ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ! Ποιό λοκντάουν;;; “Στην Κάρπαθο άνοιξαν τα μπαρ με την ανοχή των Αρχών”

Κοινοποίηση:
karpathos1

Μέτρα για τα μάτια του κόσμου ανακοινώθηκαν για ορισμένες περιοχές της χώρας που είναι στο βαθύ κόκκινο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Κάρπαθος, όπως μας ενημερώνει αναγνώστης του ΜΑΚΕΛΕΙΟ.

Διαβάστε την καταγγελία του:

Καλησπέρα σας,
Σας γράφω να σας ενημερώσω ότι παρότι στην Κάρπαθο που μπήκαμε χτες (σσ. την Παρασκευή 14/5) στο βαθύ κόκκινο με αρκετά κρούσματα τα μπαρ λειτουργούν κανονικά με μουσική και χορό και κόσμο να διασκεδάζει.Με την ανοχή τις Αστυνομία του Δήμου και του Επαρχείου.Στο νησί λοιπόν του Γεραπετρίτη γίνεται το έλα να δεις για να οικονομήσουν μερικοί και να τελειώσει η σεζόν πριν καν ανοίξει.Τα μαγαζιά εκτός της χώρας παίζουν μουσική,ποτό και χορό μέχρι το πρωί χωρίς καμία ενόχληση από τους αρμόδιους.Σας ευχαριστώ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Βλαμμένε αναγνώστη, που νομίζεις ότι έκανες τη μεγάλη αποκάλυψη και μάλλον κάνας δημόσιος υπάλληος θα είσαι, μάθε ότι για να είναι με την ανοχή των αρχών ξέρουν το δούλεμα που πέφτει με τα ψευδή κρούσματα.Και όλα αυτά για ν’ αναγκάσουν τους νησιώτες να κάνουν τα εμβόλια.Εσένα ο μισθουλάκος έπεφτε και θα πέφτει, τα μαγαζιά πώς θα δουλέψουν;

  2. Μπράβο!!! Όλοι να κάνουμε το ίδιο….

Comments are closed.