ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ! Τινάζει στον αέρα τον Μιχαλολιάκο! Το άλλοτε πρωτοπαλίκαρο του, ο Γιάννης Λαγός τον…

Κοινοποίηση:
lagos-1-828x450

Έτοιμος όπως όλα δείχνουν να ιδρύσει το νέο του κόμμα είναι ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός.

Λίγες ώρες πριν ο Νίκος Μιχαλολιάκος καταθέσει στη δίκη για το κόμμα της Χρυσής Αυγής, ο Γιάννης Λαγός ετοιμάζεται για την ιδρυτική διακήρυξη της νεότευκτης Εθνικής Λαϊκής Συνείδησης (Ε.ΛΑ.ΣΥΝ.)

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες το απόγευμα του ερχόμενου Σαββάτου 9 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας η ιδρυτική διακήρυξη της Εθνικής Λαϊκής Συνείδησης (Ε.ΛΑ.ΣΥΝ.), που άτυπα τελεί αυτή τη στιγμή υπό τον ανεξάρτητο ευρωβουλευτή Γιάννη Λαγό.

Ως γνωστόν, ο κ. Λαγός αποσκίρτησε από τη Χρυσή Αυγή αμέσως μετά τις εκλογές του περασμένου Μαΐου, διαφωνώντας όπως έλεγε τότε με τις ακολουθούμενες πολιτικές κινήσεις του λαϊκού συνδέσμου, αν και μέχρι σήμερα εξακολουθεί να αποτελεί έναν από τους βασικούς κατηγορούμενους της δίκης που διεξάγεται εις βάρος του πρώην κόμματός του.

Το Σάββατο εκτός από την ιδρυτική διακήρυξη του νέου φορέα (που φιλοδοξεί να πάρει με το μέρος του τμήμα των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής και του ακροδεξιού χώρου) που θα ψηφιστεί απ’ όλα τα παρόντα μέλη, θα εκλεγεί και ο επικεφαλής του Συντονιστικού Συμβουλίου. Θεωρητικά υποψηφιότητα μπορεί να θέσει οποιοσδήποτε από τους παρόντες με μια απλή αίτηση, ωστόσο όλα δείχνουν ότι τη θέση θα καταλάβει και επίσημα πλέον ο κ. Λαγός που θα οδηγήσει και την Ε.ΛΑ.ΣΥΝ. στο ιδρυτικό της συνέδριο την άνοιξη του 2020.

Η ρητορική της κίνησης είναι λίγο έως πολύ γνωστή αφού κινείται στα μότο «Μην αφήσεις το μέλλον σου και το μέλλον της Πατρίδας σου στα χέρια αυτών που την ξεπούλησαν» και «Δώσε μαζί μας τον Αγώνα για μια Ελλάδα που θα ανήκει πραγματικά στους Έλληνες».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον απόηχο της απολογίας του Νίκου Μιχαλολιάκου που θα έχει προηγηθεί, καθώς αύριο ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής θα βρεθεί ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για την πράξη της διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

30 Σχόλια

  1. Την φράση “όποιος φεύγει από το μαντρί τον τρώει ο λύκος” την είχε πει ο Ευάγγελος Αβέρωφ για τους πολιτικούς, οι οποίοι κατά καιρούς έφυγαν από την Νέα Δημοκρατία και προσπάθησαν να κάνουν δικό τους κόμμα.

    Και ήταν ο Κωστής Στεφανόπουλος και ήταν ο Στέφανος Μάνος και ήταν ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, που τελικά δεν τόλμησε να φύγει και ήταν ο Αντώνης Σαμαράς, που έφυγε, αλλά χωρίς ντροπή επέστρεψε, ενώ είχε δηλώσει ότι δεν θα επιστρέψει ούτε σαν πρόεδρος… Το ίδιος συνέβη και με το ΠΑΣΟΚ, που έφυγε ο Αρσένης και έκανε κόμμα και απέτυχε και ο πολύ δημοφιλής Τσοβόλας, ο οποίος επίσης απέτυχε.

    Ασφαλώς και η περίπτωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι διαφορετική, αλλά έχει και αυτοί τους δικούς της κατά καιρούς “αποχωρήσαντες” από την δεκαετία του ’90 ακόμη! Όλοι τους χωρίς εξαίρεση απέτυχαν!

    Επί του προκειμένου δυο παρατηρήσεις-ερωτήματα. Δεν ντρέπονται κάποιοι να μιλάνε κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ μαζί με αυτούς που συστηματικά την εξύβριζαν όταν ήταν και αυτοί στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ; Δεν ντρέπονται κάποιοι να σιτίζονται επί επτά ολόκληρα χρόνια από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και τώρα να την κατηγορούν; Η απάντηση προφανής: Δεν ντρέπονται γιατί και η ντροπή απαιτεί κάποια πράγματα που δεν διαθέτουν.

    Υ.Γ.: Φυσικά και δεν τέλειωσε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και η μεγαλύτερη απόδειξη είναι το πατρονάρισμα από Ν.Δ. και ΜΜΕ όποιου κατηγορεί την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, όποιος κι αν είναι αυτός…

  2. ΑΝΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΖΟΥ ΒΟΥΡΕ ΛΑΓΕ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΜΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΛΑΣΙΔΙΑΡΗ, ΟΥΣΤ.

    1. ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΖΟΥ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΣΟΥ ΡΕ ΜΟΥΛΕΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΕΛΕΔΕΣ ΕΘΝΟΜΙΔΕΝΙΣΤΕΣ!!

