ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΜΠΟΥΜ! “Ο Αντετοκούνμπο δεν είναι Έλληνας, είναι Νιγηριανός” (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
Giannis-Antetokounmpo

Πολλά έχουν γραφτεί από το πρωί για τον Αντετοκούνμπο.

Κέρδισε τον τίτλο του καλύτερου παίκτη στο NBA και όλοι μιλούν για αυτόν.

Υπάρχουν όμως και αυτοί που λένε πως ο “Giannis” δεν είναι Έλληνας αλλά  Νιγηριανός!

Ένας από αυτούς, είναι ο Μασάι Ουτζίρι. Δεν είναι τυχαίο πρόσωπο! Είναι ο πρόεδρος των πρωταθλητών του ΝBA Τορόντο Ράπτορς!

Δέχθηκε λοιπόν μία ερώτηση για τη βράβευση του Γιάννη Αντετοκούνμπο ως φετινού MVP στο ΝΒΑ και υποστήριξε πως ο ηγέτης των Μπακς δεν είναι Έλληνας, αλλά Νιγηριανός. «Να με συγχωρήσετε, αλλά ο Γιάννης δεν είναι Έλληνας, είναι Νιγηριανός», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μασάι Ουτζίρι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ιστορία του Ουτζίρι είναι παρόμοια με τον «Greek Freak», καθώς είναι γεννημένος στην Αγγλία από Νιγηριανούς γονείς.

Δείτε και το σχετικό tweet:

twitt

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Αφού δεν ντρεπόμασθε…

    Οδηγήσαμε 2 γενεές Ελληνικής νεολαίας στις καφετέριες, τον φραπέ (και άλλα χειρώτερα) και στην άρνηση για αγώνα για την ζωή και την Πατρίδα τους και (νομίσαμε ότι) βρήκαμε άλλοθι στον… “Έλληνα” Αντετοκούμπο. Η οκνηρία, η γελοιότητα και η ξεφτύλα σε όλο τους το μεγαλείο!!! Ο Αντετοκούμπο ότι κάνει, το κάνει πάρα πολύ καλά και εύγε του, αυτό όμως δεν τον κάνει Έλληνα…

  2. Ειμαστε με τα καλα μας από που κι ως που είναι Ελληνας,επειδη γεννηθηκε εδώ; το ότι νοιωθει την Ελλαδα σαν πατριδα του και την αγαπάει τον τιμαει βεβαια,αλλα όχι και Ελληνας.

Comments are closed.