ΜΟΚΟ ΜΕΤΑ! Η Αυλωνίτου τσιρίζει ότι δεν έχουν περικόψει τις συντάξεις χηρείας. Μέχρι που βλέπει τα χαρτιά…

Κοινοποίηση:
hyytyt

Έγινε ρεζίλι των σκυλιών η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Ψηφίζουν και ξεζουμίζουν την Ελληνίδα και τον Έλληνα και μετά κάνουν πως δεν ξέρουν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΟΣΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΑΥΤΗ Η ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΗ ΤΟΣΟ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΟΑΘΟΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΟΥΝ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΚΑΙ ΨΥΧΑΣΘΕΝΩΝ .ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ Κ. ΚΑΥΛΩΝΙΤΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ Ν; ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΠΗΡΟΙ – ΚΟΨΟΧΕΡΗΔΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΕ.

  2. Τι να μας πει η παξιμαδοκλεφτρα. Στέφανε εδώ φορολογία φτωχαδακια με 56 εύρο φόρο επειδή δεν φενεται να χρησιμοποιούν πλαστικό χρήμα δλδ πιστωτικές. Είναι τόσο ληστές εάν σκεφτούμε ότι η εφορία θεσπίστηκε για πρώτη φορά από τούς Ισπανούς της ιεράς εξετάσεως. Θα έρθουν πολλά χειρότερα και οι προσκυνημένοι στα Χανιά τουρκοσποροι υποδέχθηκαν τον Τσίπρα με αγκαλιές και φιλιά και του τραγούδησαν καί ριζίτικα. Όλοι προδότες κανείς δεν νοιάζεται για την Ελλάδα να χαθούνε να χάνονται.

  3. Η θεία περναει πααααααρα πολλές ώρες σε κομμωτήρια, botox, spa k ινστιτούτα ομορφιάς γιατί είναι εμφανής η αλλαγή! Που να προλάβει να ενημερωθεί;;;;;

  4. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΟΥΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΙΣΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΛΑΣ , ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΣΧΟΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑΣ .

Comments are closed.