Επέτειος Γρηγορόπουλου: Πορεία μνήμης μαθητών και φοιτητών – Νέα συγκέντρωση το απόγευμα στα Προπύλαια (BINTEO & EIKONEΣ)

Κοινοποίηση:
P1

Ξεκίνησαν οι σημερινές κινητοποιήσεις με αφορμή την 11η επέτειο από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Πριν λίγο ολοκληρώθηκε, χωρίς παρατράγουδα, η πορεία μαθητών και φοιτητών στο κέντρο της Αθήνας στην οποία συμμετείχαν επίσης πολιτικές οργανώσεις και συλλογικότητες.

Έντονη ήταν και πάλι η παρουσία της ΕΛ.ΑΣ στο συλλαλητήριο, ενώ έκανε την εμφανισή του και το αστυνομικό drone.

ΩΡΑ 14:14 Αδιάβατο το κέντρο της Αθήνας: Πορείες και Δρακόντεια Μέτρα Ασφαλείας

Κλειστές η Πανεπιστημίου και η Σταδίου – Οι μαθητές και οι φοιτητές έφτασαν στη Βουλή – Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας – Στις 18:00 η πορεία των οργανώσεων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και των αντιεξουσιαστών

P1 P2

poreiagrigor1_intimenews_0

 

ΩΡΑ 13:43

Αυτήν την ώρα έχει διακοπεί η κυκλοφορία στους δρόμους γύρω από το κέντρο της Αθήνας. Επιπλέον, με εντολή της αστυνομίας, ο σταθμός του μετρό «Πανεπιστήμιο» είναι κλειστός και οι συρμοί διέρχονται κανονικά χωρίς να πραγματοποιούνται στάσεις.

1

2

3

6

5

alex 5 alex 6

ΩΡΑ 13:15

Με κεντρικό σύνθημα «ακόμα δεν είπαμε την τελευταία λέξη, αυτές οι μέρες είναι του Αλέξη», οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στα Προπύλαια και κατευθύνονται στη Βουλή.

alex 2 alex 3 alex 4 alex1

(Ώρα 10:52) Φρούριο το κέντρο της Αθήνας.

Δεκάδες κλούβες των ΜΑΤ στην Σταδίου απ’ το Υπ εργασίας μέχρι το Σύνταγμα.

Από τώρα μαζεύονται μαθητές στα Προπύλαια και οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι η προσέλευση θα είναι μεγάλη.

Η πορεία ξεκινάει στις 12.

ep1

(Ώρα 12:13) Ξεκίνησε η πορεία πριν από λίγα λεπτά.

Οι διαδηλωτές πορεύονται αγριεμένοι, πετούν συνεχώς κροτίδες ενώ όλοι τους φοράνε μάσκες full face και κράνη!

Στα χέρια τους πολλοί από τους… μαθητές, έχουν πέτρες από μάρμαρα που έσπασαν μετά από μια μικρή πρώτη ένταση

ep2

(Ώρα 12:30) Χιλιάδες αστυνομικοί παρακολουθούν την πορεία με στενό μαρκάρισμα

EP 3 OK EP 4 OK

(Ώρα 12:50) Με drone παρακολουθεί η αστυνομία τα μάρμαρα που σπάνε στα Προπύλαια για πολεμοφόδια οι μπαχαλοι

2

Μείνετε συντονισμένοι, το makeleio.gr παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις και θα σας ενημερώνει άμεσα!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. ΚΑΔΡΟΝΙΑ ΜΑΣΚΕΣ ΚΡΑΝΟΙ ΣΑΚΗΔΙΑ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΑΜΕΤΟΧΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ…..ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΑ ΧΑΙΔΕΜΑΙΝΑ ΕΜΟΙΣΘΑ ΜΑΣΤΟΥΡΟΣΚΟΥΠΗΔΙΑ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ ΑΛΒΑΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΗ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΕΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΟΙΑΤΣΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΑΝΤΑ….ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΩΡΑ ΕΙΔΑΛΟΣ ΘΑ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΞΑΜΟΛΙΣΕΙ……………ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ……

