ΜΙΣΟΣ κατά του Ελληνισμού! Βεβήλωσαν τα γκράφιτι με τους Ήρωες της Επανάστασης – “Βάφτισαν” τον Εύρυτο ακροδεξιό (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
KOLOKOTRONIS

Οι ανθέλληνες κάνουν πάρτι!

Δεν άντεξαν ούτε μία ημέρα οι…γνωστοί-άγνωστοι, οι οποίοι φρόντισαν να βεβηλώσουν τις προσωπογραφίες 12 ηρώων της Επανάστασης με τις οποίες ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης θέλησε να τιμήσει την συμπλήρωση 200 ετών από την Επανάσταση.

Τα έργα του ζωγράφου που υπογράφει ως «Εύρυτος» βρέθηκαν στο στόχαστρο εθνομηδενιστών, η δράση των οποίων προκάλεσε την «έκρηξη» του Δημάρχου Ελληνικού:

156065129_3250678001701446_6050343745589664946_n

«Οι Νενέκοι εξακολουθούν να μην θέλουν καμία αναφορά σε εθνικό σύμβολο» ανέφερε ο επίσης δήμαρχος και διαβεβαιωσε ότι αύριο θα αποκατασταθεί  το έργο.

Αναλυτικά η ανάρτησή του

«Και οι Τούρκοι το ίδιο έκαναν!
Δεν μας εξέπληξε η βεβήλωση των Ηρώων του 1821 που φιλοτεχνήσαμε προκειμένου να τιμήσουμε τους αγώνες τους.
Ήταν αναμενόμενο από τους λεγόμενους “δημοκράτες” της πόλης μας που με ένα παραλήρημα μίσους ξέσπασαν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο μολονότι η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου και τα ΜΜΕ χαίρετησαν την πρωτότυπη μας ιδέα που ήδη και άλλοι δήμοι ακολουθούν.

155869288_3250678171701429_5897051010845731838_n

Αυτό που μας εξέπληξε όμως ήταν το μαύρισμα των ματιών τους, χαρακτηριστική ενέργεια που έκαναν στους Αγίους μας οι Τούρκοι και οι Αγαρηνοί όταν έμπαιναν στους ναούς μας!!!
Ακόμα και σήμερα όμως, οι Τούρκοι θα έδειχναν σεβασμό στον Κολοκοτρώνη, όχι όμως οι Νενέκοι που εξακολουθούν να μην θέλουν αναφορά σε κάθε σύμβολο εθνικό.
Έως αύριο θα έχουμε αποκαταστήσει τα έργα. Και θα το κάνουμε όσες φορές χρειαστεί μην έχετε αμφιβολία.
Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε στην μίζερη μειοψηφία των νοσηρών βεβηλων να αμαυρώσει τις αρχές και τις αξίες μας».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΡΦΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΖΩΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ 21 ΜΕ ΑΝΤΙΓΚΡΑΦΙΤΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΤΟΥΡΚΟΑΛΒΑΝΟΣΠΟΡΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ……….ΕΤΣΙ ΜΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΤΑ ΚΑΘΑΡΗΣΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΕΣΩΣ ΕΥΓΕ ΤΕΤΤΟΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΑΙ

  2. Οι αετοι πετουν ψηλα και φωλιαζουν στις απατητες κορφες…..Τα σκουληκια σερνονται στις λασπες, τρωγοντας πτωματα και βρωμιες…..Αυτη ειναι οι αποστολη τους……..Οι ηρωες ηταν, ειναι και θα ειναι αετοι…..Ακομα και με μπογιες και βανδαλισμους απο τους ”απογονους τους” θα παραμηνουν για παντα αετοι……..Τα σκουληκια – σαν και αυτα που εκαναν αυτο το ανουσιουργημα – θα παραμηνουν για παντα σκουληκια…..και το ξερουν….Οι μεν στις κορφες τους ουρανους και τα υψη, τα δε στις λασπες και στα σκατα…..Οι μεγαλυτερες αυτοκρατοριες και χωρες ειχαν και εχουν σαν συμβολο τους τον περηφανο αετο….Κανενας δεν εχει σαν συμβολο του το σκουληκι εκτος απο αυτους που εκαναν αυτο το πραγμα……

  3. Αυτα τα μιασματα εχουν ξεφυγει, δεν εχουν καμια θεση αναμεσα μας, ειναι αχρηστα τομαρια, που δεν γνωριζουν γιατι ζουν!!!!!! Αυτα τα υποκειμενα ειναι δημιουργηματα της προηγουμενης τετραετιας, αλλα και η παρουσα Αρχη τους νταντευει και αυτο το βλεπουμε αυτες ολες τις ημερες με τις καταστροφες που προκαλουν και ολως περιεργως ποτε δεν συλλαμβανεται κανεις, δεν μπορει ενα συγκροτημενο κρατος να μην τους γνωριζει ποιοι ειναι αυτοι τοσα χρονια!!!!!! Το ερωτημα ειναι γιατι δεν τους συλλαμβανει;;;;;;;

  4. Πρωτα πρεπει να φαμε τους προδοτες,εδω μεσα!!!!!!

  5. Ο/Η Νέα αριστεροδέξια χουντοναζί Δαιμονοκρατία του τουρκογερμανού μ@λ@κ@. λέει:

    Φέρτε μου ένα βδέλυγμα ζωντανό.

  6. Πολύ σύντομα ο Θεός θα μας δώσει την εύκαιρα να απαντήσουμε σε όλα αυτά τα αποβράσματα.
    Όσοι θα έχουν το τέλος του μέντορά τους Κλάρα θα είναι οι τυχεροί της υπόθεσης.
    Οι υπόλοιποι μαζί με τους 300 της βουλής θα αντιμετωπιστούν όπως οι Τούρκοι από τον Βλαντ Τσέπες.
    Σύντομα θα λογαριαστούμε χωρίς πολιτικές ασυλίες εφέσεις και ενστάσεις.

  7. Τά τσιράκια τής τουρκολάγνας Γιάννας Αγγελοπούλου βεβήλωσαν τίς προσωπογραφίες τών Ηρώων τού 1821 γιατί δαιμονίζονται όταν βλέπουν τόν απελευθερωτή τής Ελλάδας τόν αείμνηστο Γέρο τού Μωριά γιατι έσφαξε στήν άλωση τής Τριπολιτσάς τό 1821 τούς Τούρκους καί τούς Εβραίους.Μισούν τόν Θεόδωρο Κολοκοτρώνη γιατί απελευθέρωσε τήν πατρίδα μας.Αυτά τά καθάρματα τής επιτροπής 1821 λοιδωρούν όλους τούς ¨Ηρωες τού 1821.Ο Γέρος τού Μωριά Gay,ό στρατηγός Γεώργιος Καραισκάκης επιβήτωρ,ό πρώτος κυβερνήτης τής Ελλάδας καί πρώτος εθνάρχης ό αείμνηστος Ιωάννης Καποδίστριας δικτάτορας.
    Γιάννης Λάκων

  8. Τα αλβανάκια της γειτονιάς θα ήταν. Είμαστε τελειωμένοι αδέρφια.

Comments are closed.