοβιντ υπακουσατε σαν ζώα και τρέχατε να τρυπηθείτε, μήπως δεν σας αφησουν να πάτε την κοιλιά σας στην ταβέρνα.
    Τώρα που σας αρπαζουν τα σπίτια και τις περιουσιες σας, να δω ποσο ιδρυματοποιημένοι εξακολουθείτε να είστε.
    Έλεος ξυπνήστε ηλίθιες γενιές του νίτρο και του κλικ!

    1. Σωστός. Αλλά δεν ξυπνάνε, ανάποδα να τους κρεμάσουν το κόμμα και ο Κούλης πάνω απ’όλα. Μιλάμε για τούβλα.

Comments are closed.