  2. Για τα θύματα της Μαρφίν θα κάνετε κατι, η μπαααα!!! Εκείνα τα παιδια δεν ηταν ανθρωποι εεε;;; Μετα μιλάτε για αριστερές ιδεολογίες;;; Αυτοι οι ανθρωποι ηταν υπάλληλοι, δεν ηταν εφοπλιστές, ουτε βιομήχανοι. Απλα εργαζόμενα παιδια ηταν, του μόχθου, αυτους δηλαδη που υπερασπίζεστε εσεις. Η κανω λαθος;;;

  3. Όσοι παίρνουν μέρος στην …..επέτειο του Γρηγορόπουλου είναι δύο πράγματα:
    1ον Ξένοι πράκτορες αποσταθεροποιητές του πολιτεύματος και εξευτελισμού της σοβαρότητος του Ελληνικού κράτους στο εξωτερικό.

    2ον Παραπλανημένα από την θολή ιδεολογία τους και την πολύ μαστούρα αναρχό – κουμούνια!

    Ο Γρηγορόπουλος έχασε άδικα την ζωή του και ήταν λάθος του Κορκονέα που δεν επέδειξε την δέουσα ψυχραιμία ή ακόμα ήταν ατύχημα για το οποίο πάλι φταίει ο έλλειψη ψυχραιμίας.

    Αλλά δεν μπορεί να αποτελεί σημείο αναφοράς αυτό το τραγικό κατά τα άλλα γεγονός και να ξεσπαθώνουν οι εχθροί της ασφάλειας του ξράτους με την ανοχή κάποιων κομμάτων και κάποιων ξεγελασμένων ανθελλήνων.

  4. Κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια! Αηδία καταντήσανε, όπως και με το πολυτεχνείο. Ευκαιρία για σαματά και να διαιωνίζεται το πρόβλημα! Τι θα γίνει, θα τους μαζέψει κανείς; Και δε χρειάζεται να μιλήσει κάποιος για ελευθερία έκφρασης, δημοκρατία και τέτοια γιατι θα γίνει γραφικός και βαρετός!!!

  5. Ο/Η Για τα αγεννητα παιδια της Μαρφιν θα γινει καμια πορεια?? λέει:

    Μην πειραζετε τα παιδια των βορειων προαστειων και βουλευτων. Αυτοι δεν ειναι εγκληματικη οργανωση,αυτοι
    ειναι κοινωνικοι αγωνιστες.

  6. Ο κόσμος χάνεται και οι έμμισθοι μπαχαλάκηδες χτενίζονται για έναν Αρμένιο, του οποίου η μάνα τα τσέπωσε γερά απο τους Έλληνες φορολογούμενους και ακόμη πληρώνουμε τα σπασμένα, στην κυριολεξία. Κάτι το οποίο δεν έγινε φυσικά σε Έλληνες δολοφονημένους, θύματα λαθροεισβολέων που τους επέτρεψαν να μπούνε και να ρημάξουν, άρα είναι συνένοχοι οι πολιτικοί στο έγκλημα. Αυτή είναι η δημοκρατία τους και η σκατοδικαιοσύνη τους. Όσο για τα βλαμμένα τους Έλληνες μαθητές που κάνουν πορεία για τον Γρηγορόπουλο θα πρέπει να ξέρουν πως αν τους συμβεί κάτι παρόμοιο το πιο πιθανόν θα είναι μια αναφορά στα κανάλια για μια βδομάδα.Ούτε τα έξοδα της κηδείας τους δεν θα πάρουν οι γονείς τους, εκτός αν ανήκουν στους ΛΟΑΤΚΙ. Γιατί και αυτοί έχουν ειδική μεταχείρηση.

  7. Γιατι ΔΕΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΦΟΡΑΝΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ? ειναι δεν ειναι 100 ατομα ….λιωστε τα κολοπαιδα ..
    Η μηπως τους θελετε ? γιατι αλλη εξηγηση δεν βρισκω . .

  8. το κράτος δεν τολμάει να τα βάλει με 10 κουμμουνιστες και θέλει να τα βάλει με τον Παμμέγιστο Ερντογαν και την Μεγάλη Τουρκία.