  3. Τον Κασιδιαρη τωρα του κανουν φροντιστηριο οι ποδιτσες.Οταν θα ειναι ετοιμος και τον βγαλουν θα σας φυγει το σαγονι απο τη εκπληξη.

  4. Μόνο με αρχηγό τον Κασιδιάρη θα δουμε άσπρη ημέρα δαν χώρα

      1. ποιο πιθηκομουρης παντως απο εσενα ασε ρε αποκλειετε!!

    1. Εχει δουλειες ο Κρασιδιαρης…πλενει τις σωβρακοφανελες του αρχηγου και τις κυλοτες. Αφου θελησε να παραμεινει στο οικογενειακο κομμα και δεν ακουσε την φωνη του Ελληνα πατριωτη στο να φυγει και να κανει νεο κομμα.

  5. Κι εκει που νομιζαμε οτι μονο οι αριστεροι ξεπουλιουνται…

  6. Βριστε τον οσο θελετε… και καθιστε στη χρυση αυγη να βοηθατε τον κασιδιαρη να πλενετε τις κυλοτες και τα σωβρακα και να σφουγγαριζετε παρεα το σπιτι της χοντροοικογενειας… Το οτι ο απλος πολιτης γυρισε την πλατη στη χρυση αυγη γιατι τον πουλησε δεν το καταλαβαινετε… οταν ο κοσμος ελεγε στον κασιδιαρη φυγε και κανε κομμα αυτος δεν ακουγε. Και ο κοσμος σας τιμωρησε,τοσο πανιβλακες ειστε. Προχωρα Γιαννη και μη κοιτας πισω…

  7. Δουλεμενο υλοικο φυσικα δεν θαχει καμμια τυχη…………Ουτε ο περιπτερας της γειτονιας δεν θα σε ηξερε αμα δεν σε βαζε στο παιχνιδη των σικε εθνικιστων ο κουκουβαγιας χοντρος……………….

  8. O Λαγός είναι και παλικάρι και πατριώτης και ικανός αλλά δεν πρόκειται να τον ακολουθήσουν γιατί σαν τον Κασιδιάρη δεν υπάρχει άλλος. Βέβαια και αυτός θα πάει άπατος εάν δεν αναλάβει την αρχηγία της ΧΑ ή αν δεν κάνει μία άλλη κίνηση δική του.

    1. Ο Ηλίας, που είναι το καμάρι όλων των Εθνικιστών, δεν κάνει για αρχηγός,
      ένας αρχηγός πρέπει να είναι πράος και διπλωμάτης!

  9. Αλλος καραγκιοζης κι αυτος. Παρεα με το αφεντικο του θα κανει σε λιγο στην μπουζου,

  10. Το τριτο το μακριτερο θα παρει!!Αλλη μια διχαστικη φουσκα που θα σκασει για πλακα η ελασυν!!!
    Λαγε μην ξεχνας οτι εκλεχτηκες ευροβουλευτης απο χρυσαυγιτες για την χρυση αυγη!!

    1. σαλτα γ@@@@ ΡΕ ΜΠΑΟΚΤΖΗ .ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΣ ΚΑΙ ΠΙΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΛΑΓΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΣΑΣ .ΑΝΤΕ ΤΑΝΑΠΟΥ

      1. σαλτα γ@@@@ ΡΕ ΠΟΚΙΤΖΗ .ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΣ ΚΑΙ ΠΙΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΣΑΣ .ΑΝΤΕ ΤΑΝΑΠΟΥ

    2. Kαι η Χρυση Αυγη μπηκε στη βουλη με ψηφους Ελληνων πατριωτων που αφου τους πουλησε την ξαναεστειλαν στον πατο. Αρα μαλλον το κομμα σου ξεχναει Παοκτζη και οχι ο Γιαννης Λαγος.

  11. Κατά την γνώμη μου, ο κύριος Λαγός είναι πατριώτης και παλικάρι, αλλά για αρχηγό
    κόμματος δεν τον εγκρίνω, ούτε βεβαίως και το κ. Μιχαλολιάκο, ο τύπος του
    χαρισματικού πολιτικού, πάει στον κύριο Πλευρη, αν και δεν ξέρω
    αν ο ίδιος ενδιαφέρεται να ηγηθεί ενός Εθνικού κόμματος.

    1. Ο Κύριος Πλεύρης είναι μεγάλος πλέον για να ασχοληθεί με αυτά. Επίσης ήθελε να βοηθήσει τον γιο του που κατέβαινε στην πολιτική με την ψευτοδεξια της ΝΔ και όχι να βρεθεί απέναντι του, γι αυτό και από τον καιρό του ΛΑΟΣ ακόμα δεν δραστηριοποιήθηκε περαιτέρω. Και επειδή ο χώρος της πολιτικής είναι και αρκετά βρώμικος, ο άνθρωπος προτίμησε να δώσει ότι μπορεί από την δική του γωνιά και καλώς έπραξε. Είναι υπερβολικά βαθιά ή σαπίλα.

  12. λαγός την φτέρην έσειε… κακό της κεφαλής του!!!!

  13. Μπράβο! Ας ξεκολλήσουμε από την καμαρίλα Μιχαλολιακου επιτέλους!

  14. λιγδωσε το αντερακι του… ο πορτιερης…

  15. Αγαπητε Γιαννη θα σε συμβουλευα να κανεις ενα τεστ Dna -kαταγωγης ετσι ωστε να δωσεις το παραδειγμα οτι οσοι πρεσβευουν τις πατριωτικες ιδεες δεν μπορει να ειναι μπασταρδοι (τουρκοσποροι,αραβοσποροι κτλ)

    1. Ποτε και σωσεις να τον ψηφισεις.. Στα φρυδια μας σε γραφουμε…

Comments are closed.