ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΓΩΓΕΣ ο Ελπιδοφόρος… Αγωγές, νομικά προβλήματα για… τον κ@λο της μαϊμούς…

Κοινοποίηση:
elpis-tzoumas-maimou

Ο ”άγιος” Αμερικής, αρχιεπίσκοπος ΗΠΑ Ελπιδοφόρος (”κατά κόσμον” Γιάννης Λαμπρινιάδης), αποφάσισε να φιμώσει αντίθετες φωνές και κάθε κριτική, με εξώδικα και αγωγές στην πορεία του για… πατριάρχης Κων/πολης.

Η πρώτη του αγωγή σε δικαστήριο Αθήνας, έγινε κατά του Σωτήρη Τζούμα γιά όσα έχει γράψει ”εναντίον” του θιγόμενου αρχιεπίσκοπου, στην ιστοσελίδα του, exapsalmos.gr. Και επειδή η… ”δικαιοσύνη” στην Ελλάδα φημίζεται για την… ”ταχύτητά της”, θα εκδικαστεί 10 Οκτωβρίου ’24 (αν δεν αναβληθεί, όπως συνηθίζεται στην Ελλάδα, για… τέλη 2025).

Στην ”αγωγή” Ελπιδοφόρου, εμπλέκεται και ο ”κ… της μαϊμούς”, αφού ενόχλησε τον ”άγιο Αμερικής”!!!

Υπάρχει όμως ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα…

Το κείμενο της αγωγής Ελπιδοφόρου, δίνει την δυνατότητα στον καταγγελόμενο Τζούμα, να αντιδράσει νομικά με αντι-αγωγή και σε αμερικάνικο ομοσπονδιακό Δικαστήριο, εξαιτίας νομικής ασοβαρότητας και λαθών, στην σύνταξη της αγωγής, από τον δικηγόρο Ελπιδοφόρου, στην Αθήνα.

Και αυτό, βασικά, επειδή η αγωγή γίνεται από τον… αρχιεπίσκοπο της… Αρχιεπισκοπής (μη κερδοσκοπική εταιρία στις ΗΠΑ), που έχει ”προϊσταμένη Αρχή” το… πατριαρχείο στην… Κων/πολη!

‘Ετσι, άμεσα εμπλέκονται νομικά, η μη κερδοσκοπική εταιρία ”Ελληνική Ορθόδοξη Αρχιεπισκοπή Αμερικής” (με πρόεδρο, ως επικεφαλή, τον αρχιεπίσκοπο Ελπιδοφόρο), ως συμμετέχουσα στην κατάθεση της αγωγής και το πατριαρχείο Κων/πολης!!! (Με ότι αυτό σημαίνει και συνεπάγεται γιά το ”Ιδρυμα Τουρκίας”)

Συγκεκριμένα (η ουσία):

1- Δικαίωμά του να καταθέσει αγωγή ο Γιάννης Λαμπρυνιάδης (Ελπιδοφόρος, αρχιεπίσκοπος Αμερικής), επειδή ”θίγεται”. Αλλά καταθέτει την αγωγή ως αρχιεπίσκοπος Αμερικής, δηλ. ως επικεφαλής της μη κερδοσκοπικής εταιρίας ”Ελληνική Ορθόδοξη Αρχιεπισκοπή Αμερικής” (έδρα Νέα Υόρκη).

Κι επειδή στις ΗΠΑ δεν έχουμε…”κρατούσα θρησκεία / εκκλησία”) αλα Ελλαδιστάν, το βασικό πρώτο ερώτημα, είναι:

Ενημέρωσε την επαρχιακή του Σύνοδο; Έχει την έγκρισή της;;; Ενημέρωσε την ”προϊσταμένη Αρχή” (πατριαρχείο Κων/πολης) έχει την έγκρισή του, αφού εμπλέκει την Αρχιεπισκοπή, άμεσα, στην κατάθεση της αγωγής;;;

Οι 2 πρώτες γραμμές στην αγωγή, αναφέρουν:

«ΑΓΩΓΗ- Του Σεβασμιοτάτου Αρχιεπισκόπου Αμερικής, κ. Ελπιδοφόρου… διαμένοντα στην έδρα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής» (διεύθυνση, Νέας Υόρκης ΗΠΑ). Δηλ. άμεση εμπλοκή Αρχιεπισκοπής ως Οργανισμού – Εταιρίας ΗΠΑ, αφού η αγωγή γίνεται από τον αρχιεπίσκοπο.

Στο τέλος 2ης σελ. και αρχή 3ης, αναφέρει: «Στις 19 Μαίου 2019 εξελέγην από την Αγία και Ιερά Σύνοδο του Οικουμενικού Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως, ομόφωνα, Αρχεπίσκοπος Αμερικής, υπέρτιμος και έξαρχος Ατλαντικού και Ειρηνικού Ωκεανού και ενθρονίστηκα στον Αρχιεπισκοπικό Καθεδρικό Ναό Αγίας Τριάδας στο Μανχάτταν της Νέας Υόρκης των ΗΠΑ, στις 22 Ιουνίου 2019». Δηλ., άμεση εμπλοκή Πατριαρχείου Κων/πολης.

Αν, επαρχιακή Σύνοδος και Πατριαρχείο είχαν δώσει την έγκριση γιά κατάθεση αγωγής, τότε έχουν και νομική ευθύνη. Αν όχι και ο Ελπιδοφόρος έπραξε από μόνος του, τότε ”καλά ξεμπερδέματα” και ας τα βρουν μεταξύ τους.

2- Στην 1η σελ. της αγωγής ο Ελπιδοφόρος αναφέρει: «Γεννήθηκα το έτος 1967, στο Μακροχώρι Κωνσταντινουπόλεως, κατά κόσμον Ιωάννης Λαμπρυνιάδης». Μακροχώρι υπήρχε πριν 5+ αιώνες. Εννοεί το Bakırköy που υπάρχει γιά 5 αιώνες, περιοχή Istanbul. Σε νομικά έγγραφα ΔΕΝ βάζεις ότι θέλεις, αλλά τα ακριβή ονόματα.

«Καημένε Ελπιδοφόρε μας, τι σου ‘μελλε να πάθεις» (Η… μαϊμού φταίει)

Μεγάλο ”ψώνιο” ο αρχιεπίσκοπος: To παρακάτω είναι μέσα στο κείμενο της αγωγής (σελ. 34), κομμάτι από την ζητούμενη ”συγγνώμη” (όπως την θέλει ο Ελπιδοφόρος, αν κερδίσει την υπόθεση) από τον εναγόμενο Τζούμα… Ο πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, αλλά και ο Ελπιδοφόρος, ”πατριάρχης” από τώρα, ως κ.κ. Ελπιδοφόρος !!! ”Με πολλαπλά χαρίσματα και διακεκριμένες ικανότητες” (αλαζονικός ναρκισσισμός;;;).

elpis-tzoumas1

………..

ΠΗΓΗ: kalami.us

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Leave a Response