  9. Σιγά τους εγκληματίες μωρέ που θα πολιορκήσουν τη Βουλή και θα ρίξουν την Κυβέρνηση με Πασχαλιάτικες κροτίδες.
    Ξυπνάτε ωρέ 200-300 παιδιά είναι τα περισσότερα αμούστακα.Δεν κινδυνεύει η Δημοκρατία από αυτά.Κίνδυνος για τη χώρα είναι αυτά τα 300 κοπρόσκυλα που βρίσκονται κρυμμένα και τα φυλάνε 4000 αστυνομικοί και όχι αυτά τα παιδαρέλια που περισσότερο το χαβαλέ τους κάνουν. Σταματήστε να βλέπετε τα μπουρδελοκάναλα που σας ποτίζουν μίσος και φαρμάκι εναντίον όλων.Ζόμπι σας έχουν κάνει.

  10. Τα βίαια και μισάνθρωπα μαστουροπάρταλα της πλατείας εξαθλείων ετοιμάζονται για την γνωστή τους “γιορτή” μίσους και βίας… Βέβαια, αξίζει να ειπωθεί πως μέγιστο μερίδιο ευθύνης γι’ αυτό το χάλι και την κατάντια έχει και σημαντικό μέρος της “αστικής” (αν υπάρχει, πραγματικά, τέτοιο πράγμα στο ελλάντα) τάξης καθώς και μικροαστοί που συντηρούν, με έναν πλήρως διαστρεβλωμένο και διαστροφικό “ρομαντισμό”, βλακωδώς τον “μύθο” της πλατείας εξαθλείων, κι όχι απλά τον συντηρούν στα όρια της αθηναϊκής “μητρόπολης” αλλά αυτόν τον νοσηρότατο “μύθο” τον φυτεύουν και σε άλλες πόλεις και περιοχές της Ελλάδας.

  11. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ. ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΒΑΤ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΒΑΡΕΩΣ ΟΠΛΙΣΜΕΝΗ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΚΑΚΟΠΟΙΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ. ΕΔΩ ΧΑΙΔΕΥΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΖΗΜΙΕΣ ΚΑΝΕΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠ@ΛΟ. ΚΡΙΜΑ!

  12. Έλληνες εναντίον Ελλήνων…..και τα λαθροπιθηκια οργιάζουν, οι πολιτικές πουτ@νες πουλάνε μας ξεπουλάνε, εξασφαλίζοντας μέχρι τα τρισεγγονα τους, και αμα στραβωσουν τα πράγματα, έχουν και απο ένα έτοιμο σπιτάκι στο εξωτερικό, και μετά θα μας ξαναγυρίσουν ως “σωτήρες” να μας ξανασωσουν και να μας ξαναβαλουν στο ηλίθιο κεφάλι μας “ιδεολογίες”. Έτσι Έλληνες….ελάτε να σφαχτουμε….μας πήραν το σπίτι μας, σε λίγο θα μας διώξουν κιόλας. Εμείς όμως έχουμε σοβαρότερο πρόβλημα, γιατί έχουμε “ιδεολογίες”. Μας έκαψαν τους εγκεφάλους οι ιδεολογίες του κ@λου. Ξεπουλάνε τον τοπο μας ρε….τη γη μας…το σπίτι μας…σε λίγο θα μας πούνε ότι είμαστε ξένοι, οτι γίναμε πολλοί και δεν χωράμε….και εμείς σφαζομαστε μεταξύ μας για να υποστηρίξουμε αυτούς που μας ξεπουλανε.
    Εεεε τελικά δεν έχουμε σωτηρία.

  13. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΗ ΧΩΡΑ!

  14. Κωλόπαιδα είναι η λέξη. Υπάρχει και την χρησιμοποιούμε για ανάλογες καταστάσεις

  15. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΝΕΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ

  16. Τι να το κανεις ? Επρεπε να σημαδευουν ολα τα αναρχοαπλυτα και να τα εκτελεσουν επι τοπου αν κανουν μαγκιες

Comments are closed.